The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Hello~ I`m here Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Hello~ I`m here Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Hello~ I`m here Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Hello~ I`m here Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Hello~ I`m here Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Hello~ I`m here Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Hello~ I`m here Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Hello~ I`m here Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Hello~ I`m here Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Hello~ I`m here Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Hello~ I`m here

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Melting Cinnamon
Lool
Melting Cinnamon

feminin
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 31
Oras natal : Snow~
Stare de spirit : dunno
Hello~ I`m here Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hello~ I`m here Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 21/03/2009

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 6:14 pm

Hello, sunt sigura ca inca nimeni de pe acest forum nu ma cunoaste asa ca va trebui [sau m-am gandit] sa imi fac o prezentare oarecum mai detaliata. Daca e cineva aici care ma cunoaste deja nu trebuie sa o citeasca.

General
Name: Laura
Nik-name: Elisa,minni-chan, kamy-chan etc.
Personality: baka♦️dark♦️realistic♦️pessimistic♦️lady black♦️dreaming♦️perv♦️childish♦️lolita♦️maid

Little About Me

Pai sa vedem spuneam mai sus ca ma cheama Ana dar imi puteti zice cum vreti voi din acele nik-name'uri. Am o personalitate complexa as zice eu. Baka sunt pentru ca orice cred mult prea usor fara sa ma gandesc daca acel lucru poate fi adevarat sau este o pura inventie, rad mai mereu si cam din orice lucru. Uneori sunt foarte sadica dar asta nu se intampla foarte des numai cand neuroni mei cei care inca au mai ramas o iau razna si vorbesc numai prostii. Mentioneza ca sunt FOARTE perv si nu ati vrea si nici nu va recomand sa stai in calea mea cand imaginatia mea o ia razna pentru ca nu se stie ce s-ar putea intampla (stati linistiti ca nu mananc oameni).In perioadele cand neuroni mei sunt intregi devin foarte copilaroasa si imi plac chestiile mici pentru copii si chiar as fi in stare sa ma joc cu papusi chiar daca am 16 ani.Urasc manelele si sunt in razboi cu ele de cativa ani deci daca te sti ca asvulti manele te rog sa nu te apropii de mine ca e mai bine pentru sanatatea si capul tau.
Maid/Lolita se refera la stilul meu de viata si la imbracaminte, uni din voi poate ati auzit de aceste stiluri Gothic Lolita etc....ei bine sunt o Gothic Lolita caracterizata prin haine negre de preferat rochii, posibil sa fie si albe sau pe culori inchise (albastru,maro inchis) machajul putin exagerat de preferat negru (in cele mai multe cazuri). Am inceput acest stil acum un an si deja m-am acomodat cu el. Tin sa va avertizez ca nu imi place sa se vorbeasca prosti de persoanele la care tin foarte mult pentru ca nu stiu ce pot face in acele momente, si pentru a nu face greseala de a vorbi aiurea despre niste persoane va zic si care sunt acele persoane.
Sunt in general realista si vad lumea sa cum este pot deveni usor pesimista in unele cazuri dar de cele mai multe ori realista. Nu imi pasa de parerea celorlalti despre mine pentru ca si asa stiu ca ca nu au dreptate si degeaba o mai ascult -.-'''.....nu imi place muzica proasta si nici nu o ascult.
Traiesc singura [si cand zic asta ma refer la faptul ca parinti mei sunt plecati mai tot anul si vin acasa cam 10 zile pe an sau chiar mai putin deoarece sunt ocupati cu firma....]momentan locuiesc cu Anee si Sebastian [not a real name >__<] care au grija de mine de cand am 3 ani.
Nu imi plac copii mici (in jur de 3-6 ani) pentru ca sunt foarte enervanti si pur si simplu reusesc sa ma scoata din minti intr-un mod in care nu multi o fac si imi vine sa ii omor dar de cele mai multe ori ii sperii foarte tare incat plang si ma lasa in pace (acelasi lucru si cu verisoara mea -.-'' baka).
Dark sunt cand ma enereveaza cineva si uni chiar se sperie de mine in acele momente, de obicei nu sunt asa numai la scoala pentru ca incerc pe cat pot sa ma detasez de atmosfera plictistoare din clasa combinata cu sunetul manelelor/muzici populare care ma zgarie pe creier in fiecare pauza timp de 10/20 minute chiar mai mult.

Anime/Manga and Music
Music Genere: J-Rock/J-Pop
Favourite Bands: Ayabie, Alice Nine, Deluhi, Nightmare, ClearVeil, Himeichigo, Versailles, ViDoll, Ali Project, Dolly,Merry, MUCC, SuG, Sid, Sadie, Mix Speeaker’ Inc, D=Out, An Cafe, The GazettE, Moi dix Mois, Malice Mizer, Dir en Grey, Kagra, Kana Moon etc.
Favourites J-Rock’ers: Aoi [Ayabie],Shou [Alice Nine], Leda/Sujk/Juri [Deluhi], Ryuuto[ClearVeil], Jun,Jin [Hime Ichigo], Masa [Dolly], Gara [Merry], Takeru [SuG], Yuki [Mix'Speeakers Inc.], Reika [D=Out], Kanon,Miku, Bou-ex [An Cafe], Uruha,Ruki [The GazettE], Mana [Moi dix Mois/ex-Malice Mizer], Kyo [Dir en Grey] etc.
Anime Genere: horror, drama, psihologic, comedy, yaoi, shoujo-ai
Favourite Anime: Kuroshitsuji, Ah!My Goddess, Air Tv, Blood , Bleach, Clannad, Claymore, Code Geass, Death Note, Elfen Lied, Full metal panic/alchemist, Gravitation, Kaleido Star, Kiddy Garde, Jigoku Shoujo, Loveless, Naruto, Meramid Melody, Shaman King, Spiral, Vampire Knight
Favourite Character [Girls]:Misa [Death Note], Ryo/Hyono [Spiral], Ana [Shaman King], Belldandy [Ah! My Goddess], Misuzu [Air Tv], Sora [Kaleido Star], Enma Ai [Jigoku Shoujo]
Favourite Characters [Boys]: Sebastian/Ciel/Grell/Undertaker [Kuroshitsuji], Lelouch [Code Geass], Kaname,Zero [Vampire Knight], Eyes, Kanone [Spiral]
Manga Genere: horror, drama, shoujo-ai, yuri, yaoi
Favourite Manga:Dirty Job, Thuesday 9PM, Flowers, Kakashi Gaiden, Death Note, Naruto, Vampire Knight
Sus In jos
http://www.hime13th.wordpress.com
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Hello~ I`m here Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Hello~ I`m here Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 7:16 pm

`Ello. Welcome here Melting Cinnamon [i like you're nickname] . Am si eu cateva intrebari :
1. crezi in extraterestrii ? xD
2. ce animale iti plac ?
Si cam atat ! Ne mai citim . Bye ~
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Melting Cinnamon
Lool
Melting Cinnamon

feminin

Warn :

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 7:19 pm

Hello ^^ mersi de welcome ^^

1. crezi in extraterestrii ? xD
pai da avand in vedere ca frati mei sunt mercurienii ar trebui sa cred in ei nu ^^

2. ce animale iti plac ?
in mod special caini [chiar am si eu unul ^^ si poate ca din aceasta cauza imi plac ^^] si ar mai fi si pisicile in mare parte cele negre cu ochii verzi ^^
Sus In jos
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 8:41 pm

Welcome!Cica e '"little about me" o.O...AI facut o carte acolo..Nu te-au durut mainile?XD
Anyway...Postare placuta ca intrebari n-am^^
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 10:47 pm

Esti cumva dupa anime-land? Parca acolo am mai vazut descrierea ta^^'.
Anyway, welcome here, sedere placuta & this stuff.
Intrebari nu-ti pun ca ti-au pus cei de dinaintea mea o groaza^^.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Melting Cinnamon
Lool
Melting Cinnamon

feminin

Warn :

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeDum Mar 22, 2009 11:53 am

Da sunt si acolo inscrisa cu acelasi nik-name [parca], oricum mie imi place sa fac descrierile cat mai lungi asa ca nu m-a durut mana, am facut-o acum ceva timp si o tot postez peste tot pe unde ma inscriu ^^

Well thx de welcome ^^
Sus In jos
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 30
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeMar Mar 24, 2009 7:25 pm

hell(oh)....you=me.....m-ai descris destul de bine si pe mine, deci s-ar putea ca in galaxia asta sa am si o sora-_-".....cica suntem toti frati si surori prin D-zeuO_O...well, nevermind....nu cred ca te cunosc.....mi-a placut oricum descrierea...am si eu o intrebare ce ma roade....ai cumva lista anime pe MAL(my anime list)?....

in rest pauza..nu prea am ce sa te intreb.....poate doar care e ID-ul tau, dar asta prin PM oricum.....oh well, see ya, nyappy time here and bla bla bla, stuff and Co.....ja-ja sisO_o"...don't punch me plz.....in cel mai fericit caz am sa-ti spun Elisa....it reminds me of Elysium^^...m-am lungit destul...ja-ja again
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Melting Cinnamon
Lool
Melting Cinnamon

feminin

Warn :

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitimeMar Mar 24, 2009 8:33 pm

Thx for welcome ^^ [ps nice nik-name]
well nu am inca facuta o anime list dar poate imi voi face in curand una ^^
thx de welcome oricum si ma bucur sa vad persoane normale pe aici ^^ [ma refer cam asa cum sunt si eu]
Sus In jos
Continut sponsorizat

Hello~ I`m here Empty
MesajSubiect: Re: Hello~ I`m here   Hello~ I`m here Icon_minitime

Sus In jos

Hello~ I`m here
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Members zone :: Welcome central-
Mergi direct la: