Whaa ce de intrebari ^ ^
@Lina :
Cum ti-ar placea sa mori?
Sincer.. niciodata nu m-am gandit la asta, desi m-au intrebat mai multe persoane. Probabil nu as vrea sa mor, momentan traiesc asa cum vreau [aproape] si daca e sa mor nu stiu eu cum o sa se intample asta xD
@Topaz :
1)De cati ani esti fana anime ?
Primul anime l-am vazut cam pe la 6 ani, deci de 9 ani daca e sa o luam asa. Dar nu ma interesau anime-urile pe atunci, deci pot zice cam de 4-5 ani O.O
2)Cam de cate ore pe zi te uiti la animeuri ?
In ultimul timp destul de rar pentru ca nu am timp din cauza scolii, dar daca imi place mult un anime si sunt si in vacanta, nici macar nu dorm pana nu il termin XD
3)Culoarea favorita?
Nu pot sa aleg intre mov si negru, ambele imi plac foarte foarte mult.
4)De unde esti?
Baia de Aries.
5)Care e personajul tau feminin preferat ? Dar masculin?(ma refer la cele din animeuri..)
Ca si personaj feminin imi plac mult Shindo Chihiro [ef ~ A tale of memories] si Nana Osaki [Nana]; iar ca si personaje masculine imi plac L [Death Note], Shin [Nana] si The Undertaker [Kuroshitsuji]
6)Ficuri scri?Daca da, o sa postezi pe forum vreun fic deal tau?
Mai scriu cate ceva, dar o fac din plictiseala si scriu doar pentru mine, nu cred ca o sa incep sa scriu cine stie ce x.x
@SintaX_Dev :
1. Planeta favorita?
Venus.
2. Prietenii buni?
Am destul de multi prieteni, dar sunt foarte putine persoane la care tin enorm de mult si nu as suporta sa le pierd, oricum nu am de gand sa dau nume ^^
3. Forumul favorit? ^^'
Nu cred ca am asa ceva, pentru ca sunt mai multe forum-uri care imi plac mult.
4. Ce marca de telefon iti place?
Nu prea folosesc telefonul o.O' conteaza sa functioneze bine lol, nu ma intereseaza ce marca e u.u
5. Esti de acord cu poluarea naturii?
Total contra lol O_O''
Multumesc pentru intrebari ^ _ ^ si daca mai aveti o sa va raspund cu placere x3