| TYPE ! With your eyes closed | |
|
+5Li Bai Pandora Coumarin SinQ Lorette 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: TYPE ! With your eyes closed Joi Feb 12, 2009 10:39 pm | |
| Well , am mai vazut acest joc pe un forum si mi s-a parut foarte interesant Jocul este asa : Un user va posta o propozitie iar urmatorul va trebui sa o scrie cu ochii inchisi .Va rog sa nu trisati ! Prima propozitie : Daca viata iti da lamai tu fa o limonada din ele | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Vin Feb 13, 2009 2:05 pm | |
| daca viata iti da lamaie, u fa limonada don ele.
Deci jur ca am avut ochii inchisi O.O.
NeXt: Matematica este ca o proteza second-hand. | |
|
| |
Coumarin Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 64 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Vin Feb 13, 2009 3:18 pm | |
| Matematica este ca o proteza secone=hand
Lol u.u si eu care credeam ca-mi stiu tasta XD
Next : In clasa a IV-a, la capitolul de geometrie, am invatat ce este un paralelipiped. | |
|
| |
Pandora Heart bit
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 31 Oras natal : Summer Memories Stare de spirit : Bored Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Vin Feb 13, 2009 3:21 pm | |
| In clasa a IV-a, la capitolul geometrie, am invatat ce este un paralelipiped.
Wha o.o deci inca nu mi-am pierdut indemanarea XD *hugs tastatura* O_O''
Next : Astazi am facut doar 3 ore la scoala, pentru ca restul 3 le-am dormit. | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Vin Feb 13, 2009 3:58 pm | |
| astazi am facut doar 3 ore la scoala pentru ca restul 3 leam dormit O.O - damn ce le nimeresc...
NeXt: As vrea un nou telefon pe sina care sa fie negru cu dungi aurii xD | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Vin Feb 13, 2009 8:28 pm | |
| As crea un tekefin nou pe sina care sa fie nefru cu dungi albe
Lol , in ce hal am scris..xD
Next:Azi dimineata am vazut un film super , super , super tare xD | |
|
| |
Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Vin Feb 13, 2009 8:48 pm | |
| Azi dimineata am vazut un film super, super, super tare xD (am pus spatiul intentionat, corect ) Inca mai am indemanare yayyy
Next: Tastatura vecinului a picat de la etajul 24 si nu s-a spart | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Feb 14, 2009 1:50 pm | |
| tastatura vecinului a picat de la etajul 23 si nu s-a spart --> nu la-m nimerit pe 4 T.T... trebuia sa nu fac eu perfect...
NeXt: Imi place litera "X" la nebunie ^^ | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Feb 14, 2009 2:17 pm | |
| Imi place litera x" la nebynie
Lawl...imi cunosc tastatura destul de bine, se pare :)):
Next: Azi dimineata m-am trezit la 6 si am mancat cereale cu lapte . xD | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Feb 14, 2009 3:52 pm | |
| Azi dimineata m-am trezit la 4 i am, mancat cereale cu lapte
hai ca iesi cv
Next: Capra sare piatra, piatra crapa-n patru, sa crape capul caprei, cum a crapat piatra-n patru | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Feb 14, 2009 4:41 pm | |
| capra sare piatra, poatrra ceapa-m pari, sa crape capril caprei, cum a crapat piarea-n patru
:=)): Ma doare capul O__O...
NeXt: Stiu ca stiuca-i stiuca, dar mai stiu ca stiuca-i stiuca ^^
Succes ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Feb 14, 2009 7:36 pm | |
| stiu ca stiuca-i stiuyca, dar mai stiucs ca sgiuca-i stiuca
Sare capra peste piatra, piatra e din sare, saria-r capu caprei, cum a sarit sarea din piatra (pe-asta o stiu de la bunicamea) | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Feb 14, 2009 8:38 pm | |
| [aha..deci nu numai tu ai ceva cu mortii , mai is si alti din familia ta..] Sare capra peste piatra,piatra e din sare.saria-r ca[u caprei , cum a sart sarea din piatra
Aoleu ... ce a iesit ! :=)):
Next:Aseara am visat ca m-ai visat si cand m-am trezit am stiut ca e doar un vis [lol..mi-a venit pe moment xD] | |
|
| |
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Feb 14, 2009 9:36 pm | |
| Aseara am visart xca mai visat d si cand m-am trezit am stiut ca e doar un vis wow...jur ca m-am uitat la fraza lu Morti ca=i lunga si gandirea mere greu la ora asta
Sare capra peste piatra, sare capra peste capra, sare piatra peste capra, sare piatra peste piatra.... | |
|
| |
drunk_rabbit Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 33 Oras natal : Peste tot si nicaieri Karma : Warn : Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Mier Mar 04, 2009 10:15 am | |
| sare capra peste piatra , sarw capta peste capra , sare oiatra peste capra , sarwe piatra peste piatea
T_T """mdeah
next:cel mai plictisitor lucru e sa fii plictisit | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Joi Mar 05, 2009 7:01 pm | |
| cel mai plictisitor lucru e sa fii plictisit
*Pam-pam^^'*...
NeXt: Cand fata fata fata, da cand fata fata fata fata si mama bate la fata ca a fatat o fata O.o'...
OMG, ce perle scot O.o' | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Lun Mar 16, 2009 10:42 am | |
| Xabd fara fara fa5a,dat cand fata fata fata dara nana vare ia fsts cs s fstst i fsts O/o...
Tot pe C nu-l nimeresc XD...Se pare ca nu-mi cunosc tastatura ^^
Next:Azi incepe Slayers!Yay!
Prea scurta,asa-i? | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Mar 28, 2009 12:55 pm | |
| Azi incepe Slayers!Yay! Simplu si scurt..x____x Next : Saptamana viitoare voi merge la scoala , bleh ! | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Sam Mar 28, 2009 1:15 pm | |
| saptamana viitoare voi merge la scoala, blef! "Blef" =]] omg..
Next: Daca i-au un zece la mate ma urc pe tevi si urlu in gura mare ca sunt Tarzan, cautand-o pe Jeane. | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Mar Apr 07, 2009 8:49 am | |
| Yap stiu jocul asta chiar scriu mai bine fara sa privesc tastele Daca i-au un zece la mare ,a irn pe tevi do ir;i om fira ,are ca simt Uarzam,vaitins-i pe HEanbe Mam draga de mul nu mam jucat in acest joc ce nebunii am scris nex: Azi nu am fos la school si ma simnt extraordinar ca mine diriginta ma va omora ^^ | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Dum Apr 12, 2009 5:44 pm | |
| azi nu am fos la school si ma simnt extraordinar ca mine ditiginta ma va omota [i]Se vede ca nu am mai stat pe saptamani intregi la PC[/b]
Next: Iepurasul fermecat, un ou magic mi-a adus, iar oul colorat, drept in burta a ajuns. | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed Lun Apr 13, 2009 7:07 pm | |
| Iepurasul fermevat,un oy nafi ni-a adus,iar oul colorat,drept in burta mi-a ajuns.... Mdee ceva s-a primit ^^
next: Yap mai ieste putin si vacanta e aproape | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TYPE ! With your eyes closed | |
| |
|
| |
| TYPE ! With your eyes closed | |
|