| Bwahaha am venit si eu | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Devil_Chou Heart bit
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Bwahaha am venit si eu Dum Apr 12, 2009 5:41 pm | |
| Poi sa incep cu inceputul: Ma numesc Maria,am 15 ani sunt clasa a IX-a,imi plac anime-urile de toate felurile mai ales horror,yaoi ,si de comedie...anime-uri preferate..hmm sa vedem -Death note -Vampire knight(am mai spus ca ador vampirii?) -Rosario vampire -Shugo Chara! -FMA -FMP Fumoffu -Paradise kiss -Loveless -Lovely complex -Gravitation Ouran High School Host Club si altele manga nu prea citesc,adica unele le incep si nu le mai termin ,muzica....hmm imi place toate genurile dar mai mult j-rock,trupe preferate:Ayabie,Nighmare,An cafe,The gazette,Linkin park si cam atat;culori favorite:Verde,violet,negru :X,rosu,roz Intrebari? | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Dum Apr 12, 2009 5:46 pm | |
| Welcome Devil_Chou. Hmm, nice nick^^. Se pare ca si tie iti plac enorm vampirii <333. Happy posting & no spam. No q. | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Dum Apr 12, 2009 5:48 pm | |
| Da imi plac la nebunie :X asta din "vina" lui Vampire Knight si Rosario vampire ;)) si mersi pentru intampinare :D
Ultima editare efectuata de catre Devil_Chou in Vin Apr 17, 2009 6:43 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Lun Apr 13, 2009 6:47 pm | |
| CEr scuze de intirzieere CHou welcome in forum happy posting and no spam te stiu deci intrbari nu am doar una Iti place sa fii nebuna? | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Lun Apr 13, 2009 7:23 pm | |
| mersi pentru welcome si raspunsu' la intrebare....imi palce uneori sa fiu nebuna ^^" dar cateodata cand imi "serveste" la ceva
Ultima editare efectuata de catre Devil_Chou in Vin Apr 17, 2009 6:42 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Joi Apr 16, 2009 9:02 am | |
| Aici ne asemenam destul de mult Chou^^. Si te rog ceva ca nu mai stau sa mai editez... te rog editeazati ultimele doua mesaje pentru ca sunt spam. Dezvolta-le. | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Joi Apr 16, 2009 9:36 pm | |
| Chou ! Weeeeeellllllcoooomeeeee on za forum!@____@ [iar ma apuca nebunia :))]. Ma bucur ca te'ai inscris^^.Pai, intrebari..hm, sa vedem, poate doar 2: 1.Care e animalul tau favorit?! 2.Crezi in extraterestrii :>?! Si cam atata ..... nu vreau sa pun prea multe intrebari si sa te stresez.Ja ne and have fun! | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Vin Apr 17, 2009 6:46 pm | |
| Thanks for welcome Topaz si intrebarile^^ : 1.Care e animalul tau favorit?! hmm poi pisica dar imi plac si cainii doar sunt cei mai buni prieteni ai omuilui :) 2.Crezi in extraterestrii ?! hmm m-ai prins:))..poi nu stiu ce sa cred....uneori cred mai ales cand fac unele scuze -_-"(don't ask) dar in general nu cred ^^ | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Sam Apr 18, 2009 4:47 pm | |
| Chou...Daca nu ma insel te cunosc si de pe alte forumuri...Esti admin pe Anime~Sensation? ...Daca da ineamna ca n-am de ce sa-ti un intrebari...Happy Posting and Ja'ne!^^ | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Sam Apr 18, 2009 7:43 pm | |
| Yep sunt admin pe anime-sensation ^^ si cred ca ne-am mai vazut si pe alte forumuri si mersi pentru primire ^.^ | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu Dum Apr 19, 2009 6:20 pm | |
| yeah..am aterizat cam tarziu, dar totusi iti urez bun venit....si daca tot ai mania vampirilor, ai citit ,,Twilight", sau vreo una din cartile sin seria asta???(tot legat de vampiri e).....si inca ceva...citesti???...daca da, ce???.....daca nu, ce alt ceva faci in timpul liber daca nu citesti??? nyappy posting and no spam....see ya | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bwahaha am venit si eu | |
| |
|
| |
| Bwahaha am venit si eu | |
|