The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Ce materie urati cel mai mult ?

In jos 
+9
ItzsyBitzsy
dark_inside_like_a_demon
Inoue Orihime
Chappy
Lina Inverse
Coumarin
SinQ
Fake SmilE
Lorette
13 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Ce materie urati cel mai mult ? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ce materie urati cel mai mult ? Right_bar_bleue

Warn :
Ce materie urati cel mai mult ? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce materie urati cel mai mult ? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Ce materie urati cel mai mult ? Empty
MesajSubiect: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 10:52 pm

In acest topic spuneti care e materia care o urati voi cel mai mult.
Eu una detesc Franceza . E foarte , foarte grea si avem o profa tembela cu T MARE ! Da note prea mici si chiar nu explica prea bine .
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Fake SmilE
Chibi
Fake SmilE

feminin
Numarul mesajelor : 68
Varsta : 30
Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti.
Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Ce materie urati cel mai mult ? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce materie urati cel mai mult ? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 9:25 am

In mod normal as raspunde "mai toate"..
da fie..cel mai mult detest ... hm..chimia
nu-i de mine [-( si profa e venita de pe Marte
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 2:32 pm

Urasc fanceza O.O. Nu-mi place accentul, limba, cuvintele si tot ce tine de lb. franceza. Profa' nu pare ca un monstru rau ce ne baga pe gat franceza, dar materia e absolut insuportabila. O urasc din clasa a 5-a, de cand am inceput sa o invat. In schimb nu am note mici la ea, cea mai mica a fost 8, dar demn, nu-i deloc de mine >-<'.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Coumarin
Lool
Coumarin

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 64

Warn :

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 3:25 pm

Cred ca germana u.u E o limba incurcata/oribila/de neinteles. Cel putin nu inteleg absolul nimic din aceasta limba. Profa e draguta, dar nu indeajuns incat sa ma faca sa imi placa germana... O urasc u.u'
Sus In jos
Lina Inverse
Black flower
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 32
Oras natal : Balamucul Bucuresti
Stare de spirit : contactati spitalu 9

Warn :

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 8:00 pm

Da, cel mai mult ador franceza. Am numai note mari (a dat sfantu sa iau media 5)
in generala am avut o distrusa care nu facea absolut nimic. Isi completa rebusuri, iar la liceu profa ne-a luat la nivel de-a 9-a si akma a 10-a, deci sunt praf.
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeSam Feb 14, 2009 10:36 am

am doua materii foarte urate:
1.chimia-profa mea,bestiuta,e o vaca,pana si mama care e la facultate de farmacologie cu nuj cate tipuri de chimie cand se uita in caietu meu nu intelege nimic,semestru al 2lea in a9a ne punea numa3 si 4,hai si un 5 acolo pentru ca nu iam dus flori de 8 martie[i mean,cat de retard?x.X] si anu asta vaca nu mia pus un 8 dintro lucrare ca navea chef si in loc sa termin cu 7 am terminat cu 5[chiar,vam spus ca in a9a la sfarsitu semestrului 2 a zis ca ma lasa pe vara pentru ca nu am fost la o lucrare?...cred ca e o chestie constanta,la fiecare sfrasit de semestru zice asta cuiva,da eu sunt tinta preferata ca nu comentez ]
2.informatica-ajutorul bestiutei,tipa e chiar protejata ei[deci...da].si asta la fel,noi nu facem nimic in generala si ea ne ia direct cu materie de a 9a,nu explica nimic,sta si joaca solitaire si vorbeste pe mess si ne pune sa facem probleme pe care daca stiu vreo 3-4 sa le faca e bine,restu 3 ca nu invatam :L-): ...bine ca e insarcinata si pleaca la anu
Sus In jos
Inoue Orihime
Heart bit
Inoue Orihime

feminin
Numarul mesajelor : 27

Warn :

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeSam Feb 14, 2009 2:46 pm

materia pe car eo urasc cel mai mult... sa vedem... cred ca.... mai toate..... insa ce detest cel mai mult e fizica si chimica.... tine prea mult ora..... parca ar trece anul in loc de o ora... si nu mai imi place iarasi sportul pentru ca indiferent daca bate vantul ne tine afara si chiar daca e frig >_<
Sus In jos
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 9:57 am

am 3 materii pe care le URASC!!!!
1Franceza...profa e nebuna si are niste pretentii si exigente de iti vine sa o omori in bataie...si pe langa asta e un pitic de 1.50....ne uitam la ea ca la o furnica...plus ca am urat mereu franceza pt ca nici un profesor nu-mi explica ca sa pricep....plus ca accentul ma omoara....insa tot e un lucru bun aici:de frica notelor invat de rup, asa ca nu prea am probleme la mateia asta

2Biologia....anul trecut am adorat-o....cu profa veche...dar cu asta noua, venita anul asta mai bine te impusti...preda atat de naspa, este atat de infumurata si are o parere despre ea de crede ca-i desteptaciunea lumii...plus ca nu stie sa-si controleze tonul vocii

3Matematica...in ultima vreme e atat de plictisitoare ora....m-am saturat oricum de ea...profa oricum nu reuseste sa impuna respect prin clasa, desi explica bine totul

si vreau sa subliniez neaparat, ca la toate astea 3 ore MOR de PLICTISEALA!!!!...ar mai fizica si chimia pe care le urasc, dar de la antipatie pt profa si ura pt materie mai e mult
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
ItzsyBitzsy
Heart bit
ItzsyBitzsy

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Oras natal : ShitzyWorld^^

Warn :

Data de inscriere : 15/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeDum Mar 15, 2009 11:25 pm

Franceza si chimia sunt doua iaduri de pamant.
1 la mana, urasc accentul francez ><, doi la mana, chiar nu ma intereseaza ce's aia protoni, electroni, neutroni, etc. 24 ...
Sus In jos
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeLun Mar 16, 2009 10:03 am

Ah...Urasc fizica!!!Profu' scoate note din burta...Mi-a dat 6 si eu meritam 8 29 ...Chiar meritam!...Abia daca am resuit sa trec cu un 5 fixat semestrul trecut...Apoi...Mai urasc desenul...Profa-i proasta si habar n-are cu sa puna stapanire pe clasa X(...Deci...Azi nu mai stau la ora ei ca iar am uitat de desen XD...Si mai vine(stati ca am uitat)germana...E tara lui Hitler si habar n-am cum sa pronunt cuvintele...Desi tre s-o invat caa n-am incotro >>
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
.Reinoir
Lool
.Reinoir

Numarul mesajelor : 13
Oras natal : Timisoara

Warn :

Data de inscriere : 30/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 6:56 pm

14 matematica? Va ramane prima mea materie si ultima pe care o voi ura din tot sufletul meu.
Pur si simplu, si algebra si geometrica, nici una dintre ele nu-mi place si le urasc cu U ( mare )!!!! Profu` e un tembel, are mamaliga in gura cand explica si abia daca inteleg ceva din ea, eu cred ca is cu cateva luni in urma cu materia ca restul clasei de altfe, plus ca atunci cand il apuca, teste peste teste. ( Miercuri test algebra, joi test geo xD ) pfff...
Ar mai fi multe, dar urasc profi, nu materiile deci ma abtin... 12
Sus In jos
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeMier Apr 01, 2009 6:20 pm

Biologia-imi place materia dar cind fci cu un prof batrin de munca biolgia care daor se holveaza la fete si "Vino dupa ore si o sa-mi povesteste tema" si la toate fetele pune 2 deci prin urmare mai bine ies cu nota 7 decit sa stau cu el la ore sper ca ma intelegeti

Sportul-sunt o fire sportiva s iador sportul foarte mult dar cu o profa 5x5 metri care nu-ti poate demonstra un exercitiu simplu si doar tipa ca noi fetele ne folosim cred ca stiti la ce ma refer a sa nu facem sport si cit de grea e viata profesorilor si cit de nesimntiti suntem,noi,elevii

Daca ai lua in comparatie la fiecareobiect este cite un repros dar la astea 2 chiar nu suport sa stau >_>
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
Devil_Chou
Heart bit
Devil_Chou

feminin
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitimeDum Apr 12, 2009 6:54 pm

mie in general nu-mi plac stiintele exacte de asta sunt la filo -.-" dar din generala
nu-mi placea matematica :D si acum nici biologia adica imi place partea aia cu
ADN-u' si asa mai departe da' profa nu prea preda bine :D si nu intelegem mare lucru de la ea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ?   Ce materie urati cel mai mult ? Icon_minitime

Sus In jos

Ce materie urati cel mai mult ?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Fun :: School-
Mergi direct la: