Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| A new maniac here!^^' | |
|
+4Lorette BlitzZMay SinQ Blacky 8 participanți | Autor | Mesaj |
---|
Blacky Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Oras natal : Dunno o.o' Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 1:20 pm | |
| Konnichi wa minna! ~Nume:Madalina-Elena..dar majoritatea prietenilor imi spun Elly dau Blacky ^^ ~Varsta:14 ~Cate ceva despre mine: Well sunt o mare fana anime&manga...acest lucru ma descrie cel mai bine^^" ~Zodie:gemeni ~Ochi:caprui ~Par:saten ~Muzica:in special prefer rock-ul,j-rock sau j-pop ~Trupe preferate:Linkin Park-ma consider o mare fana a celor de la LP...imi plac mai toate melodiile lor Others: An Cafe,Nightmare(Naitomea),YUI,Ikimonogakari,Simple Plan,Evanescence,SUM 41 ~Cantareti:Ashlee Simpson,Ayumi Hamasaki,Hilary Duff si cred ca ar fi si Britney Spears ~Anime-urile mele preferate sunt: Vampire Knight,Bleach,Naruto Shippuuden,Shugo Chara,Majin Tantei Nougami Neuro,Full Moon wo Sagashite,yu yu hakusho,Sugar Sugar Rune,Rosario+Vampire,Blood+,Happiness!,Yu-gi-oh,Yu-gi-oh GX! and more ~Manga:citesc de ceva timp amnga si am o lista plina de enumerat cum ar fi :Shugo Chara,Vampire Knight,The One,Wild Ones,Kaichou wa Maid-sama! si mai sunt multe altele Oh yeah ..era sa uuit..i'm a big fan of Kiryuu Zero..so please don't say something stupid about him >:)
See`ya^^Daca aveti intrebari nu ezitati! | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 1:36 pm | |
| Bine ai venit pe forum Blacky, ma bucur ca te-ai intregistrat^^. Sedere placuta and have fun, now cateva intrebari^^:
1. Manga favorit? 2. Anime favorit? 3. De la ce provine nick-ul tau? 4. De cand practici GFX^^?
That's all, byeeeeeee and hugsssss ! | |
| | | BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 1:51 pm | |
| Hello! Welcome here..happy posting and have fun!;) Intrebari nu am..sper s ane intelegem! | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 2:04 pm | |
| Heyaaa ! Bun venit pe TLN ! ^^' Well , sper sa te distrezi pe aici si sa devenim prietene . Doar o intrebare: -crezi in extraterestrii? Cam atata ... ja ne and have fun inca o data ! | |
| | | Inoue Orihime Heart bit
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 2:16 pm | |
| Bine ai venit pe forum... distractie placuta si sper sa ne impreietenim. Sedere placuta si succes la postat... ne vedem in forum... Bye ^_^ | |
| | | Blacky Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Oras natal : Dunno o.o' Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 2:35 pm | |
| @SintaX_Dev 1. Manga favorit? Dunno..nu am un singur manga..dar recunosc ca cel mai mult imi place Shugo Chara,apoi urmeaza Vampire Knight 2. Anime favorit? Aceasi poveste si aici..nu ma pot hotara in privinta unui anime..hmm poate ca tot Shugo Chara 3. De la ce provine nick-ul tau? Pai de la nimic special ^^' ama avut o data nick-ul Black_Rose dar era prea lung asa ca am facut din el Blacky 4. De cand practici GFX^^? De 2 ani ^^ Tnx for welcome *hugg*
@Caroline:multumesc pentru welcome btw i like your nick-name^^ @Topaz:Sper ca ne vom intelege si vom deveni prietene^^...Nu prea cred in extraterestri oo' nustiu de ce @Inoue OrihimeTnx for welcome..ne vedem pe forum | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 3:04 pm | |
| Heya... parca nu bantuiai pe la interviuri so...cum ti-ar placea sa mori? cap pe umeri ceva? | |
| | | Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 14, 2009 9:58 pm | |
| nyelloo blacky,imi pare bine sa te vad pe aici.te mai stiu si de pe alte forumuri so nu am intrebari[me=lazy.muffin] si stiu ca nu ai probleme deci nu are rost sa fac teoria chibritului pe reguli asa ca bun venit aici sa te simti bine my dear blacky si ne vedem la topicul ohshc :rock:
pi.es: zero rullllllllllllllllll....llllllzzz!! | |
| | | Naruto_Kiuuby Lool
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 27 Oras natal : Voluntari Stare de spirit : Plictiseaaaala Karma : Warn : Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Dum Feb 15, 2009 12:02 pm | |
| Salza Elly-chan.Bine ai venit pe forumurile TLN.Iti urez sedere placuta si postare si mai placuta. Am o singura intrebare: -te-ai gandit vreodata sa te alaturi satanistilor?(sa nu ma iei in seama,pentru ca am mai spus si la prezentari ca sunt cam nesanatoasa) | |
| | | Blacky Lool
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' Sam Feb 21, 2009 2:15 pm | |
| @Lina Inverse Ti-am raspuns la intrebarile de la interviu ..si tnx for Welcome^^ @ChappyYay i'm happy to see you here too *huggies* @Naruto_Kiuuby Te-ai gandit vreodata sa te alaturi satanistilor? Nu m-am gandesc sa fac asta niciodata..nu prea cred :)) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A new maniac here!^^' | |
| |
| | | | A new maniac here!^^' | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |