| Ce materie urati cel mai mult ? | |
|
+9ItzsyBitzsy dark_inside_like_a_demon Inoue Orihime Chappy Lina Inverse Coumarin SinQ Fake SmilE Lorette 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Ce materie urati cel mai mult ? Joi Feb 12, 2009 10:52 pm | |
| In acest topic spuneti care e materia care o urati voi cel mai mult. Eu una detesc Franceza . E foarte , foarte grea si avem o profa tembela cu T MARE ! Da note prea mici si chiar nu explica prea bine . | |
|
| |
Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Vin Feb 13, 2009 9:25 am | |
| In mod normal as raspunde "mai toate".. da fie..cel mai mult detest ... hm..chimia nu-i de mine [-( si profa e venita de pe Marte | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Vin Feb 13, 2009 2:32 pm | |
| Urasc fanceza O.O. Nu-mi place accentul, limba, cuvintele si tot ce tine de lb. franceza. Profa' nu pare ca un monstru rau ce ne baga pe gat franceza, dar materia e absolut insuportabila. O urasc din clasa a 5-a, de cand am inceput sa o invat. In schimb nu am note mici la ea, cea mai mica a fost 8, dar demn, nu-i deloc de mine >-<'. | |
|
| |
Coumarin Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 64 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Vin Feb 13, 2009 3:25 pm | |
| Cred ca germana u.u E o limba incurcata/oribila/de neinteles. Cel putin nu inteleg absolul nimic din aceasta limba. Profa e draguta, dar nu indeajuns incat sa ma faca sa imi placa germana... O urasc u.u' | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Vin Feb 13, 2009 8:00 pm | |
| Da, cel mai mult ador franceza. Am numai note mari (a dat sfantu sa iau media 5) in generala am avut o distrusa care nu facea absolut nimic. Isi completa rebusuri, iar la liceu profa ne-a luat la nivel de-a 9-a si akma a 10-a, deci sunt praf. | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Sam Feb 14, 2009 10:36 am | |
| am doua materii foarte urate: 1.chimia-profa mea,bestiuta,e o vaca,pana si mama care e la facultate de farmacologie cu nuj cate tipuri de chimie cand se uita in caietu meu nu intelege nimic,semestru al 2lea in a9a ne punea numa3 si 4,hai si un 5 acolo pentru ca nu iam dus flori de 8 martie[i mean,cat de retard?x.X] si anu asta vaca nu mia pus un 8 dintro lucrare ca navea chef si in loc sa termin cu 7 am terminat cu 5[chiar,vam spus ca in a9a la sfarsitu semestrului 2 a zis ca ma lasa pe vara pentru ca nu am fost la o lucrare?...cred ca e o chestie constanta,la fiecare sfrasit de semestru zice asta cuiva,da eu sunt tinta preferata ca nu comentez ] 2.informatica-ajutorul bestiutei,tipa e chiar protejata ei[deci...da].si asta la fel,noi nu facem nimic in generala si ea ne ia direct cu materie de a 9a,nu explica nimic,sta si joaca solitaire si vorbeste pe mess si ne pune sa facem probleme pe care daca stiu vreo 3-4 sa le faca e bine,restu 3 ca nu invatam :L-): ...bine ca e insarcinata si pleaca la anu | |
|
| |
Inoue Orihime Heart bit
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Sam Feb 14, 2009 2:46 pm | |
| materia pe car eo urasc cel mai mult... sa vedem... cred ca.... mai toate..... insa ce detest cel mai mult e fizica si chimica.... tine prea mult ora..... parca ar trece anul in loc de o ora... si nu mai imi place iarasi sportul pentru ca indiferent daca bate vantul ne tine afara si chiar daca e frig >_< | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Joi Feb 26, 2009 9:57 am | |
| am 3 materii pe care le URASC!!!! 1Franceza...profa e nebuna si are niste pretentii si exigente de iti vine sa o omori in bataie...si pe langa asta e un pitic de 1.50....ne uitam la ea ca la o furnica...plus ca am urat mereu franceza pt ca nici un profesor nu-mi explica ca sa pricep....plus ca accentul ma omoara....insa tot e un lucru bun aici:de frica notelor invat de rup, asa ca nu prea am probleme la mateia asta
2Biologia....anul trecut am adorat-o....cu profa veche...dar cu asta noua, venita anul asta mai bine te impusti...preda atat de naspa, este atat de infumurata si are o parere despre ea de crede ca-i desteptaciunea lumii...plus ca nu stie sa-si controleze tonul vocii
3Matematica...in ultima vreme e atat de plictisitoare ora....m-am saturat oricum de ea...profa oricum nu reuseste sa impuna respect prin clasa, desi explica bine totul
si vreau sa subliniez neaparat, ca la toate astea 3 ore MOR de PLICTISEALA!!!!...ar mai fizica si chimia pe care le urasc, dar de la antipatie pt profa si ura pt materie mai e mult | |
|
| |
ItzsyBitzsy Heart bit
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 29 Oras natal : ShitzyWorld^^ Karma : Warn : Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Dum Mar 15, 2009 11:25 pm | |
| Franceza si chimia sunt doua iaduri de pamant. 1 la mana, urasc accentul francez ><, doi la mana, chiar nu ma intereseaza ce's aia protoni, electroni, neutroni, etc. ... | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Lun Mar 16, 2009 10:03 am | |
| Ah...Urasc fizica!!!Profu' scoate note din burta...Mi-a dat 6 si eu meritam 8 ...Chiar meritam!...Abia daca am resuit sa trec cu un 5 fixat semestrul trecut...Apoi...Mai urasc desenul...Profa-i proasta si habar n-are cu sa puna stapanire pe clasa X(...Deci...Azi nu mai stau la ora ei ca iar am uitat de desen XD...Si mai vine(stati ca am uitat)germana...E tara lui Hitler si habar n-am cum sa pronunt cuvintele...Desi tre s-o invat caa n-am incotro >> | |
|
| |
.Reinoir Lool
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 30 Oras natal : Timisoara Karma : Warn : Data de inscriere : 30/03/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Mar Mar 31, 2009 6:56 pm | |
| matematica? Va ramane prima mea materie si ultima pe care o voi ura din tot sufletul meu. Pur si simplu, si algebra si geometrica, nici una dintre ele nu-mi place si le urasc cu U ( mare )!!!! Profu` e un tembel, are mamaliga in gura cand explica si abia daca inteleg ceva din ea, eu cred ca is cu cateva luni in urma cu materia ca restul clasei de altfe, plus ca atunci cand il apuca, teste peste teste. ( Miercuri test algebra, joi test geo xD ) pfff... Ar mai fi multe, dar urasc profi, nu materiile deci ma abtin... | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Mier Apr 01, 2009 6:20 pm | |
| Biologia-imi place materia dar cind fci cu un prof batrin de munca biolgia care daor se holveaza la fete si "Vino dupa ore si o sa-mi povesteste tema" si la toate fetele pune 2 deci prin urmare mai bine ies cu nota 7 decit sa stau cu el la ore sper ca ma intelegeti
Sportul-sunt o fire sportiva s iador sportul foarte mult dar cu o profa 5x5 metri care nu-ti poate demonstra un exercitiu simplu si doar tipa ca noi fetele ne folosim cred ca stiti la ce ma refer a sa nu facem sport si cit de grea e viata profesorilor si cit de nesimntiti suntem,noi,elevii
Daca ai lua in comparatie la fiecareobiect este cite un repros dar la astea 2 chiar nu suport sa stau >_> | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? Dum Apr 12, 2009 6:54 pm | |
| mie in general nu-mi plac stiintele exacte de asta sunt la filo -.-" dar din generala nu-mi placea matematica :D si acum nici biologia adica imi place partea aia cu ADN-u' si asa mai departe da' profa nu prea preda bine :D si nu intelegem mare lucru de la ea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce materie urati cel mai mult ? | |
| |
|
| |
| Ce materie urati cel mai mult ? | |
|