The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Oras natal : NuSh
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Right_bar_bleue

Warn :
Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Right_bar_bleue

Data de inscriere : 31/03/2009

Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Empty
MesajSubiect: Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha   Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 8:44 am

Imi place Muhahaha din Bealch e chair tare 3 3
Hi hi Ma numesc Hakufu si am 15 ador naime-urilr si sa-mi fac de cap^^
Anime preferat: Kaleido Stage,Vampire Hunter,Vampire Knight,Battle Vienexe am vizionat doar 2.8 sezoane din 9 posibile,Hellsing,Chobits,Elfen Lied,HEll Girl
Multe anime-uri m inceput sa le vizonez dar nu le-am terminat ca Kiddy Grade,Blood+,Trinity Blood,Spiral,Bealch,Death Note,Arc the Lad,Lovelles,Le potrait de pettite cosette si mlte multe altele,dar o sa dau intro parte forumurile pe cite-va zile si o sa icnep sa recuperez
Ador extrordinar de tare culoarea albastra chiar si par albastru doresc dat tata :sleep: ....
Muzica,pai muzica nu stiu de ce nu pea ascult desi am foarte multa si de tot genul da detest absolut de tot manelele si populare si desigur schoolul
Ce-mi place?
Imi place mult naime-ul,toamna,sa ma plimb prin parcuri mari aproape paduri,luna plina,valuri de apa seara sa stau cu prietenii nebuni ca mine,vorbesc mult te innebunesc,iubesc sa fac glume pe seama mea si altora am pofta sa rid de glume pe seama mea chiar sid e mine dar nu-mi place cind cineva se supara sunt glume,fa si tu glume pe seama mea ^^ Nu ma supar ^^
Ah da ador gothica si rock-ul dar o excepie este j-pop si rstu cred...
Cam atit Ja ne

Apropo sunt Shadow ^^ 4
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha   Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 5:14 pm

Doh, nu ti-a urat nimeni welcome? Va omor O.o' !

Hy there Hakufu^^. Vad ca esti o persoana mai energica si nyappy din vorbele tale^^.
Pai sti tu have fun & happy posting & no spam & sedere placuta^^.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha   Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 5:40 pm

dev dev nooo,i don`t wanna diee T~T..de asta ma manca pe mine nasu azi.

muhahaha-eu sunt de acord cu ichigo dupa ce am auzit asta de atatea ori xD
hehe,ma bucur ca gasesc persoane carora le place sa se distreze si sa vorbeasca pana nu mai au aer deci bun venit printre noi,sper sa te simti cat mai bine si sa fii la fel de activa[32 de mesaje dintrun foc,e ceva xD]
hehe,blue lover,de ce nu te faci cu albastru de metil?se ia la 3 spalari[bine se ia si pe maini,piele,perna,etc,dar macar e albastru ^^"]sau nuantator simplu...desi si ala se ia ....

oh well,nu am intrebari acum,daca e ceva ne vedem la interviuri.
have a fun day xD
Sus In jos
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha   Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitimeMier Apr 01, 2009 4:44 pm

Arigato de intimpinare chestia ca parintii au impotriva la cap multicolor,desi eu nu vad problema in asta..imi voi vopsi o data parul cu tonica stiu eu o fira care 3 luni nu se ia atunci nu o sa fie incotro...no sa-mi taie parul?nu ies dinc asa^^^
Sa nu ma abatd e la subiect oricum Arigato de intimpinare si chiar e bine aici muhahahaha
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha   Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha Icon_minitime

Sus In jos

Muhahaha HAkufu e aici Muhahaha
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Muhahaha ave-ti intrebari?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Members zone :: Welcome central-
Mergi direct la: