Numarul mesajelor : 5 Varsta : 29 Oras natal : Your bathroom Karma : Warn : Data de inscriere : 15/02/2009
Subiect: Ask Jackie Lun Feb 16, 2009 4:29 pm
Well daca aveti intrebari de orice fel (o.o) mi le puteti pune aici. Astep cat mai multe ^.~.
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
Subiect: Re: Ask Jackie Lun Feb 16, 2009 7:24 pm
Ten q. de la mine xD: 1. Melodia preferata? 2. Cartea citita recent? 3. Ti-ar placea sa fi un fluture? Ce culoare n.n? 4. Cum ai auzit de forum? Parere? 5. Iti plac paianjenii O__O' ? [Yuk ><'] 6. Ai incredere in tine? 7. Ce windows ai ^^'? 8. Care este media ta generala? 9. Pe ce planeta ai vrea sa stai? 10. Crezi in feng shui?
SnowDust Lool
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 29 Oras natal : Your bathroom Karma : Warn : Data de inscriere : 15/02/2009
Subiect: Re: Ask Jackie Lun Feb 16, 2009 10:07 pm
1. Melodia preferata? Momentan imi place DBSK - Mirotic o.O" 2. Cartea citita recent? Christine Falls: dosarul unei morti suspecte, buna carte 3. Ti-ar placea sa fi un fluture? Ce culoare n.n? Cred ca ar fi... ciudat deci probabil mi-ar placea sa fiu unul albastru 4. Cum ai auzit de forum? Parere? Mass... 5. Iti plac paianjenii O__O' ? [Yuk ><'] Mi se par niste insecte interesante -.-" 6. Ai incredere in tine? Nu prea multa... 7. Ce windows ai ^^'? Nu mai stiu... parca 7 8. Care este media ta generala? 9.70 9. Pe ce planeta ai vrea sa stai? Pe Marte xD 10. Crezi in feng shui? Nu.