| FMA 2 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: FMA 2 Lun Feb 16, 2009 2:50 pm | |
| deci se anunta cu o serie a2a oameni buni.jur ca as vrea sa va spun ce scrie pe site-u oficial dar din pacate nu stiu japoneza ^^" tot ce va pot spune este ca va aparea pe 5 aprilie si va pot da si un trailer de 16 secunde[perfectiunea costa ~.~] ~ http://www.hagaren.jp/ ~ cand voi mai gasi informatii despre anime voi mai scrie da nu gasesc mai nimic altceva oricat caut. pana una alta,ce credeti voi ca se va intampla in sezonul 2 ~poate unul din spoilerele voastre se va adeveri xD | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: FMA 2 Lun Feb 16, 2009 2:56 pm | |
| O___O' Ar fi super daca ar iesi si un al doilea sezon, iar dupa cate vad din trailer [de ce dureaza asa de putin T.T'] va fi interesant. Sper sa fie adevarat, iar Chappy daca gasesti mai multe detalii sti unde sa postezi xD. Hope to be true^^', ja ne ~ | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: FMA 2 Mar Feb 17, 2009 12:01 pm | |
| al doilea sezon??? da n-are deja vreo 4-5? nici pe-alea nu le-am vazut....oricum, nu strica o serie in plus....e un anime foarte reusit (imi place traileru, in special partea cu dezmembrarea la picioru ala) | |
|
| |
Blacky Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Oras natal : Dunno o.o' Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: FMA 2 Sam Feb 21, 2009 2:19 pm | |
| Wow un nou sezon o__O super...chair nu m-am gandit la asa ceva,dupa cum se termina anime-ul se parea ca nu va ami fi o continuare Deci eu abia astept sa vad sezonul asta^^ | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: FMA 2 Sam Feb 21, 2009 3:42 pm | |
| ^^"de anul trecut stiu ca va fi o noua serie FMA, dar ma bucur ca va fi atat de curand.....bia astept a doua seria....cel putin prima mi-a placut la nebunie.....
si inca ceva in plus legat de FMA(din cate stiu eu).....a doua serie e continuarea de la filmul FMA-The Conqueror of Samballa, filmul fiind o continuare o primei serii:D.....deci, sfatul e sa vedeti filmul....sigur nu o sa fiti dezamagiti;) | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: FMA 2 Dum Feb 22, 2009 11:30 am | |
| O noua serie ? @_____@ Wow , nu ma asteptam la asta ! FMA e al treilea anime in topu meu si ma bucur tare mult ca apare o serie noua . Pare interesant trailerul , sper sa dea seria asta pe animax , daca nu...macar pe net >.<' | |
|
| |
ItzsyBitzsy Heart bit
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 29 Oras natal : ShitzyWorld^^ Karma : Warn : Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: FMA 2 Lun Mar 16, 2009 6:55 am | |
| Oo' Fma se numara printre preferatele mele si ar fi great daca ar mai fi si o a doua serie... totusi nu cred, sper^^'. Am auzit de al doilea sezon de anul trecut si vad ca a circulat vestea pana aici... dar se pare ca nimic --'. | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: FMA 2 Lun Mar 16, 2009 7:01 am | |
| Mda... cred ca asta e doar un zvon... desi nu-i unul rau. Eu sincer prin 07 am auzit de al doilea sezon pe un forum, dar nu i-am dat crezare si se pare ca nimeni nu face nimic.. totusi ar fi calumea sa mai faca unul, anime-ul nu-i rau si ar merge o completare xD. | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: FMA 2 Lun Mar 16, 2009 4:04 pm | |
| pai sa va arat ceva aici,nu are rost sa deschid un topic nou pentru ca nu ofera informatii despre animeurile aratate in colaj. New 2009 anime series list :https://2img.net/r/ihimizer/img171/7631/spring2009v3upload.jpgpentru atat lucru nu avea rost sa fac topic separat si oricum o sa vedeti si FMA pe acolo.cand voi avea timp voi cauta respectiv si pt celelalte animeuri de acolo. oricum de fma nu ma ingrijorez acum ca are si trailer si am vazut anuntul prin multe locuri | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
| Subiect: Re: FMA 2 Dum Apr 05, 2009 1:41 pm | |
| sorry for double posting da nu vati fi uitat daca nu faceam asta: The official Japanese Fullmetal Alchemist website has confirmed the details of the multinational premieres: Region Source Premiere Date Australia Madman.com Days after April 5 Francophone Europe YouTube/Dybex Within 1 week of April 5 Hong Kong TVB April 22, 11:30 p.m. Japan MBS/TBS network April 5, 5:00 p.m.[adica azi hehe ^^] North America Funimation.com April 9, 12:00 p.m. ET Philippines Animax-asia April 10, 8:30 p.m. South Asia Animax-asia April 10, 8:30 p.m. Southeast Asia Animax-asia April 10, 8:30 p.m. Taiwan Animax-asia April 11, 10:30 p.m.
deci tin sa spun ca va ajunge si pe la noi primul episod in vreo saptamana[daca avem noroc] precizez:asta e un copy paste nesimtit dupa cineva
edit:triplu post ar fi fost culmea....deci: seria se numeste full metal alchemist: Brotherhood si primul episod e deja subtitrat asa ca FMA 2 nu e doar un zvon ,hehexD | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: FMA 2 Dum Apr 12, 2009 5:34 pm | |
| Yay, ce bine xD. Chiar ajunsesem la ideea ca este doar un zvon. Deabea astept sa vad primul episod^^. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FMA 2 | |
| |
|
| |
| FMA 2 | |
|