| Porecle | |
|
+17Orbit Kid Nyappy Hakufu Etoile Dark Pristess Sergio Kun Aguero Harald Melting Cinnamon Pucca Fake SmilE dark_inside_like_a_demon Inoue Orihime Lina Inverse *Crazy.You* Chappy Pandora SinQ Lorette 21 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Porecle Joi Feb 12, 2009 11:09 pm | |
| Okey , deci in acest topic spuneti care sunt poreclele voastre ^^ Incep eu: -Topy-chan : care bine intales bine de la nickul meu Topaz -Morti - poveste lunga , anyway...porecla este pusa de Lina -Piti-chan - asa imi zice o prietena de a mea caci ea e mai mare si eu mai mica. Piti vine de la pitic u.u' -Scorpia - nu radeti , pls ! :|: . Intardevar pot fi scorpie uneori , dar colegii imi cam zic asa uneori deoarece aveam un id cu "scorpia" | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Porecle Vin Feb 13, 2009 1:51 pm | |
| Eu am mai multe porecle, luand nastere de la diferite faze sau intamplari...
~ Ellyone... o colega de a mea s-a gandit sa-mi poceasca un pic mai mult numele ~ Nixy... long story XD ~ Wolfy... mda, vine de la lup in engleza, animalul meu preferat... aceeiasi colega mi la pus ~ Alinutz'... cred ca mi se potriveste cel mai bine, dar eu o iau ca pe o alintare, nu porecla ~ Amandina... O.O... asa imi zicea unchiumiu O_o... unde ma vazut el pe mine o "amandina" ? Tot de la numele meu ia venit si lui, mda...
Si cam astea... multe stiu >.o. | |
|
| |
Pandora Heart bit
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 31 Oras natal : Summer Memories Stare de spirit : Bored Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Porecle Vin Feb 13, 2009 2:37 pm | |
| Hm oky sa vedem O.O'
Mada : Asa imi spun toti colegii si unii profesori, vine de la numele meu, Madalina o.O Shin [Shinu] : Well am avut destul de mult timp nick-ul Byo.Shin si aproape toata lumea imi zice asa xD Puki : Asta vine de la nick-ul meu Kiri.Puki Shin o.O' nu stiu ce m-a apucat lol. Oricum, o fata de pe un forum imi zicea asa, apoi i-am spus lui ojosan si ea tot Puki imi spune acum O.O Libra-chan : Asta e recenta. Tahy a inceput sa-mi zica asa intr-o seara z.z' habar nu am de ce si nici nu stiu de la ce vine lol O_O Kisou & Suke : Sunt doua porecle ale mele mai vechi, cred ca amandoua le-am folosit o data ca si nick. Oricum imi plac mult dar acum nu-mi mai zice nimeni asa u.u
Ma rog, din moment ce aproape toata lumea imi spune Shin nu am prea multe porecle o.o | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Porecle Vin Feb 13, 2009 4:43 pm | |
| cea mai folosita porecla a mea e dee dee[creed ca sunt persoane care nici numi stiu numele adevarat si au impresia ca ma cheama diana si sincer nici nu ma deranjeaza,chiar imi place XD "weird me"]de la ea am mai fost alintata didixa,didu,didiuta si alte deastea muffin-ma plictiseam intro zi si am incercat sa scot ceva nou.de obicei apare si lazy,gay,violet,raspberry inainte. lazy ghost- de o prietena,se juca cu un nick de al meu si ghost nu stiu de la ce vine :-??: soarece-vorbeam odata de ce animal ni se potriveste si ne strigam asa xD beculetz-o colega ma striga asa din cauza unor sireturi fosforescente ro.oz-il foloseam pentru tag-ul meu[nu ca as fi buna la grafuri]
cam asta ar fi tot xD | |
|
| |
*Crazy.You* Lool
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 27 Karma : Warn : Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: Re: Porecle Vin Feb 13, 2009 6:45 pm | |
| Pai... Alexis-chan- Ei bine...E numele meu putin mai pocit...^^ Lollypop- Nici nu stiu de la ce vine...Dar asa imi spun colegii mai nou... Jolly-chan- Imi place sa joc Poker...Si de aici vine Jolly-chan...^^ Sassy- Pentru ca imi plac animeurile...Dar de ce Sassy,nu stiu..-.- Gaina- Asa imi spune tata de cand eram mica... TT.TT Bretonela- Tot de tata,de cand am breton...Hmm...De vreo 3-4 ani... ^^" Cam astea sunt poreclele mele...^^ | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Porecle Vin Feb 13, 2009 7:18 pm | |
| mdea, chestia cu Piti-chan o am si yo, aceeasi creatura ne puse poreclele (desi yo is mai mare decat ea) Mitica- nu intrebati...poveste de la un rpg Dracula- pentru detalii, contactati-o pe Morti | |
|
| |
Inoue Orihime Heart bit
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Porecle Sam Feb 14, 2009 1:01 am | |
| Pai poreclele mele sunt mai multe bubulina: asa imi zice o fata, poate faptul ca imi sta bine in rosu -_- zozy: imi zice prietena mea cea mai buna, vrea sa insemne sora Ida: asa imi zice sora mai mica Crizata: nu intrebati... e din cauza ca atunci cand ma apuca nervi ma iau cu toti in gura ( nus chiar asa de infantila cum ma cred mai toti ) Nebuna: --------- :8->: | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Porecle Sam Feb 21, 2009 3:30 pm | |
| O_OMy nicknames are: -dark_inside_like_a_demon....ma descrie foarte bine -Darky....de la dark_inside vine...e mai mult un fel de alint -KIDory....vine de la KID-copil, Dory-de la numele meu real, iar pe ansamblu si usor modificat, ar veni KIDory-CIDory-chidori....deci vine de la tehnica lui Sasuke -Kiidu...nu-i prea des folosita -Flora....seman(am) cu Flora din Winx Club^^"".... -Iapa...idiotii din clasa imi spuneau asa in clasa a 7-a mai mult.....vine de la inailtimea mea
that's it:-h: | |
|
| |
Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Porecle Dum Feb 22, 2009 1:46 pm | |
| poreclele mele hmm pai: ^ AL [de la ALina..] ^Penny [ si nu..daca ii atasezi un S la sfarsit nu ii gasesti originea....] ^Haha...[sau **==Super Haha**==][ haha = mama ][eu ashterne la mukosii mei][Topaz si fimiu ala mare :x] ^Nesipâca [de la nesimtita..cateodata sunt] ^ C8chila lo Domnezeo [ptr. ca par inofensiva si inocenta] ^ Dudu, Dudã/Dudix mai is da mi-e cam lene acu sa le scriu pe toate | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Porecle Sam Mar 14, 2009 7:58 pm | |
| - dark_inside_like_a_demon a scris:
-Iapa...idiotii din clasa imi spuneau asa in clasa a 7-a mai mult.....vine de la inailtimea mea Asa ceva nu se poate ...Numai sa se ia cineva de inaltime mea sa vada ce pateste... So...Proeclele mele(era sa nu ma mai opresc)... Pokota-Asa imi ziceau colegii...Daca va uitati pe caietele mele(inclusiv pe coperta de la carnet) gasiti dovada... Bubu-Nu intrebati de ce XD...A da...Nu e alint de la nu stiu cine,asa imi zic colegii mai nou... Luluca-Asa imi zice aunchimiu o.O Si nu-mi mai amintesc^^ | |
|
| |
Melting Cinnamon Lool
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 31 Oras natal : Snow~ Stare de spirit : dunno Karma : Warn : Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: Porecle Sam Mar 21, 2009 6:21 pm | |
| Hina:poate ca ati vazut anime-ul Rozen Maiden...eh acolo sete un persoaj numit Hina~Ichigo iar nee-chan s-a gandit sa imi spuna asa pentru ca seaman mult cu ea mai ales la par si uneori la felul de a fi >_> Mina: de la nik-ul meu putin prescurtat. Nanna: asa imi zic vecini din bloc ( deh imi zic asa de cand am 5 ani si e enervant ^^") Kami [cu -chan sau -san de obicei]: asa imi zice mama mea si parinti mei in general si toti cei care ma cunosc . [nu ma cheama Camelia]. Asa imi ziceam eu cand eram mica deoarece persoana care avea grija de mine atunci de numea asa si eu am tinut mult la ea TT^TT [she's die -.-] | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Porecle Sam Mar 21, 2009 7:14 pm | |
| Wow ! De ce porecle funny si interesante xD =]] Bun , eu mai am o porecla noua pusa de tata . M`a numit Orbex , ca cica`s cam oarba xD . Mdea..am un tata nebun ! =]] | |
|
| |
Harald Lool
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 30 Oras natal : Deidentraich[ Bucharest ] Karma : Warn : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Porecle Sam Mar 28, 2009 1:06 pm | |
| Greu de spus Rosen- un personaj de-al meu vamir o..o... Harald- Un alt personaj al meu..binenteles...[ eu aratand ca un guy] se intelege..o.o... Majoreta forum-urilor- Ma ocup de publicitatea forum-urilor anime..o.o.. And..so on o.o. | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Porecle Sam Mar 28, 2009 1:32 pm | |
| off: Orbex =]]... on: Heh... noi porecle... sper sa nu fie definitive xD si cateva nick-uri pe care le-am avut eu: Kanna: Numele slujitoarei lui Naraku din InuYasha. Este asa de duclica si micuta^^ + ca inca imi mai place nick-ul. Dev-Dev: Chappy m-a poreclit. Mofturiki: Topy asta :-l... Pitulicea verde: O colega =]]... imi place mult verdele si m-a mai si facut pitulice... Rasy: Vine de la rasism... nu l-am putut pronunta eu corect si acum am tortura asta pe cap sa ma strige un coleg asa x(... | |
|
| |
Sergio Kun Aguero Lool
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 28 Oras natal : Undeva-n Balcani Karma : Warn : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Porecle Sam Mar 28, 2009 5:45 pm | |
| Am multe porecle :) dar o sa incerc sa zic cateva dintre ele Flo- asa mi se zice cel mai des :) Alex- asa imi zice un coleg si tot odata si un bun prieten Yugi- eram mare fan Yu-Gi-Oh si fiindca eram cel mai bun imi ziceau prietenii Yugi :) BufFlon- vine de la Buffon (marele portar italian)....in combinatie cu porecla mea (Flo) :) asa imi zic prietenii El Niño- cica joc la fel ca Torres 8-| El Torro- mi se zice asa fiindca le am cu faulturile :D Mi-e lene sa pun si alte porecle :D | |
|
| |
Dark Pristess Lool
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 30 Oras natal : ~dark palace~ Karma : Warn : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Porecle Sam Mar 28, 2009 7:05 pm | |
| eto... 1. Darky - prescurtarea de la Dark Rose care mi-au dat-o cei din gasca pt ca fac rochii dark si cu trandafiri 2. Miku - is si fana An Cafe, dar asa a fost ideea lu varamiu pt ca ma comport la fel ca Miku 3. Scufita Rosie - am o treaba sa ma imbrac in rosu | |
|
| |
Etoile Lool
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 31 Oras natal : Ploiesti Karma : Warn : Data de inscriere : 29/03/2009
| Subiect: Re: Porecle Dum Mar 29, 2009 11:07 am | |
| Mi-se spune Alphabeat...aori Andy ....nu prea ma porecleste de rau lumea ^_^' | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Porecle Mar Mar 31, 2009 8:55 am | |
| Crazy man-desi sunt fata dar totusi imi place sa experimentez si sunt cam extrimala chair am fsot cu mina stinga in gips Hakufu-deobicei doar asta e porecla mea caci din anime mi se potriveste absolut de tare la fel asa atit aspect fizic cit si in interior dar nu sunt chiar atit de proasta deci asta e porecla mea cea maid es folosita dar in forumuri nu prea doar in cite-va | |
|
| |
Orbit Kid Nyappy Lool
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 29 Oras natal : Cluj city xD Karma : Warn : Data de inscriere : 06/05/2009
| Subiect: Re: Porecle Mier Mai 06, 2009 10:24 pm | |
| Pai.. porecla.. Orbit - intr-o zi imi trebuia pastile orbit si urlam toata ziua orbit orbit orbit [don`t ask -_-] Nyappy- fana An cafe for ever :3 Sona- asa imi zice varumeo cand se prosteste xD Smekerutza- cel mai des.. de cand aveam 10 ani [ -_-] da pe atunci eram mai "smekera" :)) and atat ^^ | |
|
| |
Sayu Heart bit
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 32 Oras natal : Ploiesti Stare de spirit : crazy Karma : Warn : Data de inscriere : 10/05/2009
| Subiect: Re: Porecle Dum Mai 10, 2009 8:16 pm | |
| Porecla dupa care sunt recunoscuta de obicei pe mess printre fanii anime : Kaname - vine de la kaname chidori din full metal panic , ma aseman cu ea destul de mult
Mada - asa imi spun majoritatea colegilor Madi , Joiana , Ushii- eh , doar doua nebune(se stiu eu )
Cam atat ^_^ ! | |
|
| |
Serena C.C. Lool
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Oras natal : Britannia Karma : Warn : Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Porecle Joi Aug 20, 2009 2:14 pm | |
| Onyx - nebuna de sor'mea, nu mai tin minte de la ce a venit, dar ea a inceput sa zica asa, desigur apoi au urmat si restul prietenilor. Serena - well, vine de la Serenity, nickul pe care il am mai peste tot ai a inceput sa-mi placa asa ca majoritatea s-au obisnuit sa-mi zica asa. Ony - mda iar derivat de la numele meu, tot sor'mea, are niste idei :)) | |
|
| |
XxRaffyxX Lool
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 30 Oras natal : Arad Stare de spirit : Happy .. Smile:D Karma : Warn : Data de inscriere : 14/07/2010
| Subiect: Re: Porecle Mier Iul 14, 2010 2:49 pm | |
| Pai sa zic si eu poreclele mele:) Raffy-din anime'ul One Piece . ma aseaman cu el asa zic prietenii (sunt fata ) dar in toate rpg ma cheama raffy Iz- de la luisa ( nu putea o prietena sa zica isa si zicea iz ) Smile- pentru tot timpu rad sau zambesc (omu' vesel ) la fel profu de geogra Mai multe astea is cele mai des folosite :D | |
|
| |
SweetSugar Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 26 Oras natal : New Bucharest >:) Stare de spirit : Madness is Contagious!! MWHAHAHA!!! Karma : Warn : Data de inscriere : 30/04/2011
| Subiect: Re: Porecle Dum Mai 22, 2011 9:00 pm | |
| pai cei mai multi imi zic: Liss (de la numele meu Lisa) mai demult imi ziceau: LiSsY4ever ca asa era id'ul meu de mess akm imi zik: Misa mai nou ca is inebunita dupa Misa din Death Note , seman cu ea (dar nus blonda) , rimeaza cu numele meu XD etc.. unele imi zic si :Ai ca imi place Ai Enma cel mai des mi se spune: Death the Kid ( prescurtarea Kid) ca 1.is copil 2.imi plac chestiile astea mai horror deaia e death si 3. cel mai important: I LOVE DEATH THE KID DIN SOUL EATER:X rareori mi se mai spune: Shana de la Shakugan no Shana si o fata imi zice Lizda XD cand se supara p mn ca nui raspund p mess | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Porecle | |
| |
|
| |
| Porecle | |
|