Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Diva sau Saya ? Joi Ian 29, 2009 8:44 am | |
| PE care dintre cele doua surori alegeti ? Pe Diva sau pe Saya ? E cam greu sa aleg... Diva e atat de frumoasa , puternica , inteligenta si are o voce minunata Saya e draguta , puternica , lupta pentru dreptate , e destul de piretenoasa si-mi place mult caracterul ei. Eh , o sa aleg pe Saya doar pentru ca ea e cea buna . Mie nu prea-mi plac personajele rele xD | |
|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Diva sau Saya ? Mier Feb 11, 2009 5:29 pm | |
| Mai intai sa-mi zic parera despre fiecare fata in parte xD: Saya [Desi grafica este ciudata...]Este draguta, buna luptatoare si stie sa manevreze sabia destul de bine, o admir pentru asta, stie ce vrea si ce sa faca, tine la fratii sai. Cateodata mi se pare enervanta, nu stiu de ce, poate pentru ca este cam... timida in ceea ce il priveste pe Haji. La prima vedere mi-a parut o copila ce a suferit in trecut, dar reusind sa treaca peste multe probleme dezastruoase, cum ar fi moartea lui Riku. Are un curaj mare si este descurcareata. Diva Personajul negativ si sora Sayei. Este mai draguta decat ea si mai bine conturata. Este rasfatata, rea, omoara fara sa-i pese, nu are sentimente destul de bune in ea and are o voce superbish O.O. Lupta destul de bine si fara Solomon pe langa ea si este destul de diabolica in ceea ce priveste viitorul sorii sale, un adevarat monstru. Si sincer, mie una nu-mi place de niciuna in mod special, but... o aleg pe Diva. Why? Ptr. ca imi plac mai mult personajele negatice decat cele pozitive, da mai multa culoare anime-ului si nu il face plictisitor. That the only one reason xD.
Ultima editare efectuata de catre SinQ in Lun Iul 13, 2009 6:49 pm, editata de 3 ori | |
|
Blacky Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Oras natal : Dunno o.o' Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Diva sau Saya ? Sam Feb 14, 2009 3:12 pm | |
| Diva all the way... Chiar daca nu am nimic in particular cu Saya,Diva mi se pare un personaj mult mai bun o.o din mai multe puncte de vedere...unul ar fi ca imi place felul cum e desenata si faptul ca stie sa cante atat de bine ^^...mai este si faptul ca e destul de copilaroasa dar e foarte puternica,chiar daca in finalul anime-ului moare T.T | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diva sau Saya ? | |
| |
|