well hello.numele meu e dana dar cam toata lumea ma stie de dee dee
[vorbesc serios,chiar si diriga o.O] am 16 ani de vreo luna -2 incoa.
de obicei nu sunt fangirl dar nu pot sa ma abtin cand vine vorba de abarai renji so stay away from me in the fangirling time<--very important aspect of me xD
hmmm...muzica: ascult rock in mare,pe larg nu manele sau populara.trupa preferata ar fi my chemical romance si ar mai fi arctic monkeys,lily allen,the kooks,franz ferdinand,him,within temptation,nirvana si altii.
anime:Bleach,e preferatul meu,clannad,gravitation,le portrait de petite cossette,yu gi oh gx,air,ambele serii din ef,jigoku shoujo,d gray man,si altele[de obicei prefer yaoi xD]
manga:nu prea am rabdare,cea mai lunga citita a fost air gear care e on-going,iar preferata mea e boys next door,yaoi normal.
nu am o culoare preferata dar nu ma omor dupa galben cand e singur,imi place sa scriu poezii,ficuri,sa desenez,chiar daca nu sunt cine stie ce la niciuna din ele,imi iubesc prietenii,sunt uneori poate prea relaxata pentru tot ce am de facut si nu o suport pe profa de chimie :L-):
pe langa cei pe care ii iubesc sper ca ii voi iubi si pe toti de aici[si sa fie multi xD]so daca aveti intrebari nu ezitati :pirat:
pi.es.:mersi adminilor pentru sansa mea de a fi mod aici,i`ll do my best
ja ne`