The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Amelia vs Lina Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Amelia vs Lina Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Amelia vs Lina Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Amelia vs Lina Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Amelia vs Lina

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Varsta : 30
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3
Amelia vs Lina Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Amelia vs Lina Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

Amelia vs Lina Empty
MesajSubiect: Amelia vs Lina   Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 12:04 am

Lina pentru ca mananca mult, cu ea nu te plictisesti, e super draguta, puternica si da mereu de necazuri.Imi place si Amelia pentru ca tine cu dreptatea dar pentru mine e mai sus Lina
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Amelia vs Lina Empty
MesajSubiect: Re: Amelia vs Lina   Amelia vs Lina Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 3:13 pm

Well.. cate o parere:

Lina
Nebuna, mananca ca o poarca ^^', draguta, chiar frumos desenata, plina de aventura, o vrajitoare buna, amuzanta, se enerveaza repede, ii este frica de sora ei ca de naiba and he have small boobs xD, ceea ce o deranjeaza si pe ea... cred ca si pe Gourry :]].

Amelia
Abereaza cu dreptatea, doar are cu cine sa semene [her father xD], de treaba, tine la prietenii si familia ei, il iubeste pe Zel si are o inima mare. Este impiedicata, de fiecare data cazand in cap si ii place sa atraga atentia... aici si Lina la fel ^^'.

Concluzie: O prefer pe Lina din motivele de mai sus. Nu am nimic cu Amelia, but o aleg pe Lina. Bye ~

Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Mar Mai 05, 2009 6:25 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Lina Inverse
Black flower
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 32
Oras natal : Balamucul Bucuresti
Stare de spirit : contactati spitalu 9

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

Amelia vs Lina Empty
MesajSubiect: Re: Amelia vs Lina   Amelia vs Lina Icon_minitimeSam Feb 14, 2009 6:21 pm

Lina:
-mananca mult, se supara foarte usor, are o personalitate...sa zicem autoritara, e violenta (n-o barfea Gourry cu Sylphi ca nu se comporta si ea ca o fata?) plus inca vreo 744545 de motive

Amelia:
-mor cand o aud cu "aliatii dreptatii". Se enerveaza cand cineva e nedreptatit sau cand i se pomeneste despre infatisarea de "print" a tatalui sau...

O prefer pe Lina din mai multe motive, dar uitati unul care-i pe primul loc: dragostea.
Reactioneaza cam prosteste cand vine vorba de dragoste. Tine mult la Gourry, dar nu-i spune niciodata si nici nu recunoaste, numindu-l mereu bodyguardul ei si nimic mai mult (desi in Next cam bazaia dupa el si tot incerca sa-l descoase in legatura cu cine-l asteapta acasa...bine, nu direct asa...mai pe ocolite), iar in Evolution-R cand Kuppy se dadea la Gourry, incerca sa faca pe indiferenta, desi tacea si suferea (in mod normal vorbea non-stop). In plus, nimeni n-a reusit s-o sarute vreodata, cu exceptia lui Gourry, dar acolo era alta poveste....(doamne, cat am ras cand urla la el sa-i dea inapoi inocenta)

Amelia, pe de alta parte, adora dragostea. In Next tot incerca sa-l evacueze pe Zelgadis ca sa-i lase pe Gourry si Lina sa-si marturiseasca sentimentele (exact la asta se gandeau aia), in Try incepuse sa se simta vinovata ca trebuia sa-l tina de brat pe Gourry (zicea ca se simte ca si cum i-ar face un rau Linei) iar in Evolution-R nu mai putea de bucurie cand vedea melodrama dintre Kuppy, fostu ei iubit, Gourry si Lina...
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Amelia vs Lina Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Amelia vs Lina Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Amelia vs Lina Empty
MesajSubiect: Re: Amelia vs Lina   Amelia vs Lina Icon_minitimeSam Feb 14, 2009 8:21 pm

Sa vedem :

Lina - este foarte aeriana, nebunatica , o vrajitoare excelenta ! E tare amuzanta Lina , dar cand e nevoie e si serioasa , in plus imi place la ea faptul ca e asa curajoasa ^^ . Nu se da batuta prea usor . Ador fazele in care se bate pe mancare cu Gourry , atunci devina si mai amuzanta

Amelia - nu e rea deloc . Imi place ! E foarte cute , destul de puternica si uneori amuzanta . Imi place atunci cand incepe sa-si spuna discursurile despre dreptate si cand face asta mereu cade sau se loveste de ceva . Ma enerveaza la ea un singur lucru : prea tine cu dreptatea si uneori devine enervanta cu discursurile ei.

In sfarsit...o aleg pe Lina ! De ce ? Pentru ca e genul de personaj care-mi place:nebunatica!
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

Amelia vs Lina Empty
MesajSubiect: Re: Amelia vs Lina   Amelia vs Lina Icon_minitime

Sus In jos

Amelia vs Lina
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Slayers-
Mergi direct la: