The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Mello vs Near Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Mello vs Near Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Mello vs Near Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Mello vs Near Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Mello vs Near Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Mello vs Near Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Mello vs Near Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Mello vs Near Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Mello vs Near Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Mello vs Near Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 24, Joi Noi 21, 2024 7:41 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Mello vs Near

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Mello vs Near Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Mello vs Near Right_bar_bleue

Warn :
Mello vs Near Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Mello vs Near Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Mello vs Near Empty
MesajSubiect: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 9:07 am

Pe cine alegeti ?
Mello sau Near ?
Mie imi place mai mult Near !
De ce ? Pentru ca seamana mai mult cu L , parca ar fi fratele lui geaman ^^.
E destept si a reusit sa-l prinda pe Kira , bine intales cu ajutorul lui Mello , dar el s-a implicat in acest caz cel mai mult , sau cel putin mie asa mi s-a parut
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Mello vs Near Empty
MesajSubiect: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeMier Feb 11, 2009 5:47 pm

Hmm... well, daca il urasc pe L. cu siguranta ii urasc si pe cei doi, dar trebuie sa recunosc ca sunt destul de destepti, and ya, Near participa mai mult la prinderea iubirii mele -_-'. Si mai trebuie sa spun ca Near arata chiar bine =]]. I love his hair <3. Deci il aleg pe Near O.O'. Dar tot il urasc :=)): .
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Pandora
Heart bit
Pandora

feminin
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 31
Oras natal : Summer Memories
Stare de spirit : Bored

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

Mello vs Near Empty
MesajSubiect: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 2:59 pm

Etto eu il aleg tot pe Mello. Near e mult prea enervat, mi se pare prea sigur pe el. In principal il aleg pe el pentru motivele care le-a dat si Phitro-chan, dar pe mine nu ma afectat foarte tare faptul ca nu a vrut sa lucreze cu Near. Mda... si un punct in plus pentru ca ii place ciocolata and he is very smexy O_O'
Sus In jos
http://ivory-irony.blogspot.com/
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

Mello vs Near Empty
MesajSubiect: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 10:21 am

OMG....iarasi astia doi...pai, cred ca am sa fac un copy-paste de pe alte foumuri, pentru ca oricum argumentarea e complexa(sper) si nu prea am cumn sa ma exprim cu alte cuvinte....plus ca e acelasi lucru de zis in cazul meu...so, here it goes:

Mello 100%......Mello e foarte sweet(mai degraba spus cute sau super smexi) si kawaii....personalitatea sa este cu mult diferita de cea a lui Near....Near seamana mult prea bine cu L....caracterul, felul de a actiona si de a gandi....sunt prea asemanatoare(daca spun identic nu e chiar gresit oricum)..pana si felul in care are ochii sau felul in care zambeste ii seamana leit lui L.....Mello e ceva mai temperamental, impulsiv si crazy, insa in sensul bun....e istet, perspicace, si imi place extrem de mult faptul ca a avut curajul si taria sa se sacrifice pentru a se rezolva in cele din urma cazul lui Kira....caci fara el, Near nu ar fi reusit sa-l invinga pe Light......plus ca atitudinea fiecaruia la prima aparitie in anime si-a spus cuvantul in cazul meu......decat calmul lui Near care il facea sa para extrem de ingamfat si sigur pe el, mai bine atitudinea lui Mello de neincredere si uimire....plus ca Mello stiuse sa se recunoasca ca neavand aceeasi capacitate ca si Near de a rezolva un caz...in schimb, cand Near a vorbit prima daca in anime( “If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser”), a dat de inteles cum ca Mello ar fi un pierzator, cred....buuuun...la personalitatea, comportament, caracter am rezolvat-o...Mello m-a castigat de partea sa

la obsesii...Near ma scoate din sarite cu jucariile sle si cu suvita de par.....sa se joace la 20 de ani cu jucarii nu e deloc sweet, e foarte penibil si absolut cretin....Mello mai zic, ciocolata e o obsesie delicioasa....deci, iar m-a castigat Mello

la felul in care arata fiecare.....Near seamana cu L la ochi si zambet...apoape si la pozitie uneori....nu e chiar identic cu L, insa Near nu m-a impresionat nici macar la fizic.....stiu ca prima data m-am uitat la parul sau, care era foarte fain desenat(era alb.....OMG.....arata tzuper cu parul alb)....in rest nu-mi mai place.....Mello...pai.....ador parul sau portocaliu-saten-galbui(nici eu nu-s prea sigura ce culoare era) care ii cade peste ochii sai super calumea desenati...par atat de evil, insa fix asta ma atrage cel mai mult la ei....fazele cu cicatricea nu-i stricau farmecul, sincer.....imi placea la nebunie cicatricea.....plus ca in costumul de motociclist sau pe motocicleta eram pur si simplu in limba dupa el......

so, il aleg pe Mello din toate punctele de vedere.....intr-un final a acceptat o oarecare colaborare cu Near, insa nu chiar direct....stia ca Near nu s-ar sacrifica si ca ar ramane in vreun fel sau altul in viata, exact asa cum si-ar fi dorit probabil si L.....asa ca si-a dat propria viata, pt ca Near sa poata inchide cazul cu succes....prin asta Mello e cu mult superior lui Near....stie sa si piarda uneori....iar faptul ca pare rece si ingamfat cu Near e pt ca el a fost mereu lasat in urma, tot timpul N remarcandu-se prin ceva cu mult diferit de ceea ce facea Mello.....si inca ceva....ador pur si simplu cum arata Mello...cum se mai spune, ,,Dragoste la prima vedere"

sorry pt toti fanii lui Near pt critica dura adusa la adresa lui, insa calmul sau il face foarte patetic, iar chestia cu jucariile ma scoate din minti....cica ar trebui sa fie matur...contrastul personalitatii in cazul lui Near nu i se potriveste....balanta intre copil si om cu inteligenta si logica sporita nu e prea echilibrata
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
larysa-alexis
Lool
larysa-alexis

feminin
Numarul mesajelor : 19
Oras natal : Constanta

Warn :

Data de inscriere : 28/02/2009

Mello vs Near Empty
MesajSubiect: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeSam Feb 28, 2009 4:32 pm

il aleg pe Near deoarece imi place ca seamana cu L si care si el are cam acelasi gand^^(sau asta din putinele episoade care lam vazut)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Mello vs Near Empty
MesajSubiect: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitime

Sus In jos

Mello vs Near
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Death Note-
Mergi direct la: