SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Memoriile unei gheise Dum Feb 15, 2009 10:36 pm | |
| - Spoiler:
Castigator Globul de Aur 2006 Cea mai buna coloana sonora - John Williams
Castigator a 3 premii Oscar 2006: Scenografie, Imagine, Costume
Castigator a 3 premii BAFTA 2006: Premiul Anthony Asquith pentru muzica - John Williams Imagine, Costume"Lumea mea este pe cat de interzisa, pe atat de fragila; fara misterele ei, nu ar putea supravietui." In 1929, Chiyo, o fetita de noua ani dintr-un sat japonez, este vanduta unei gheise din Kyoto, Hatsumono, care o supune unui tratament extrem de dur, geloasa pe frumusetea ei uimitoare. Intr-un tarziu, Chiyo e salvata de marea rivala a lui Hatsumono, Mameha, care o ia sub aripa ei ocrotitoare. Chiyo devine astfel gheisa Sayuri, pregatita cu toate aptitudinile sociale si artistice de care e nevoie pentru a supravietui in societatea japoneza a secolului trecut. Al Doilea Razboi Mondial ameninta insa atat Japonia, cat si viata lui Chiyo. ________________________________________________________________________ Personal, filmul mi-a placut extrem de mult. L-am vazut sambata seara la ora 8:30 pe Antena 1. Intorsatura din viata lui Chiyo, de la fata saraca, apoi servitoare, iar in final o adevarata gheisa care a trecut prin multe peripetii, face filmul interesant si acaparant. Parerile voastre?
Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Dum Apr 12, 2009 6:03 pm, editata de 1 ori | |
|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Memoriile unei gheise Lun Feb 16, 2009 7:40 pm | |
| Eu ador filmu' asta ! O.O' E super , nu am ce comenta...Are ceva love si drama si asta imi place la nebunie . Idee e chiar foarte interesanta si logic ca-mi place filmul din moment ce e cu Japonia . Well , este si carte si curand o voi cumpara , trebuie neaprat so citesc ^_________^ | |
|
Orbit Kid Nyappy Lool
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 29 Oras natal : Cluj city xD Karma : Warn : Data de inscriere : 06/05/2009
| Subiect: Re: Memoriile unei gheise Mier Mai 06, 2009 10:45 pm | |
| Ah.. superb filmul! Il am pe dvd si l-am revazut de 4 ori.. si l-am vazut inainte sa fie pe pro tv.. sau antena:)) .. e foarte frumos.. nota 10 + o poveste uimitoare.. Povestea gheisei cu ochi Albastri [ m-am certat cu o prietena pe tema asta] e foarte tragica si dramatica dar e frumoasa tot o data .. a foast frumos cum s-a intalnit prima data cu.. ce era ala [ am uitat xD] si cum au ajuns impreuna Superb filmul! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Memoriile unei gheise | |
| |
|