Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Ever cryed? | |
|
+4SinQ Lorette Lina Inverse Chappy 8 participanți | Autor | Mesaj |
---|
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 10:59 am | |
| so e simplu.ati plans vreodata la un anime? sincer xD [nothing bad with crying] cred ca au fost multe la care macar mia venit sa plang.dar niciodata nu mam putut abtine la clannad,chiar daca nu dura nici 5 minute am simtit cum se scurge ceva pe fata mea.[bine,asta cand sunt singura,fac un efort mult mai mare cand mai e cineva langa mine,numi place sa arat ca plang,indiferent de motiv >.>].cred ca de asta imi place clannad atat de mult . la fel si ef~a tale of memories/melodies,plangeam dar nu ma puteam opri din vizionat animeul asta,ambele serii,in special la renji si chihiro/kuze si miki. si cred ca au fost momente pe la air si le portrait de petite cossette,strawberry panic si cam atat xD [yes i know,i`m a crybaby,but i can`t help it :o3: ] | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 11:11 am | |
| vai, ce amintiri frumoase...desi rareori plang la anime-uri (is fana corpse, nu?), am bazait putin la unu... la finalul de la Slayers Try...dupa ce era faza cand se desparte grupu, incepe o melodie trista, Somewhere, si o arata pe Filia cum zambeste, da asa...cu tristete...si apoi scrisu ala...a fosdt asa frumos ca m-a apucat plansu....probabil si de necaz ca se termina | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 12:12 pm | |
| Sincera sa sfiu si eu am plans la cateva animeuri O.O' Pai in primul rand am plans cand s-a terminat Kaleido Star , serios...e animeul meu favorit si m-am intristat pentru ca s-a terminat , iar finalul a fost foarte frumos. Alt anime la care am plans..Paradise Kiss la final . Pacat ca se despart George cu Yukari , faceau un cuplu super si se si iubeau . Si la Honey And Clover am plans , la final x.x' . Mda , sfrasitu a fost cam trist si am plans si pentru ca s-a terminat , iubesc animeul asta ! | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 1:09 pm | |
| Well... am plans la majoritatea O____O. Sunt cam sentimentala, desi nu o arat... cateodata incerc sa ma abtin, but I can't >____<'. Am plans la multe anime-uri, cum ar fi ParaKiss, Gravi, Kaleido O>O, Slayers, etc., chiar si la AMV-uri ><'... numeroase, mai ales cele de love X____X'. | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 2:40 pm | |
| scuzati obsesia asta.... Miss Bau-Bau, la ce-ai plans la Slayers? la next? (si yo am plans acolo...de necaz ca n-a murit nimeni dintre personajele principale) | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 6:12 pm | |
| Da, la seria Next am plans 0_____________0... si au mai fost cateva faze tot asa, dar nu mai stiu pe la ce serii, in concluzie sunt o sentimentalo-tampita >_0. | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 8:56 pm | |
| well, am avut si eu cateva faze din unele anime-uri in care am ras....intr-un singur episod din Jigoku Shoujo, la unele episoade din Naruto, la LoveCom, Gravitation(desi aici plansul o fost aproape egal cu plansul) si aproape ca era sa plang la Venus Versus Virus.....sunt o fire sensibila in general, dar sa plang e clar pentru mine un semn de slabiciune...de aceea un anime ma impresioneaza foarte greu(in general) | |
| | | Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 9:43 pm | |
| Am plas de multe ori dar nu in hohote sau ceva de genul...doar cateva lacrimi care se scurgeau si care nu se opreau desi am plans doar la fazele in care personajele mureau (desi stiam ca majoritatea aveau sa isi revina) sau era atat de trist (rar) incat sa nu ma pot abtine si atunci faceam cu adevarat urat. Ar fi o lista lunga...Bleach, Slayers, Kaleido Star, Yu Yu Hacusho and mai multe. M-a cam lasat memoia O_O' dar au fost multe lucruri care m-au facut sa plang singurica fara zgomot la anime-uri si asta ma enerveaza fiindca nu sunt genul sau daca plang o fac doar cu un ochii sau dupa ce pleaca toti. O_O Nu stiu de ce...si la filme patesc la fel. >_< | |
| | | BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ever cryed? Dum Feb 15, 2009 9:46 pm | |
| Da, am plans la destule serii vizionate >_> Cel mai mult am plans la Kaleido star...*faza cu acrobatia ingerului..cand Layla s'a ridicat de pe scaun si a inceput sa o aplaude pe Sora..ah..si'acum cand ma gandesc usor parca imi dau lacrimile =]]*....dupaaaaa...sa vedeeem.....Paradise kiss!...cand a gasit Yukari colectia de rochii pe care i'a lasat'o George..oh da..naspa ca a plecat..T_T | |
| | | Serena C.C. Lool
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Oras natal : Britannia Karma : Warn : Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Ever cryed? Joi Aug 20, 2009 2:27 pm | |
| Daca am plans?Aaah sunt o romantica incurabila si am plans la multe anime-uri. Cel mai mult am plans la Bokura ga ita atunci cand se urca Yano in tren iar Nanami alearga dupa el...si la Code Grass, cand moare Lulouch, desi eu zic ca e inca in viata :D. In general la seriile romace plang sau cand e sfarsitul mai tragic. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ever cryed? | |
| |
| | | | Ever cryed? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |