Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Colegii ><' | |
| | Autor | Mesaj |
---|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Colegii ><' Dum Feb 22, 2009 5:25 pm | |
| Pai noi suntem cea mai nebuna clasa ... si odata era sa ne lase diriga ... suntem destul de uniti ... numai ca sunt numai bisericute , bisercute (grupuri) ... adica eu nu ma impac deloc bine cu 2 fete de la mine din clasa ... iar cu baietii totul este OK ! Desigur ca ne-am schimbat toti , ne-am maturizat , dar tot nebuni am ramas . Desigur , acum baietii se uita numai la fete , la funduri si altele ... iar fetele invers ... numai la baieti , cum se imbraca , cum se poarta ... cam asa sunt colegii mei ... dar uneori fata pe care o urasc eu ma enerveaza asa de tare , incat simt ca-mi urasc toata clasa ... dar imi trece ...
Anyway ... we are THE BEST ! Lolz O.O'... | |
| | | Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Colegii ><' Lun Mar 16, 2009 9:45 am | |
| Ah...Imi urasc clasa..Baietii sunt niste obsedati care rad si daca le arati un deget,fetele umbla cu "yuck" si de aceea baietii le imita...O urasc din tot sufletul pe una din clasa...De n-as face-o eu in toate felurile da' o las ca nu numai mie imi vine sa-i rup gatu'^^...Toate fetele barfesc si numai din cauza lu' aia de mai sus...So...O clasa de obsedati...Recunosc...Ma enumar si eu printre ei XD | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Colegii ><' Lun Mar 16, 2009 9:50 am | |
| Eu una am o parere buna despre colegii mei , chiar daca profesorii ii cam urasc [pe unii] Clasa mea e cea mai nebuna din scoala XD , suntem oaia neagra a scolii. Bine intales , ca in orice clasa se afla si cativa elevi model care invata pe rupte si`s cumnti rau ><" dar altii sunt nebuni rau de tot (in sensul bun..) , totusi nu prea invata, Anyway, mie`mi plac colegii mei, sunt super faini , nebunatici ca mine si de treaba <33 | |
| | | Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Colegii ><' Mier Apr 01, 2009 6:45 pm | |
| Colegii mei sunt de gasca dar in diferite fiecare cu ""abaterile lor" ca mine sunt unii care zboara prin nori altii tocilari fetele dragoste si alte nebunii din asta chir azi ne-am batut joc unul de altul 1 aprilie chiar a fsot amuzant!! E bine cind colegii inteleg gluma dar nu se supara^^ | |
| | | Devil_Chou Heart bit
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Colegii ><' Dum Apr 12, 2009 6:40 pm | |
| la mine nu pot sa spun ca suntem prea uniti dar cand ne bagam ceva in cap asa facem sa dau un exemplu :D :daca e sa nu stim la un test (de obicei ne invatam dar se mai intampla) ori ne rugam de prof sa ne dea estu' data viitoare (asta merge aproape de fiecare data) ori plecam cu totii de la ora ^^" si in general ne intelegem bine mai ales ca sunte 26 de fete si doar 2 baieti :)) | |
| | | Orbit Kid Nyappy Lool
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 29 Oras natal : Cluj city xD Karma : Warn : Data de inscriere : 06/05/2009
| Subiect: Re: Colegii ><' Mier Mai 06, 2009 10:27 pm | |
| Colegi?Clasa.. pentru mine .. ah.. imi detest colegi.. din mai multe motive si acelea ar fi: -Toti din clasa inafara de mine si o colga sunt manelisti -Nu ne intelegem bine deloc .. [cu mici excepti] -Ei cred ca daca nu il ascult pe nenea Gutra si ascult An cafe sunt Emo xD Mda pur si simplu imi doresc sa ii omor pe toti pe rand.. doar cu mici excepti.. o clasa plina de cocalari! Blecs ><' | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Colegii ><' Joi Mai 07, 2009 4:25 pm | |
| Bun, sunt clasa a 8-a si s-au cam mai schimbat treburile... Baietii devin din ce in ce mai insuportabili, fetele ma copiaza incercand sa para si ele ca asculta rock si se uita la anime, dar totusi tot niste pitipoance raman O.o'... oricum, ma inteleg bine cu toate, cateodata mai am eu mici scapari, but anyway >>'... in rest, toate si bune xD. | |
| | | Silver.Chaos Heart bit
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 29/01/2009
| Subiect: Re: Colegii ><' Dum Iun 07, 2009 7:51 pm | |
| >.<''' ma inteleg foarte bine cu toti colegii, in afara de unul care este un mare...*mai bine ma abtin* chiar si colegii se mira pentru ca ma inteleg bine cu toata lumea, eu nu ma cert cu ei si daca ma jicneste cineva nu imi pasa...suntem o clasa destul de sarita de pe fix...daca lipseste un profesor 5 minute noi ne urcam pe pereti sau facm prezentari de moda pe banci *_*'''' ... colegii mei sunt de treaba si ma mandresc cu ei (in afara de unul) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Colegii ><' | |
| |
| | | | Colegii ><' | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |