| Cea mai mica nota | |
|
+8Pucca Fake SmilE Chappy Inoue Orihime BlitzZMay Lina Inverse SinQ Lorette 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Cea mai mica nota Vin Feb 13, 2009 12:25 pm | |
| In acest topic vom zice fiecare nota cea mai mica pe care am luat-o. La mine pana acum cea mai mica nota este 7 (singurul 7 pe care-l am) la franceza . Mdea..recunosc nu's buna la franceza dar meritam un 8 , profesoara noastra e cam dura >.> | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Vin Feb 13, 2009 2:18 pm | |
| Ce mai mica nota a mea a fost un 2 cat mine de mare la tehnologica. Pentru ce exista materia aia? Nefolositoare si o groaza de caiete de predat O.O. Oricum, spre sfrsitul semestrului, draga noastra profa' a incalca o lege si a facut o infractiune, dar un benficiu pentru mine, transformand nota aceea in 8. Nu inteleg cum a reusit >_>. Deci acum cea mai mica nota ramane 4. Nu mai tin minte la ce materii ca am luat la mai multe xD. | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Vin Feb 13, 2009 7:56 pm | |
| ete tocilarele... v-am luat...cea mai mica nota din: generala- 1 la romana ca la o lucrare m-am certat cu colegamea pe un caiet pan l-am scapat pe jos liceu- 1,50 la franceza (pe prostie) | |
|
| |
BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Sam Feb 14, 2009 12:45 am | |
| 4..-_-' Fizica... Yah..oare cand am sa'mi invat si eu la materia asta buna de nimic?.... Am luat pe tot parcursul anilor de cand am inceput sa am fizica vreo 3 de 4....=]]...oh yea..i'm good! | |
|
| |
Inoue Orihime Heart bit
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Sam Feb 14, 2009 1:27 am | |
| Pai cea mai mica nota a mea a fost 1.... @_@ la educatie fizica... miam sucit piciorul si nam mai putut sa fac educatia fizica si la examenul scris am picat cu 2 ^_^ asa ca........ va place de mine nu? sunt foarte desteapta T_T e si diferenta de limba.... la urma urmei sunt facute in spaniola.... >_< | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Sam Feb 14, 2009 10:29 am | |
| waaah,in sfarsit un forum in care nu sunt numai copii de 10[cand citeam acolo cea mai muca nota ma simteam mai proasta decat e cazu @.@] ok,well cea mai mica nota a mea din liceu a fost 2 anu asta la ATP pentru ca nu iam adus un amarat de portofoliu[profa naspa,parca murea daca mai asteptat putin sa gasesc si eu undeva sal scot la imprimanta...geez>.<] oricum semestru asta refuz sa iau nota mai mica de 5 | |
|
| |
Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Dum Feb 15, 2009 11:58 am | |
| cea mai mica nota la fizica Fizica: 3 Intr-a6a Heei frate am eu fata de fizician? | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Lun Mar 16, 2009 9:42 am | |
| Cea mai mica nota...3...Scoasa din burta profului...Cand am auzit de nu-mi venea sa-i sparg fata X(...Dupa ce ca-mi da 6,4,5 ca are ceva cu mine mai are curaj sa-mi treaca si un 3...Ala are ceva cu mine si pana n-am sa-i comentez eu ceva tot cu mine o sa aiba...Macar n-a vazut ce-am scris pe banca =)) | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Lun Mar 16, 2009 9:53 am | |
| GATA ! Deci...s-a intors Topy-chan , cu-n -4 cu felicitari la geografie !! Vinerea aceasta ne-a adus lucrarile la geografie si eu am facut varza *normal ca ai facut baka daca n`ai invatat deloc in clasa a 6-a la geografie ><" * . Ehe..m`a si felicitat profu` pentru nota ce stiti voi.. | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Mier Apr 01, 2009 6:37 pm | |
| Ce note mari aveti sper sa nu va speriati La mate 4 si la biologie 2 si o vaca la geografie are mi-a pus 1 pentru ca priveam Atlsaul e nebuna si e unica in school toti incep sa se inerveze chiar si sa vorbeasca "frumos" toti spun ca nu suntem irensponsabili bla bla | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Vin Apr 03, 2009 9:26 pm | |
| eu am luat azi cea mai mica nota: 6 la biologie...dupa ce intr-a 7-a invatam biologia pe paine, o venit o vaca tanara care oricum explica penal si ma enerveaza la culme....va dati seama ca m-a durut exact undeva cand am aflat de nota ...ba inca am mai fost si bine dispusa toata ziua si am ras ca o nebuna*evil laught* | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Dum Apr 12, 2009 6:36 pm | |
| cea mai mica nota a mea a fost un 5 la mate >.<" O.o l-a pus profu pentur ca n-am stoiut un exercitiu pe care nici macar nu ne aratase inainte -.-" de abia astept sa iasa la pensie | |
|
| |
SweetSugar Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 26 Oras natal : New Bucharest >:) Stare de spirit : Madness is Contagious!! MWHAHAHA!!! Karma : Warn : Data de inscriere : 30/04/2011
| Subiect: Re: Cea mai mica nota Sam Apr 30, 2011 9:11 pm | |
| am luat 3 in test la fizica dar nu la trecut in catalog:P baba...nu ma fac fiziciana ca sami pese de materia asta si 4 in teza la mate desi as fi luat 6 dar profu nu cred ca ma place -.-" bou gras bou autist care are probleme cu inima si fumeaza zilnic Kent XD ise vede prin buzunaru de la camasa pachetuXD oricum...abia astept sal concedieze ca nu ne preda mai nimik ( nu ma deranjeaza dar ne pune note mici pe ce nu nea predat) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cea mai mica nota | |
| |
|
| |
| Cea mai mica nota | |
|