SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Twilight Dum Feb 15, 2009 10:31 pm | |
| - Spoiler:
Viata unei adolescente pe nume Bella ia o turnura diferita din momentul in care se muta in oraselul Forks-Washington, pentru a locui cu tatal ei. Initial, totul i se parea deprimant, pentru ca trebuia sa se acomodeze cu noua locuinta si cu noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul Edward Cullen. Acesta se indragosteste de ea, insa are un mare secret de ascuns, care le pune in pericol relatia - el si familia lui sunt vampiri care au renutat la vanatul oamenilor. Bella afla secretul lui, dar nu realizeaza ca isi risca viata continuand aceasta relatie. Totul se complica atunci cand dusmanii vampiri ai familiei Cullen apar si vor sa o vaneze pe Bella. Va putea oare Edward sa o protejeze si sa se abtina el insusi de pofta pe care i-o provoaca mirosul ei? |-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|Parere personala: Filmul asta este great, awesome, 0.0, etc. adj. ... Twilight este filmul meu prefeat. Personajele mele preferate sunt chiar personajele principale Edward si Bella. Edward are o personalitate protectoare, cateodata se comporta wird. Imi plac mult ochii lui caprui-aurii, imi da senzatia de... fresh O__O... and Bella, este doar o fata obisnuita, simpla, care devine victima intr-un joc periculos. Imi place ca filmul are happy end <3, cu exceptia piciorului Bellei ^^'. Vi-l recomand cu mare placere o(@___@)o !
Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Dum Apr 12, 2009 5:59 pm, editata de 1 ori | |
|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Twilight Vin Feb 27, 2009 8:14 am | |
| Am vazut si eu filmu . M-a lasat fara cuvinte .... desi nu se vedea prea bine pentru ca este piratat , mi s-a parut superb <3 . Ador acest film , dupa parerea mea e cel mai tare . Exista si carti si o sa le iau curand !! deabea astept <3 . Filmul e cel mai tare din lume O.O' Vi-l recomand si voua . Dupa ce o sa-l vedeti va asigur ca veti deveni obsedati de Twilight :)): Personajele sunt grozave , mai ales Edward si Bella . Pana si personajul negativ e minunat , James . | |
|
Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Twilight Dum Mar 01, 2009 4:58 pm | |
| L-am vazut si eu.E superb.Personajele sunt super.In afara de cele principale...o ador pe Alice. Bella...minutata!Ador personalitatea ei...ma rog de fapt ce e ea.Edward...fara cuvinte . Abia astept sa pun mana pe carti.De film m-am indragostit . | |
|
ItzsyBitzsy Heart bit
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 29 Oras natal : ShitzyWorld^^ Karma : Warn : Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Twilight Lun Mar 16, 2009 6:45 am | |
| O.O Un film excelent, mi-a placut totul <3333. Am citit si cartea si mi se pare mai buna, dar nici filmul nu-i rau fata de carte ^^'. Ed este asa de impresionant si este f puternic + ca a salvat-o pe Bella (urasc numele asta ><') si o mai si iubeste^^. | |
|