Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| The drunk_rabbit is here T_T | |
| | Autor | Mesaj |
---|
drunk_rabbit Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 33 Oras natal : Peste tot si nicaieri Karma : Warn : Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 2:02 pm | |
| Pey habar n-am ce sa zic.Pey sa incercam: Culoare preferata:albastru Anime preferat:nu stiu , insa imi plac majoritatea Manga:Mdeah am citit si ceva manga , din aia cu cateva capitole nu vreau sa mor citind T_T, n-am una preferata Animeuri vazute pei in jur de 100. Imi place sa joc football , sa pescuiesc , sa vizionez animeuri normal , sa mananc morcovi . Muzica:Urasc poluarea fonica , adica manelele.Ascult:hip-hop , rock , rap , house...etc. Mdah cam atat nu stiu ce sa mai zic. Ja ne! | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 2:14 pm | |
| Welcome here drunk_rabbit [haios nick xD] Etto, sper sa ne intelegem bine, no spam and happy posting... Intrebari: 1. De unde ai aflat de forum O.o? 2. Cati ani ai? 3. De la ce vine nick-ul tau :]]? | |
| | | drunk_rabbit Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 33 Oras natal : Peste tot si nicaieri Karma : Warn : Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 2:19 pm | |
| Arigato de primire! Mdah sa vedem: De unde ai aflat de forum O.o? era la statusul cuiva O_O De la ce vine nick-ul tau :]]? Pey vine de la :vorbeam cu o fata pe messenger si i-am zis ca-mi plac morcovii si ca mananc unul sib a inceput sa-mi zica iepuras , apoi m-a intrebat daca m-am imbatat atunci(probabil i-am zis ceva ) si apoi a zis iepuras beat si ca isi imagineaza un iep[ure cu o sticla in mana.Mdah asta e! | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 2:23 pm | |
| Haioasa poveste :]], totusi nick-ul mi se pare original, nu am mai auzit de el. And you're welcome^^ si cred ca forumul era la statusul meu xD. Anyway, see ya around^^. | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 2:29 pm | |
| Mabye pe la statusu meu a vazut daddy forumu , sau la al tau , orice e posibil :]] Ma rog , welcoem here daddy and have fun ! Nu am intrebari ca te stiu . Bye bye si spor la postat ! | |
| | | Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 2:32 pm | |
| nyello here,ah,eu am un iepure imaginar care mananca leucoplast numit jeleu care se imbata si are si un tatuaj pe o labuta din spate e o inimia pe care scrie mom @.@ ok....gata cu aberatiile.presupun ca nu are rost sa iti spun toata teoria cu regulile,spam etc. asa ca bun venit aici,sper sa te simti bine si sa iti faci multi prieteni intrebari: 1.preferi dungi sau buline? 2.care este personajul preferat?cel care tea impresionat pana in fundul corazonului?:>ah mancati`ash[mmm da,innebunesc cand nu am ce face,hope u don`t mind^^"] 3.ce tiar placea sa faci in viata?[i`d like to be a nevelist >:)] cam asta e,daca apar probleme sunt aici,feel free to ask | |
| | | drunk_rabbit Lool
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 2:37 pm | |
| Mdah nici eu nu am vazut la nimeni acest nik , mdeah ma bucur ca ti-a placut povestea =)). Mdah fiule la tine am vazut forumul Arigato de primire fiule! 1.preferi dungi sau buline? Sincer habar n-am T_T 2.care este personajul preferat?cel care te-a impresionat pana in fundul corazonului?:>ah mancati`ash[mmm da,innebunesc cand nu am ce face,hope u don`t mind^^"] Nu stiu deoarece am mai multe personaje de genul. 3.ce tiar placea sa faci in viata?[i`d like to be a nevelist >:)] Nu sunt singur inca.Mdeah o profesoara: -Mey sa se faca medic veterinar , toate animalele trag la el. Mdah imi plac animalele | |
| | | Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 7:05 pm | |
| Iepurele meu beat??? Cum sa nu iti zic welcome? Te vad si eu pe un forum anime dupa mii de ani...My boy, ce intrebari sa iti spun? 1. Mai tragi la masea? 2. Ce personaje iti mai plac? (Sa nu imi zici Train sau ingerul ala ca te spanzur) 3. Asa-i ca te-am plictisit? Mai am dar te iau la interogatoriu in particular Sper sa stai cat mai mult pe aici si sa ne intelegem...stii tu de ce iti zic asta...Bye! | |
| | | drunk_rabbit Lool
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T Dum Mar 01, 2009 7:14 pm | |
| Arigato de primire , mdah si eu ma mir ca sunt pe un forum anime. 1. Mai tragi la masea? Normal , chiar aseara am baut vin alb , Garone , vin fiert 2. Ce personaje iti mai plac? (Sa nu imi zici Train sau ingerul ala ca te spanzur) Pey nu mai tin minte , a da Akira 3. Asa-i ca te-am plictisit? Mai am dar te iau la interogatoriu in particular Mdeah stii cat de plictisit sunt. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The drunk_rabbit is here T_T | |
| |
| | | | The drunk_rabbit is here T_T | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |