Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Music who O__O? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Music who O__O? Mar Feb 17, 2009 5:54 pm | |
| Pai... inca nu stiu ce trupe de muzica sa pun la sectiunea "Music" . Dar m-am gandit la unele, daca am uitat vre-una sau vreti sa mai spuneti si voi altele post here ;].
J-rock: -SuG- The Gazette- An Cafe- L'arc~en~Ciel- Nightmare- Dir en Gray- Moi dix Mois- Plastic Tree- Dolly- etc.
J-pop -Nana Kitade- Ayumi Hamasaki- Megumi Habashira- etc.
Rock: -Cinema Bizare- KoRn- Limp Bizkit- Green day- Marilyn Manson- Tokyo Hotel- Evanescence- Rammnstein- Avril Lavigne- System of a down- Red hot chili pappers- etc.
Others: -Eminem- 50 C.E.N.T.- Enrique Iglesias- Rihana- Justin Timberlake- Timberland- The pussycat dolls- Jean Sean- Blaxy Girls- BUG Mafia- Parazitii- Puya- Shoby- La familia- Racla etc.
Mai spuneti si voi O__O' | |
| | | Blacky Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Oras natal : Dunno o.o' Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 21, 2009 2:01 pm | |
| Oh well...ce asculta Blacky oo' J-rock:An Cafe,Nightmare, Abingdon Boys School,MUCC,Lolita23Q,Orange Range si altele
J-pop:Nana Mizuki,Nana Kidate, Nami Tamaki,Kanon Wakeshima,Ayumi Hamasaki,ON/OFF,Ikimono Gakari,Bouno,Shugo Chara Eggs etc.
Rock:Linkin Park (><),Simple Plan,Evanescence,Yellow Generation etc.
Others:Avril Lavigne,Justin Timberlake,Blaxy Girls,Eminem,The pussycat dolls,Britney Spears,Lady GaGa and others oo'
Cred ca am mai uitat pe cineva...heh | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 21, 2009 2:52 pm | |
| J-rock:Abingdon Boys School, An Cafe, Ayabie, Nightmare
J-pop:Yui Horie(va implor puneti melodia Love&Truth), Toshiro Masuda(cine nu adora coloana sonora de la Naruto^^"), Snow, Ali Project
Rock: Three Days Grace, Thousand Foot Krutck, Papa Roach, SOAD, The Birthday Massacre Sum 41, Helloween Skillet, Skye Sweetnam(e un fel de pop-punk), Breaking Benjamin, Seether, Evanescence, Saliva(melodia Always ma omoara pur si simplu, mai ales ca am gasit-o la un AMV cu Gravitation), Trust Company, Hoobastank, Superchick(e un fel de pop-rock), Cinder(they are one of the bests rock band!!!), Cinder, Crossfade, Slipknot(sunt bunisori), Within Temptation, Panik etc...nu mai termin cred ca
Others: Lady Gaga, Fort Minor, Cascada(don't laught), Groove Coverage(au un stil destul old si seamana cu Cascada putin), Bushido(cantaret de rap german)
cam atat cred^^"""" | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 21, 2009 4:55 pm | |
| Oo' sunt destul de multe... cred ca ar fi mai bine doar sa deschidem topic-uri normale si sa postam acolo... daca fac subforumuri o sa arate prea incarcat and ><'. Ce parere aveti z.z? | |
| | | Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 21, 2009 6:57 pm | |
| e mult mai bine asa dev-dev,daca e ceva putem adauga si daca nu are destula trecere la useri il putem sterge sa nu incarce pagina[arata cah cand tot dai in jos si nu se mai taremina @.@] sa recunoastem,fiecare are gusturile lui xD | |
| | | SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Music who O__O? Dum Feb 22, 2009 10:44 am | |
| Sunt de acord cu tine Chapp. Ar arata prea incarcat daca as trece toate tupele enumerate mai sus ca subforumuri. Si in + daca un user deschide un topic despre trupa respectiva si nu se potrsteaza deloc, o vom trimite la Recycle Bin. De acord?
off-topic: "dev-dev" ? Yay, suna asa de kawa! And pot sa-ti zic Chapp? Suna preety^^. | |
| | | Kiwi Lool
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 30 Oras natal : Secret Karma : Warn : Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 28, 2009 2:59 pm | |
| De exemplu eu nu ascult muzica anime.De aceea cred ca ar trebui sa puneti si artisti dance,pop etc.Sau puteti pune o rubrica eurovision.Ma dau in vant dupa eurovision.Il ador :D | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 28, 2009 3:01 pm | |
| Pai nu o sa punem muzica anime , poti da sugestii de melodii daca doresti , pot fi de orice gen sa sti , nu neaparat anime ^^' , cat despre rubrica cu eurovision , nu stiu daca ar merge sa o facem.... O.O' | |
| | | Kiwi Lool
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 30 Oras natal : Secret Karma : Warn : Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 28, 2009 3:03 pm | |
| stiu.am cam exagerat putin,dar sunt multi artisti cum ar fi:britney spears,miley cyrus,kelly clarkson,etc care ar merita un topic...cand imi mai aduc aminte mai spun :D | |
| | | SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Music who O__O? Sam Feb 28, 2009 3:22 pm | |
| Etto, cred ca voi incepe mai incolo sa deschid topic-uri cu trupele...pana atunci nu ma ajuta nimeni T.T ? [But don't forget! Daca deschideti topic-ul, va asumati responsabilitatea si puneti si o info, doua si parere personala, macar parere personala]. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Music who O__O? | |
| |
| | | | Music who O__O? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |