Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 10 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Amurg | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Amurg Sam Feb 28, 2009 3:15 pm | |
| O poveste de dragoste .... cu vampiri !Isabella Swan nu are parte de prea multa distractie de cand s-a mutat din insorita Arizona in Forks, un orasel in care ploua mai tot timpul. Dar cand se indragosteste de misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun ca ar fi... vampir, viata ei ia o intorsatura total neasteptata! Edward este la randul lui atras de Bella, dar si de mirosul sangelui ei, asa ca fiecare apropiere de iubita lui e in acelasi timp o placere si un chin teribil – daca Edward isi pierde capul pentru o clipa, Bella isi pierde viata... Pentru Edward, Bella este ceea ce a asteptat timp de 90 de ani - sufletul lui pereche. Dar ce se va intampla cu Edward si Bella atunci cand James, Laurent si Victoria, vampirii dusmani de moarte ai familiei Cullen, vin in oras, cu scopul de a o gasi pe Bella? ____________________________ Eu doar ce am luat cartea si m-am apucat sa o citesc . Sincer , nu am citit prea mult dar pana acum mi se pare superba O.O' Autoarea are un stil frumos de a scrie . Imi place cum se comporta Edward la nebunie . Cartea asta e cea mai buna si vo recomand si voua ^^ | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Amurg Sam Feb 28, 2009 3:32 pm | |
| Am vazut filmul, si am auzit ca cartea [firar ea de cacofonie ><'] este mult mai buna, iar filmul nu se compara. Poate ca are dreptate, dar deodata ce nu am citit nici-o carte habar nu am cum este xD. Totusi, cred ca voi da o raita pe la librarie, sau in cel mai rau caz la biblioteca, daca nu comand pe net, sa vad daca filmului i se atribuie criticile pana acum + ca sunt curioasa, poate ca actiunea este un pic diferita^^. | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Amurg Sam Feb 28, 2009 5:25 pm | |
| Acctiunea nu difera prea mult , desi in carte sunt unele faze in plus . Iti garantez ca merita sa cumperi cartea , este mult mai buna ca filmul . Eu nu am decat prima carte dar vreau sa cumpar toate volumele care o sa apara (5 se zvoneste ca vor fi in total) | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Amurg Mier Apr 22, 2009 9:29 pm | |
| am citit prima carte din seria asta si trebuie sa recunosc ca-i destul d epromitator inceputul....autoarea cartii stie sa introduca suspans, iar felul in care primeste Bella vestea cum ca Edward este vampir este destul de subtila si amuzanta....eu din contra, ma astepam sa fie socant.....dar felul in care povesteste este aproape unic..... sfarsitul m-a dezamagit destul d emult, deoarece mi s-a parut ca o fost lasat in aer, si chiar daca scriitoarea a introdus secvente romantice, in opinia mea, ascest lucru nu asalvat sfarsitul de la esec pesonajele sunt interesante.....Edward este foarte complex realizat.....as putea spune ca d e fapt este cel mai complex.....atitudinea lui Bella si felul ei de-a fi cam lasa de dorit, sincer.....se vede clar ca ea este omul simplu si macinat in general de complexe...oricum, imi place ca e descurcareata......ma aseman foarte mult cu Bella....ceea ce am spus mai sus pe potriveste ca o manusa si mie.... oricum, din cate stiu eu, priima carte reprezinta viziunea lui Bella, iar a doua viziunea lui Edward...nu stiu daca e adevarat...oricum....abia astept sa-i iau ,,Luna noua" si ,,Eclipsa" si inca ceva.....coperta primului volum este asta de fapt : http://www.ericdsnider.com/images/twilight.JPG | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Amurg | |
| |
| | | | Amurg | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |