N(Naruto): -Concediati?
Ts(Tsunade): -Da, copii, imi pare rau. Guvernul a pus o noua lege! Interzise comportamentele violente cauzate de luptele ninja.
Sai: -Iar s-au imbatat parlamentarii...
N: -Nu putem fi concediati asa! Ce vom mai face in viata?
Ts: -Stati linistiti. V-am gasit slujbe de personaje principale in alte emisiuni Tv.
Sai: -Cel putin vor fi mai multe persoane de care voi rade.
Asa a inceput aventura personajelor. Fiecare a fost distribuit in alt studio. Sa incepem cu Naruto, care a primit un rol incitant in Bleach...
N: -Deci, eu trebuie sa ma lupt cu aceste spectre?
Reg(regizor): -Da.
N: -Si prietenii mei sunt Ishida, Chad, Rukia si Orihime?
Reg: -Da.
N: -Pot sa o vad putin pe Orihime?
Reg: -Bine, dar peste 10 minute filmam.
N: -Bunaa!
Orihime: -Tu esti Naruto?
N: -Arati super! Si esti asa de puternica!
Orihime: -Naruto?
N: -Vrei sa fii prietena mea?
Orihime: -Nu! *palma peste fata* A fost spre binele tau!
N: -Cred ca sunt gata de filmare...
Intre timp, Sakura a devenit Sam din Totally Spies (alias Spioanele) cu ajutorul unei mici peruci.
Sa(Sakura): -Eu trebuie sa fiu desteapta, rapida si sa ma indragostesc usor?
Reg: -Da.
Sa: Floare la ureche .
Sasuke-Miroku din Inuyasha. A fost printre cei ce nu au fost angajati ca personaje principale.
S(Sasuke): -Nu-mi vine sa cred! Sunt un calugar afemeiat cu o gaura in mana. Asta numesc eu umilinta!
Sai-Sportacus-Saitacus. Nu este prea potrivit dar cine se plange?
Sai: Eu nu. Va fi o placere sa rad de rozalie.
Neji-Dr. G,medic legist-Dr. N. Chiar daca Dr. G este femeie, cine nu ar angaja pe cineva care nu este nevoit sa disece oameni ca sa stabileasca diagnosticul? Doar usureaza treaba celor cu efectele speciale, nu?
Reg: -Ce-mi place Byakuganistul asta!
Lee-Mandark din Dexter's Laboratory. No comment
R.L(Rock Lee): -Asa cum Mandark nu o poate iubi decat pe Dee Dee, nici eu n-o pot iubi decat pe Sakura... Dar trebuie sa fac un sacrificiu, altfel ajung la sapa de spandex. Ahem, te voi distruge Dexter!
TenTen-Pucca. Sunt destul de asemanatoare, avand in vedere faptul ca amandurora le plac baietii cu par lung si prins.
T.T(TenTen): -Trebuie sa fiu muta?!?
Reg: -Din fericire, da.
T.T: -Cum "din fericire"?
Reg: -Pai, nu trebuie sa inveti nici o replica!
T.T: -Asa e. Asa e.
Reg: -Si ne-a fost si mai usor sa scriem scenariul...
Shikamaru-Phineas din Phineas si Ferb. A avut nevoie de un stilist profesionist ca sa arate ca el.
Sh(Shikamaru): -E oarecum bine pentru ca eu fac proiectele si Ferb munceste in locul meu. Convenabil, doar ca nu pot dormi mereu.
Ino-Cornelia din W.I.T.C.H. Nu pare prea greu pentru ea, avand in vedere ca e blonda si ii place moda. Plus ca are ca iubit pe cel mai chipes si mai "dragut" dintre baietei.
Reg: -E grozav! Am gasit o indragostita cu experienta. Stiam eu ca Tsunade cunoaste numai actori talentati.
Choji are multe roluri de un episod in desene animate cu grasani, deci este un om foarte ocupat.
Ch(Choji): -Bine ca primesc mancare ca sa se compenseze faptul ca nu sunt stabil, desi e distractiv sa ai mai multe roluri.
Kiba are unul din cele mai ciudate roluri: lucreaza la AHS(o organizatie de salvat animale) nu ca voluntar, ci se preface, impreuna cu Akamaru, ca a adoptat un catel. Poarta mii de costume: de la bebei giganti la batrani ridati, ca sa faca lumea sa adopte caini. Stati linistiti, AHS nu face asta in realitate.
Reg: -S-au adoptat peste 1000 de catei! Woohoo!
Hinata-Kim din Claa of 3000. Are aceeasi frizura, doar ca a avut nevoie de consiliere ca sa-si infrunte timiditatea si sa fie adepta a hainelor pe timpul filmarilor asa, ca sa para natural serialul.
H(Hinata): -Am primit lentile de contact negre!
Shino-Robin din Teen Titans. A ramas cu parul tepuit si cu ochii acoperiti. Nu e rau, dar nu-si poate folosi gandacii ca sa lupte.
Reg: -Tine minte: fara gandaci!
Shi(Shino): -Bine.
Reg: -Si fara furnici!
Shi: -Da.
Reg: -Si optional: fara fluturi!
Shi: -Of!
Gaara-Elliot din Mew Mew Power(alias Ryou Shirogane din Tokyo Mew Mew). Stiu ca suna ciudat dar... si-a tatuat sprancene! Si si-a pus o peruca si lentile de contact!
Reg: -Va fi o placere sa-l torturez!
Numai Temari si Kankurou si-au refuzat rolurile pe motiv ca ar fi prea umilitoare.
In schimb, amandoi lucreaza la Mc Donald's!
T(Temari): -Kankurou?
Kan(Kankurou): -Da, Temari?
T: -De unde ti-a venit ideea asta stupida?
Kan: -Pai, am primt un fluturas!
T: -Bine ca mai rau ca Gaara nu se poate!
Cei de la Akatsuki au schimbat radical imaginea de la Ce-i cu Andy? devenind Ce-i cu Akatsuki?, un grup mare de farsori.
Reg: -O, nu! Ce-i cu Itachi, Pein, Kakuzu, Deidara, Kisame, Sasori, Hidan, Tobi, Kisame si Zetsu?
Cei adulti s-au pensionat. In fond, de ce credeti ca si-a vopsit Kakashi parul alb?
Ma rog. Ziua filmarilor........Va urma........