The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 24, Joi Noi 21, 2024 7:41 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Ce-ai face daca ai avea un Death Note?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Right_bar_bleue

Warn :
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Empty
MesajSubiect: Ce-ai face daca ai avea un Death Note?   Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 8:56 am

Ce ati face daca ati avea death note-ul ?
Eu una as scrie mai intai toti profesorii care ma enerveaza in death note si le-as face o omoarte cat mai urata ! :>:):
Dupa ei...ar urma celelalte persoane care ma enerveaza pe mine.
So , ar fi super sa am un death note dar cred ca daca ar cadea in minile mele ar muri toata planeta :)):
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Li Bai
Heart bit
Li Bai

feminin
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 29
Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 12/01/2009

MesajSubiect: Re: Ce-ai face daca ai avea un Death Note?   Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 8:52 pm

M-ai omori si pe mine? T.T Esti rea! Eu nu as omori toata planeta dar cred ca o voi lua pe urmele lui Light si voi face prapad printre criminali. (O.O)
Sigur primul pe lista ar fi profesorul de geografie fiidca ma seaca cu intrebarile lui mai ales cand intreaba din ce nu a predat. A doua ar fi profa de biologie...Cred ca as mai omori cativa profesori (toti de o moarte cu decorul materiei pe care o predau) si as trece la cei din scoala ca sa scap eu de efortul de a ii pune la punct si cine ma mai enerveaza.
Si...cam atat fiindca nu vreau sa ii umplu paginile prea repede.
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce-ai face daca ai avea un Death Note?   Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMier Feb 11, 2009 5:43 pm

Daca as avea un Death note i-as scrie pe toti cei care ii urasc/ ma enerveaza/ seaca/ dusmanesc/ invidiaza etc. Nu voi da nume de persoane si nici nu voi zice de nici o persoana, dar sa stiti ca as fi in stare de asta la suparare. Stiu ca nu ar trebui sa i-au viata niciunui om, chiar daca si el a omorat la randul lui sau mai stiu eu ce a facut el, dar credeti-ma ca uneori gandurile rele ne ispasesc adesea, iar eu nu as rata nici o ocazie.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Pandora
Heart bit
Pandora

feminin
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 31
Oras natal : Summer Memories
Stare de spirit : Bored

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce-ai face daca ai avea un Death Note?   Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 3:00 pm

Daca as avea un Death Note adevarat in caz ca cineva nu mai m-ar lasa in pace si mi-ar face mult rau l-as folosi altfel si totusi nu as ucide-o pe persoana respectiva, sunt total impotriva razbunarii. Probabil daca as avea un Death Note pur si simplu l-as pastra ca un fel de amintire O.O'' dar nu l-as folosi asemenea lui Light >.>''
Sus In jos
http://ivory-irony.blogspot.com/
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce-ai face daca ai avea un Death Note?   Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitimeMar Mar 17, 2009 9:17 am

Daca as avea un Death note^^...As relua ideea lui Light de a face o lume mai buna si as omori toti criminalii...Cu toate ca printre ei s-ar afla si cativa colegi >:)...In special unul...Si rpofu' de fizica...Si-asa e bosorog si duce viata grea ca-i fara dinti^^...Ma rog...As lua-o pe urmele lui Light pentru ca in realitate nu exista L,exista politia si mai mult ca sigur s-ar da batuta pentru ca n-ar sti cine e Kira nici daca ar cauta prin toata tara...Ar fi mijto ca pe atunci sa plec prin ungaria,Iugoslaivia pe undeva >:)..Si iar deraiez ca trenu'...Deci nah...Ati priceput ideea^^
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce-ai face daca ai avea un Death Note?   Ce-ai face daca ai avea un Death Note? Icon_minitime

Sus In jos

Ce-ai face daca ai avea un Death Note?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca ?
» OST Death Note
» Death Note Movie 1-2
» Cine esti din Death note ?
» Ce cred personajele din Death Note despre tine?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Death Note-
Mergi direct la: