| He-Ya ! | |
|
+3Chappy Devil_Chou Doppelganger 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Doppelganger Lool
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 31 Oras natal : Timisoara Karma : Warn : Data de inscriere : 25/04/2009
| Subiect: He-Ya ! Sam Apr 25, 2009 10:18 pm | |
| Hello ^^ Puteti sa imi ziceti Lara ^^ am 16 ani *si jumate >.>* sunt din Timisoara Imi plac multe animeuri insa preferatul meu este Elfen Lied *va fi mereu* Imi place si VK ^^ si multe altele Manga....hmmm...nu prea am citit eu ....Murder Princess,Vampire Knight si cateva care nu le-am citit in intregime :-" Culoarea preferata : Roz dupa care rosu Trupe....An Cafe *normal* preferatul meu fiind Taku Paku Imi place mult si BoA ^^ si altele j-music Ah...ce sa mai zic.... Sper sa imi fac prieteni noi aici ^^ Pffff.....aveti intrebari? ^^ | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: He-Ya ! Sam Apr 25, 2009 11:11 pm | |
| hello Lara se pare ca te vad si p'aci ^^ deci sa incep calumea :)) Welcome here,Happy posting and have fun ^^ | |
|
| |
Doppelganger Lool
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 31 Oras natal : Timisoara Karma : Warn : Data de inscriere : 25/04/2009
| Subiect: Re: He-Ya ! Sam Apr 25, 2009 11:43 pm | |
| Daaaa,asa se pare :D arigatou pentru primire *big hug* | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: He-Ya ! Dum Apr 26, 2009 9:21 am | |
| tehe,welcome around. yo~hooo i have a new friend uhmm..nu prea am inspiratie la topicurile de welcome...some q`s:; ~care e personajul tau anime preferat? ~uhh si jumatate...ce zodie esti ?xD ~dungi sau buline? sper ca te vei simti bine aici si vei gasi muuuuulti prieteni noi. see ya` around | |
|
| |
Doppelganger Lool
| Subiect: Re: He-Ya ! Dum Apr 26, 2009 12:01 pm | |
| arigatou chappy *big hug* ~care e personajul tau anime preferat? Lucy din elfen lied,pur si simplu o ador @_@ bine mai sunt si altele dar pe locul unu e Lucy ^^ ~uhh si jumatate...ce zodie esti ?xD sagetator :D ~dungi sau buline? dungi ^^ arigatou de intrebari ^^ | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: He-Ya ! Dum Apr 26, 2009 3:35 pm | |
| Welcome in forum happy posting and no spam Lucy eu te stiu deja deci Ja ne | |
|
| |
Doppelganger Lool
| Subiect: Re: He-Ya ! Dum Apr 26, 2009 3:40 pm | |
| Arigatou Hakufu ^^ dar de unde ma sti? XD adica mie nu imi pari cunoscuta :-? anyway nu mai conteaza =))))) | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: He-Ya ! Dum Apr 26, 2009 3:44 pm | |
| Eu mereu gasesc ceva comun^^ Ok distreaza-te si bucurate alaturi de noi in comunitatea THE LAST NIGHT | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: He-Ya ! Lun Apr 27, 2009 9:44 am | |
| Yeee!!Waw...Altu' din TM ...Si eu sunt tot de acolo! Normal ca am intrebari :-> Pe ce strada stai? La ce liceu inveti? Don't be scary...I'm so so happy^^ Edit:Am uitat de Welcome | |
|
| |
Doppelganger Lool
| Subiect: Re: He-Ya ! Lun Apr 27, 2009 4:34 pm | |
| Arigatou Pucca ^^ Pey in Sagului pe strada....hai ca fac publica =)) Lacului numarul nu il mai zic =))))))) Millenium ^^ nu sunt speriata =)))))) arigatou inca o data de welcom si intrebari ^^ apropo Hakufu acum stiu cine esti =)))) | |
|
| |
Hakufu Black flower
| |
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: He-Ya ! Joi Apr 30, 2009 4:43 pm | |
| Yahoi o.o'... acum ma trezesc si eu.... pai nu prea am avut timp de net, dar am timp de un welcome here, chiar daca sunt super-intarziata... intrebari nu am... happy posting^^.
off: hakufu editeaza-ti postul... e spam! | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: He-Ya ! Joi Apr 30, 2009 9:24 pm | |
| Wow. membru nou :x . Olala ! Scuze pt ca am intarziat asa mult dar , e cam greu sa intru pe forum in timpul scolii . Deci, revenind.In primul rand vreau sa-ti urez welcome on the forum ! Sper sa te distrezi pe aici si sa fi activa.Intrebari nu mai am, ja ne! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: He-Ya ! | |
| |
|
| |
| He-Ya ! | |
|