The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Ati dori o continuare? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Ati dori o continuare? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Ati dori o continuare? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Ati dori o continuare? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 33 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Ati dori o continuare?

In jos 
+3
SinQ
Lorette
BlitzZMay
7 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Varsta : 30
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3
Ati dori o continuare? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati dori o continuare? Right_bar_bleue

Warn :
Ati dori o continuare? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati dori o continuare? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 12/02/2009

Ati dori o continuare? Empty
MesajSubiect: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:29 pm

Sfarsitul a fost destul de slabut si nu a aratat mare lucru, nu a dat dovada de faptul ca era intr-adevar un sfarsit.A fost ca un episod obijnuit, eu nici nu mi-am dat seama atunci ca acel episod avea sa fie ultimul O_O .Deci da, cred ca ar fi chiar necesara o continuare.
Sus In jos
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Ati dori o continuare? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ati dori o continuare? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:45 pm

Sunt de acord cu tine Caroline !
Ultimul episod nu parea a fi ultimul , ci parea a fi un episod obijuit , cum ai zis si tu O.O'
Mie una mi-ar placea o continuare , nu ar strica sa apara una..macar pe net daca nu si la T.V

Ultima editare efectuata de catre Topaz in Sam Feb 14, 2009 8:07 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 7:14 am

Normal ca as dori o continuare, doar este anime-ul meu preferat... am auit zvonuri, dar doar zvonuri, ca si cum ar aparea o a 2-a editie. Desi nu prea cred, mi-ar placea. Dupa cum ziceti si voi, ultimul episod a fost ca unul obisnuit, spre sfarsit mergea ceva mai elaborat.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Naruto_Kiuuby
Lool
Naruto_Kiuuby

feminin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 27
Oras natal : Voluntari
Stare de spirit : Plictiseaaaala

Warn :

Data de inscriere : 13/02/2009

MesajSubiect: Re: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 7:37 am

Sunt de acord cu Topaz si Caroline.E necesara o continuare. :lol:
Edit by Topy-chan : Te rog sa incerci altadata sa postezi mai mult de 2 randuri asa ca modifica-ti postul te rog !
Sus In jos
http://alysakura.hi5.com
Pandora
Heart bit
Pandora

feminin
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 31
Oras natal : Summer Memories
Stare de spirit : Bored

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 3:14 pm

Well o.o' sfarsitul mi s-a parut putin cam lasat in aer x.x' si cred ca ar fi buna o continuare ^_^' si ar avea cu ce sa continue, macar un episod sau doua sa-mi dau seama mai bine ca s-a terminat. Deci as vrea o continuare u_u
Sus In jos
http://ivory-irony.blogspot.com/
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitimeDum Feb 15, 2009 9:33 pm

eu cersesc o continuare....mi-a palcut enorm de mult seria....daca ar putea sa mai fie vreo 50 de episoade ar fi minunat...desi eu habar n-am cum povestea ar putea deveni mai interesanta sau mai complicata decat a fost....oricum, finalul a fost unul demential pentru mine :X: ....pur si simplu mi-a placut enorm....
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitimeMar Mar 17, 2009 9:44 am

Nu cred ca as dori...Nic nu ar avea cu ce sa continue...Dar daca ar fi o cotninuare...Sa fie sfarsitul in care Yuki il paraseste pe Shuichi 6 ...Nu-mi sariti in cap...Spuneam si eu prostii pe-acolo...Daca ar fi sa fie o continuare atunci sa fie ceva care sa tina fanii in suspans si sa aiba un sfarsit tragic pentru ca ati spus ca acela nu va place >.>
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ati dori o continuare?   Ati dori o continuare? Icon_minitime

Sus In jos

Ati dori o continuare?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Gravitation-
Mergi direct la: