Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 23, Joi Aug 29, 2024 1:00 pm |
|
| Ohayo si pazea!!! | |
|
+3Lina Inverse Lorette dark_inside_like_a_demon 7 participanți | Autor | Mesaj |
---|
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Ohayo si pazea!!! Sam Feb 14, 2009 10:57 pm | |
| O_o.....inca un forum pe care m-am inregistrat...macar asta e organizat...good...sa trecem la lucruri serioase=^.^=
Me: -strange -very freaky -very lazy and crazy sometimes -big, very big fan anime si manga(sometimes a real maniac)=^.^=
Likes: -manga -anime -rock music:X -drawing -Yui Horie….melodia Love&Truth este sublima -reading -posting on forums -meeting people -talking a lot -sleeping -hot chocolate and sweets-I’m addicted to choco and candy -horror movies -AMVs -OVAs -shounen-ai -indigo, purple, red, black, orange
Dislikes: -idiots -fake people -Rihanna
Anime I’ve watched: →Claymore, Venus Versus Virus, Zombie Loan, Naruto, Naruto Shippuden, FMA, LoveCom, Elfen Lied, Death Note, Jigoku Shoujo(toate sezoanele), D.N.Angel, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Soul Eater, Black cat, Blood brothers, Hellsing, Bleach, Burst Angel, Chaos Head, Loveless, Gravitation, I love my sister, Le portrair de la petit Cossette, Paradise kiss, XXL Holic, YYH, FMP, Kiddy Grade, Galery Fake, Ghost stories, Ghost Hunt, Kaleido star, Fate stay night, Chobits, Sailor Moon, Shaman King, Yu-Gi-Oh, Yu-Gi-Oh GX, Rozen Maiden, Tokyo Mew Mew, MegamanNT Worrior, Rosario+Vampire, Blood+, The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Fav anime: →Claymore →Naruto →Full Metal Alchemist →LoveCom →Elfen Lied →Loveless →Gravitation →Le portrait de la petit Cossette →Death Note →D.N.Angel
Manga I've readed and fav at the same time: →Eureka Seven, Naruto, Claymore, Goth, Nana, Bloody kiss
Questions?....sper ca nu va deranjeaza c-am scris in engleza mea de balta^^"
Ultima editare efectuata de catre dark_inside_like_a_demon in Dum Feb 15, 2009 11:12 am, editata de 1 ori | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Sam Feb 14, 2009 11:36 pm | |
| Heya ! Bun venit pe TLN ! Sper sa iti placa pe aici si sa devenim prietene!^^ Imi place prezentarea ta si vad ca ai gusturi bune la animeuri . Asa , am cateva intrebari: - ne zici si noua cum te cheama ? - crezi in extraterestrii ? Cam atata , bye bye ~ | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 11:05 am | |
| Welcome... iti place engleza nu? asa...cum ti-ar placea sa mori? | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 11:21 am | |
| zuzuzu...thx pentru primire^^
pentru Topaz(sincer, imi vine sa-ti spun Topy...nu stiu de ce^^"")→pai, sincer urasc numele meu...in schimb porecla mea pe forumuri e Darky, iar pe site-uri KIDory....si in legatura cu extraterestii, cred oarecum(desi aveam o perioada cand inghiteam orice despre ei)...acum insa nu cred ca exista, insa nici nu-i neg.....
pentru Lina Inverse(imi suna cunoscut nick-ulO_o...cred ca te stiu...)...cred ca as prefera instantaneu si fara durere...am inchis ochii si deja is moarta si plutesc pe undeva prin subsolul blocului=)).....si referitor la engleza: da, imi place foarte mult:X
well, un lucru mai am de zis: nu o sa intru prea des pe forum(calculatoare defecte, olimpiade, scoala si alte porcarii de genul:D)...ja-ne and so see ya on the forum | |
| | | Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 11:33 am | |
| Wellcome Dude Ahhh iti adoor sigu :;;): Heppi puosting si have fun si alea alea Intrebare: Te-ai gandit vreodata sa te alaturi satanistilor? [nu ma lua in seama..ma simt high la ora asta] | |
| | | Naruto_Kiuuby Lool
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 27 Oras natal : Voluntari Stare de spirit : Plictiseaaaala Karma : Warn : Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 11:57 am | |
| Salza Kidory-chan.Bun venit pe forumurile TLN.Iti urez sedere placuta si postare si mai placuta. Acum intrebarile: -cum a spun si Fake Smile:te-ai gandit sa te alaturi satanistilor?(da nici pe mine sa nu ma iei in seama pentru ca am spus ca sunt cam nesanatoasa) -ce anime iti place? -cate fan ficuri ai pana acum? -esti pasionata de stiinte? si ultima -vreau sa stiu adevaratul tau nume. | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 12:07 pm | |
| Multumesc de raspunsuri Darky(e in regula daca iti zis asa , da?) Ehm..sa sti ca Topy chiar e porecla mea si vine de la nickul meu Topaz, doar ca mi se zice mai mult Topy-chan O.O' | |
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 12:20 pm | |
| Topy-chan-->ce chestie:))....inseamna ca am nimerit-o bine.....cred ca o sa-ti spun si eu asa.....oricum imi place cum suna
Fake SmilE,,have fun si alea alea":))....nu ma mai pot opri din ras:P......iar sigu l-am gasit pe net...as putea spune ca-s o colectionara de avatare, sig-uri si seturi de tot felul
acu' sa raspund la intrebari=^.^= 1 Sa ma alatur satanistilor?...Intrebare interesanta si cu un raspuns simplu:nu!!!.....urasc chestiile astea de gen satanisti, religie si credinta... 2 Naruto_Kiuuby, raspunsul e in prezentarea mea.....dar ma rog....sa-ti raspund la intrebare....animeuri care imi plac:Claymore, Naruto, Full Metal Alchemist, LoveCom, Elfen Lied, Loveless, Gravitation, Le portrait de la petit Cossette, Death Note, D.N.Angel(sunt mai multe pe care le ador de fapt) 3 Well, fan fic am doar unul.....insa nu sunt amatoare de fan fic-uri...mi se pare lame ideea asta....in schimb scriu one-shot-uri si poezii(don't laught) 4 Sunt pasionata cat de cat, dar n-am de gand sa fac vreodata un hobby din asta 5 In regula atunci...nume intreg: Dorina Maria>.<(I hate it so much...damn....blame destiny, like Neji:P)
zuzuzu^^....bye | |
| | | BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 12:41 pm | |
| Hello! Welcome here, happy posting and have fun!^^ Sorry de intarziere >.> | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 12:58 pm | |
| Hellouuu! Intarziata rau, dar trebuie sa-ti urez un bun-venit pe forum^^. Sper sa-ti placa aici si sa devenim prietene *hugsss @.@* ! In rest... no spam and happy posting ^o^.
Ja neh ~ | |
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! Dum Feb 15, 2009 1:19 pm | |
| n-are nik^^....si de chestia cu nappy posting and have fun stiu deja...la fel si de no spam and read the rules :@-):(WTF...sunt admina si moderatoare...imposibil sa nu stiu)
si eu sper sa ne imprietenim*huggggss*O____________________________________^ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ohayo si pazea!!! | |
| |
| | | | Ohayo si pazea!!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |