Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 25 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 25 Vizitatori :: 1 Motor de căutare Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 25, Vin Noi 22, 2024 12:47 am |
|
| Sharingan vs. Byakugan | |
| | Autor | Mesaj |
---|
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Sharingan vs. Byakugan Sam Feb 14, 2009 11:21 pm | |
| off-topic: Sincer, am ramas perplexa cand am vazut un singur topic la Naruto. Cred ca nu e nimeni fan. Ma rog....
on-topic: Cred ca v-ati dat deja seama din titlu la ce se refera topicul. Sharingan-ul si Byakugan-ul sunt 2 dintre cele mai puternice kekey-genkay-uri din anime. Intrebarea e simpla: care kekey-genkay credeti ca e mai puternic si mai capabil sa invinga orice alte forte ninja din anime? Atentie: acest post contine spoiler!
well, eu zic ca depinde de cat de antrenat este un ninja care folosesti sharingan-ul sau byakugan-ul.....daca ambii ninja sunt rapizi, sansa de castig eu zic ca apartine celui care foloseste sharingan, deoarere, imediat dupa un atac de la cel ce utilizeaza byakugan, celalalt se poate ferii oricum de lovituri dinainte, si poate sa faca imediat un jutsu pe la ,,spate".....cel cu byakugan-ul are sanse, doar daca ar lupta folosind clone, ca sa faca o diversiune, dar fata in fata cel cu byakugan ar pierde....mai ales ca sharinganul poate copia alte jutsuri puternice si periculoase
care e parerea vostra?^_^(o sa mai aduc completari mai tarziu_ | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Sharingan vs. Byakugan Mier Feb 18, 2009 3:04 pm | |
| -.-... explica-mi te rog ce este aia Sharingan si Byakugan... Adica eu una nu sunt mare fana si nu prea am inteles mai nimic... Deci, pentru ce sunt fiecare dintre acestea O.O? | |
| | | moonlight Lool
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 29 Oras natal : Slatina ._. Karma : Warn : Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Re: Sharingan vs. Byakugan Mier Feb 18, 2009 4:12 pm | |
| kekey-genkay este o abilitate a clanului ce se transmite doar pe calea "sangelui", care nu poate fi copiata nici macar cu sharinganul si altii din afara clanului nu o pot utiliza ( adica ramane in clan o.o' ) . Sharingan este kekey-genkay-ul clanului Uchiha si cu ajutorul lui poti copia tehnicile ninja pe care le vezi. Byakugan este kekey-genkayul clanului Hyuga si poate vedea la 360 de grade si detecta miscarile inamicilor, si poti vedea si prin lucruri cu el .. cred^^' ( acuma is la episodul cand urmeaza sa se lupte hinata cu neji deci nu stiu prea bine ^^' ) Deci, eu aleg Byakugan, chiar daca e inferior sharinganului, si chiar si asa, acesta ar putea invinge sharinganul daca se adauga si ingeniozitatea celui care il foloseste. Imi place mai mult de cei din clanul Hyuga, imi place mai mult cum arata byakuganul decat sharinganul, si mi se pare o tehnica mai.. sa zicem "inteligenta" decat sharinganul, si, sa castigi cu byakugan mi se pare o satisfactie mai mare decat sa castigi cu sharingan ( parerea mea >.>"" ) ZByee!!... :-h: | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Sharingan vs. Byakugan Mier Feb 18, 2009 8:17 pm | |
| si in completare: cu ajutorul Sharinganului poti vedea dinainte ce miscare face adversarul, tu putand sa o eveti si sa contraataci(parerea mea e ca asta e diferenta cea mai mare dintre Byakugan si Sharingan....si probabil si cel mai mare avantaj al Sharinganului)....iar Byakuganul(tot in completare) are un punct orb, in apropiere de cea de-a treia vertebra.... - Spoiler:
acest ,,secret", asa cum il numeste Neji, a clanului Hyuuga, a fost descoperit de unul din inamicii lui...si din cauza unei slabiciuni atat de mici, Neji era cat pe ce sa fie invins....noroc ca e un tip inteligent^^
...... iar eu cred ca esti mult mai satisfacut daca invingi pe cine cu Byakugan.....oricum, prin Sharingan deja am impresia ca ai fi superior celorlalti....sa le vezi dinainte miscarile si apoi sa contraataci...cine nu si-ar dori :8->: ..... | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Sharingan vs. Byakugan Joi Feb 19, 2009 2:34 pm | |
| Am inteles ceva din comentariile voastre... Si m-am decis: aleg Sharingan-ul. Why? Este super sa vezi dinainte ce miscare face persona respectiva O.0. Adica vreau sa zic ca il poti invinge usor si il si poti ataca cum trebuie la randul tau + ca iubesc aproape toate personajele care il detin [Itachi <3]. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sharingan vs. Byakugan | |
| |
| | | | Sharingan vs. Byakugan | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |