| Defect/calitate/sfat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Defect/calitate/sfat Joi Feb 12, 2009 10:44 pm | |
| In acest topic spuneti despre userul care a postat inaintea voastra ce calitati si defecte are si de asemenea ii puteti da si sfaturi. Okey, urmatorul user care va posta dupa mine va incepe jocul.. | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Joi Feb 12, 2009 11:11 pm | |
| Topy.
Defect: Nu prea esti sigura pe tine. Calitate: Este amuzanta si prietenoasa. Sfat: Traieste pana si ultima clipa fara sa-ti pese! | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Sam Feb 14, 2009 2:20 pm | |
| Defect: cand vezi SPAM, innebunesti ! :)): Calitate:Esti de treaba , foarte prietenoasa , uneori amuzanta si sociabila Sfat:Incearca sa nu te mai enervezi cand vezi ca face cineva SPAM :=)): | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Sam Feb 14, 2009 3:49 pm | |
| ete pe cine nimerisi :>:):
Defecte: (ai vreo 2000 da ne)...iti schimbi personajele din secunda in secunda Calitati: (ai asa ceva?) esti de treaba si n-ai cap Sfat: NU MA MAI LASA SA VORBESC SINGURA!!!! | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Sam Feb 14, 2009 3:52 pm | |
| Mersi pentru sfat, o sa incerc sa tin cont de el :)):
Defect: ai ceva cu mortii , of of of Calitate:esti prietenoasa , nebunatica , imi place voca ta rr-ita ::)): Sfat:NU MA MAI DISPERA CU SLAYERS ! | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Sam Feb 14, 2009 4:39 pm | |
| Topaz
Calitate: Nebuna si amuzanta Defect: Iti schimbi parerea din minut in minut [ca mine O______o] Sfat: Fi mai sigura e tine^^ ! | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Sam Feb 14, 2009 7:38 pm | |
| he he...bau bau
Calitati (cam greu aci): esti de treaba, cand ti se pune pata pe un forum nu renunti la el Defecte: m-ai nenoricit cu rgulile kilometrice...nu le citesc nici pe-alea 3-4 de pe forumurile mele si sa citesc o pag intreaga??? Sfat: mai usor cu Spamu, ca-l visez si noaptea | |
|
| |
BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Dum Feb 15, 2009 1:00 pm | |
| Lina Inverse
Calitati:Amuzanta, de treaba..cred ca (,) cu tine nu te plictisesti..imi palce eptnru ca esti vie!^^ Defecte:mroti in sus, morti in jos xDD Sfat:Mai usor cu mortii! | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Dum Feb 15, 2009 1:25 pm | |
| Caroline
Calitate: De treaba si de gasca, prietenoasa... Defect: Hmm... habar n-am O___O ! Sfat: Bun pentru femei daca il beau barbatii, Sange de Taur ! =]]. | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Lun Mar 16, 2009 10:29 am | |
| SintaX_Dev
Defecte:Waa...Am vazut si eu fazele cu spamu' XD...Se vede ca nu-ti place...(N-o luati ca pe un defect...Pardon...Ca pe o calitate)...Sa fi nevoita sa stai pe un forum anime de pe 3xforum unde se spameaza la greu XD... Calitati:Prietenoasa,Draguta,Amuzanta Sfat:Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau XD | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Lun Apr 13, 2009 7:25 pm | |
| Defecte: Pai folosesti cam mult atit sime-uri cit si semne comventionale ce inseamna ca tot e smile nu e un defect pur si simplu nu prea stiu ce sa mai scriu aici Calitati: pai vesela si plina de viata dupa culorile de oranj si galben ^^ prietenoasa Sfat: Fii mereu pe pozitii si fa-ti u prieten sau gaseste-ti unul asta desigur daca nu-l ai daca il ai atunci da-i papucii si gaseste-ti altul ^^ | |
|
| |
Sayu Heart bit
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 32 Oras natal : Ploiesti Stare de spirit : crazy Karma : Warn : Data de inscriere : 10/05/2009
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Lun Mai 11, 2009 8:56 am | |
| Nu te prea cunosc asa mult , dar o sa incerc: Defect : Cred ca folosesti cam multe smile-uri (nu cred ca e defect dar altul nu am gasitX_X)
Calitate : sociabila , simpatica
Sfat : Hmmm....etto , let's see : i don't have any , stay as you are i suposse ! | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Mier Mai 13, 2009 10:40 pm | |
| Defect : Pai nu prea folosesti smile-uri si nu se vede exprimare Calitate : Pai esti destul de sociabila doar ca nu prea intri si nu prea te cunosc:39: Sfat : Pai fi tu insuti nu prea stiu altul | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat Joi Mai 14, 2009 12:34 pm | |
| Defect: Prea influientabila Calitate: Sociabila Sfat: Be carefull! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Defect/calitate/sfat | |
| |
|
| |
| Defect/calitate/sfat | |
|