Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 10 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| A.S.K. Chapster | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: A.S.K. Chapster Vin Feb 13, 2009 4:44 pm | |
| daca aveti intrebari tulburatoare si nu puteti dormi noaptea puteti intreba aici.[raspund si la filozofii si aberatii(cam aceeasi chestie) xD] o femeie cinstita nu are nimic de ascuns cica :lol: | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster Vin Feb 13, 2009 5:11 pm | |
| Me, me, me !
1. Care este cuplul tau favorit din Bleach si Naruto? 2. Ce parere ai despre tutun? 3. De la ce vine nick-ul tau? 4. Care este poza ta preferata [link]? 5. Canicula sau gerul Bobotezei... adica cald sau firg xD?
Si cam atat ^^. | |
| | | Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster Vin Feb 13, 2009 5:43 pm | |
| uh well xD buhaha 1)din bleach cuplul preferat e none other decat Ichigo X Rukia.sunt asa buni unu pentru altul si kubo taito-sama parca vrea pur si simplu sa ii vedem impreuna.sunt amuzanti impreuna cum se cearta ,tin unul la altul,ah parca il si aud pe ichigo in al3lea film:"Rukia you are my light!","you can`t take our memories!" etc,etc,sunt multe chestii.oricum nu sunt nici genul lovey-dovey deci nu teai plictisi uitandute la ei :X: ichiruki ftw *grin* si cum nu urmaresc naruto-nu am vazut decat ce e la tv-nu pot zice ca pot alege dar mi se pare nice naruhina...dar si mai nice sasunaru *perv smile* [si la bleach as putea spune renjiXhisagi sau renjiXbyakuya,me=yaoi fangirl] 2)tutunul..hmm...mi se pare ceva absolut degeaba.eu cred ca fumatul a fost inventat de cineva care vroia sa para interesant.bine,nu am nimci cu fumatorii si recunosc ca am incercat :x_x: ,nu sunt cheie de biserica.... 3) nick-ul meu vine de la numele porcu-soarecelui meu de care tiam zis ieri care la randul lui vine de la chappy,obsesia rukiei din bleach [si eu la randul meu sunt obsedata de bleach xD] 4)hmmm...poza mea preferata....pai sunt mult prea multe,nu am o preferata dar daca o aleg dupa cuvinteel care imi vin in minte cand o vad ar fi asta: http://img26.imageshack.us/my.php?image=2122pb7.jpge din manga-ul meu preferat si in baloanele alea sta toata baza.dupa infatisare miar fi fost mult prea greau pentru ca nu pot alege si sati insirui toate pozele care le am in pc ar fi ceva @.@ 5)stii cum se zice,poti sa mai pui o haina pe tine dar sa te dezbraci nu poti la nesfarsit,deci aleg gerul bobotezei..+ca mi se face rau la temperaturi prea mari .daca e acceptabil in termometru mi se implineste conditia si aleg cald xD thx for za questions ne mai vedem pe aici,ma duc sa mananac :p | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster Vin Feb 13, 2009 8:00 pm | |
| Cateva intrebari..
1)Care e melodia ta favorita? 2)In ce anotimp esti nascuta? 3)Care e personajul tau favorit din anime'uri ? Cam atata momentan ! | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster Sam Feb 14, 2009 3:00 pm | |
| 1. cum ti-ar placea sa mori? 2. data nasterii, decesului (in special a 2-a) 3. cap ceva pe umeri? sau nu? 4. anime-u preferat? (bleach cumva?) | |
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster Sam Feb 14, 2009 10:08 pm | |
| awww,new,new,new: Topaz 1)Care e melodia ta favorita? fara doar si poate `im not ok(i promise) de la my chemical romance. "i`m not o`f**ing k!!" 2)In ce anotimp esti nascuta? in iarna de ajun xD,i like my b-day :p 3)Care e personajul tau favorit din anime'uri ? drums please...tanaaaa,nimeni altul decat Abarai Renji.cand vine vorba de el sunt o adevarata fangirl.adica e si drop dead smexi :=P~: [ador roscatii si tatuajele...] si e si super la comportament..are tot cei trebuie sa fie demn de respectul si adorarea mea
Lina 1. cum ti-ar placea sa mori? hmmm...cred ca impuscata sau de ras 2. data nasterii, decesului (in special a 2-a) 24.12.1992....facusem un test dinala si cica o sa mor peste vreo 73 de ani pe 13 martie sau ceva de genu...da nu ma deranjeaza daca mor pe la 60 de ani,stiub ca nu ma screlozez din cauza varstei @.@ 3. cap ceva pe umeri? sau nu? depinde,uneori am impresia ca il port in sacosa 4. anime-u preferat? (bleach cumva?) chiar bleach,da nu fac mofturi prea multe xD
thx de q`s dudettes,ne mai vedem pe aici | |
| | | Blacky Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Oras natal : Dunno o.o' Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster Sam Feb 21, 2009 2:09 pm | |
| It's really Dee Dee oo' ...heya what's up^^? anyway intrebarile mele 1.Cine e tipul din avatarul tau ?oo imi pare cunoscut 2.Parca urmareai Toradora...hmm ce parere ai despre opening? 3.Dar despre personaje? *Taiga is so funny*
Nu prea am inspiratie TT.TT revin cu forte noi ..in curand :-" | |
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster Sam Feb 21, 2009 6:54 pm | |
| yaaaa,bwaky-chuaaan[this was what a pervert would say?],anyhow,my beloved: 1.Cine e tipul din avatarul tau ?oo imi pare cunoscut tipul e tomoya,personaju principal din clannad xD,he`s histerical 2.Parca urmareai Toradora...hmm ce parere ai despre opening? hmmm...care din ele?oh well:primul imi place la nebunie,e ritmata si imaginile care leau folosit pentru ea sunt uber kawaii si funny,al doilea imi place si el dar nu la fel ca primul,nu are ritmu ala care sa te faca sa il asculti toata ziua.dar oricum fata de altele e chiar bunXD[i prefer the 2nd ending though] 3.Dar despre personaje? *Taiga is so funny* zomg,hilarious,toate personajele sunt tari,si Kitamura de cand a plecat tipa aia e un alt om,geez cat de funny.si taiga la fel,ami ales cand e cu takasu,mereu il bate :=)): si kushieda e sarita de pe fix.toti sunt super si fiecare are circumstantele lui xD
asta e tot,thx for the q`s si again welcome here,have fun | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A.S.K. Chapster | |
| |
| | | | A.S.K. Chapster | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |