Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Cu cine se potriveste fiecare personaj? Joi Ian 29, 2009 8:46 am | |
| Cred ca deja v-ati dat seama ce trebuie sa spunem aici.. Incep eu :
Saya : with Hagi or Solomon Diva: with Amshel Hagi:with Saya Solomon: with Saya Amshel: with Diva Nathen: with James James: with Nathan or Karl Karl: with amshel or saya Lulu:with mosez Mosez: with lulu or karman karman:with mosez or irennee Irenee:with mosez julia:with david david:with julia kai:with Diva Riku: with Diva | |
|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Cu cine se potriveste fiecare personaj? Mier Feb 11, 2009 5:21 pm | |
| Eu o sa fac direct perechile, nu o sa mai stau sa scriu la fiecare personaj in parte cu cine se potrivesc xD, m-as repeta prea mult:
Haji & Saya Diva & Solomon Kai & Irenee Riku & ... Amshel & Diva Karl & Saya David & Julia Mosez & Diva O.O | |
|
Blacky Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Oras natal : Dunno o.o' Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Cu cine se potriveste fiecare personaj? Sam Feb 14, 2009 3:18 pm | |
| Well sa vedem..cred ca stiu perfect cine cu cine se potriveste Saya-Haji ,Kai sau Solomon Diva-Solomon sau Amshel Kai-Irenne Davi-Julia Moses-Karman o.o' | |
|
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Cu cine se potriveste fiecare personaj? Mar Mar 31, 2009 9:49 am | |
| Deci eu as potrivi cam asa personajele Hagi cu Saya desi as dori cu mine dar ma rog ^_^ Diva cu Solomon chiar se potrivesc Kai si Irenne
Nu prea am vazut naime-ul dar mie mi-ar placea asa | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu cine se potriveste fiecare personaj? | |
| |
|