| Zile de nastere | |
|
+7Lina Inverse Chappy Pandora Fake SmilE Inoue Orihime SinQ Lorette 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Zile de nastere Joi Feb 12, 2009 9:24 pm | |
| Well , cred ca v-ati dat seama despre ce vom discuta in acest topic. Spuneti aici cand este ziua voastra de nastere . A mea este pe 28 Octombrie , Toamna . Sunt in zodia scorpion si pot sa zic ca zodia asta mi se potriveste de minune :D: So, zilele voastre de nastere cand sunt ? | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Zile de nastere Joi Feb 12, 2009 11:08 pm | |
| Eu sunt nascuta pe 8 iulie 1994. Sunt zodia rac si normal ca mi se potriveste, doar asa m-am nascut :]] ... well, vom fi foarte atenti in legatura cu acest subiect, iar de fiecare data cand este ziua unui membru, aici ii vom ura happy b-day si ii vom aminti ca a mai imbatranit cu un an ^^.
Bye ~ | |
|
| |
Inoue Orihime Heart bit
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Joi Feb 12, 2009 11:45 pm | |
| Se pare ca ziua mea vine cel mai devreme...... :<:-P: eu sunt nascuta pe 18 martie 1994, sunt zodia pesti... mi se potriveste zodia asta.... singura chestie e ca pesti sunt timizi si fara tupeu dar astai ciudat ca eu am si tupeu si ma iau si cu lumea in gura care ma enerveaza.... as putea spune ca ma potrivesc cu zodia dar nu prea mult, adica nu total :|: Si eu voi posta aici de fiecare data cand va fi ziua cuiva.... | |
|
| |
Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Vin Feb 13, 2009 9:32 am | |
| Ziua mea e pe 7 iunie Imi ador ziua pentru ca toata lumea ii "hieppy" pe vremea aia [una bucata saptamana si gata scoala].Nu stiu cat mi se potriveste zodia dar sincer nu prea ma pasioneaza. :): | |
|
| |
Pandora Heart bit
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 31 Oras natal : Summer Memories Stare de spirit : Bored Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Vin Feb 13, 2009 3:19 pm | |
| Ziua mea nu a trecut de mult timp, ma rog nici foarte putin nu e... Sunt nascuta pe 6 noiembrie. Nu stiu de ce dar imi place foarte mult ziua mea de nastere, poate pentru ca atat luna noiembrie cat si numarul 6 au fost intotdeauna preferatele mele lol O.O' | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Vin Feb 13, 2009 5:18 pm | |
| ziua mea e pe 24 decembrie,asa ca de ajun :>: ): ,deci sunt capricorn...nu stiu cat mi se potriveste zodia dar imi place sa fiu capricorn si nu ma voi schimba pentru ca a mai aparut o amarata de zodie >..<" oh well | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Vin Feb 13, 2009 7:55 pm | |
| a mea e pe 21 iunie (in vara fac 17 ani). peste un an fac 18 si pot sa calc oameni cu masina... :<:-P: (Morti e prima)
Dupa Zodiacul European: - zodia Gemeni (decada 3) - ascendent in Taur
Dupa Zodiacul Chinezesc: - zodia Maimuta (de Apa) - ascendent in Tigru
Dupa Zodiacul Indian: zodia Diamant Dupa Zodiacul Druidic: zodia Smochin Dupa Zodiacul Floral: zodia Papucul doamnei
Dupa Zodiacul egiptean: Hapi - Nilul si hai ca lipseste zodiacul prostiei | |
|
| |
Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Vin Feb 13, 2009 8:36 pm | |
| Eu sunt nascuta pe 17 noiembrie 1995. Mi se potriveste destul de bine zodia desi dupa noul zodiac as fi balanta O_O' As inebunii daca se confirma si se schimba...Tot scorpie as ramane dar ar fi enervant sa nu ma reprezinte zodia. Dupa cel chinezesc sunt mistret >_< | |
|
| |
BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Sam Feb 14, 2009 12:39 am | |
| Ziua mea e pe 18 octombrie 1994...uhm..sunt balanta cu ascendent in leu..iar combinatia mi se potriveste perfect zic eu...^^ In zodiacul floral sunt trandafir parca... :-?: ...iar in cel chinezesc sunt caine de lemn -_-' *ce'am ajuns..=]]* | |
|
| |
Inoue Orihime Heart bit
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Sam Feb 14, 2009 12:56 am | |
| off : Uau Caroline... eus nascuta pe 18 martei si sunt cu ascendent tot in leu :D: :pirat: | |
|
| |
BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Sam Feb 14, 2009 1:12 am | |
| - Inoue Orihime a scris:
- off : Uau Caroline... eus nascuta pe 18 martei si sunt cu ascendent tot in leu :D: :pirat:
Uuu...@.@.....tare!!!^^.... Am avut o prietena care semana perfect cu mine..faza tare e ca ea era nascuta pe 17 octombrie ...^^' | |
|
| |
Inoue Orihime Heart bit
| Subiect: Re: Zile de nastere Sam Feb 14, 2009 1:25 am | |
| ce fain... bravo tie.... eu nam cunoscut pe careva care sa fie cu o zi inainte de ziua mea sau de ziua mea T_T | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Zile de nastere Dum Feb 15, 2009 1:46 pm | |
| Topic moved !
Este deschisa o sectiune pentru aniversari, so... | |
|
| |
ItzsyBitzsy Heart bit
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 29 Oras natal : ShitzyWorld^^ Karma : Warn : Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Lun Mar 16, 2009 6:41 am | |
| 16.Octombrie.1995 ^^ Balanta si pot sa zic ca nu prea mi se potriveste zodia T^T. | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Zile de nastere Lun Mar 16, 2009 10:19 am | |
| Eu sunt nascuta pe 22 Decembrie,la sfarsitul anului dupa cum spuneam XD...Sunt zodia Capricorn si Mistret in zodia chinezeasca...Waw...Cred ca mi se potriveste =)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zile de nastere | |
| |
|
| |
| Zile de nastere | |
|