dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Care personaj din Death Note esti(quiz II) Lun Mar 02, 2009 8:36 pm | |
| http://main.deathgod.org/quiz/death-note-character-testmai sus este link-ul...este un alt quiz DN, prin care putem sa ne dovedim ca rezultatele celui dintai sunt corecte...oricum, mi se pare un quiz mult mai interesant decat primul... rezultatul meu: deci, la primul test mi-a iesit Yagami Light, iar la al doilea Kira...hmmm, s-ar putea sa fiu combinatia dintre cele 2 personalitati... | |
|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Care personaj din Death Note esti(quiz II) Joi Mar 05, 2009 6:46 pm | |
| Why, why? I hate him o.o'... huh, pana acum mi-a cazut Light, iar acum asta... | |
|
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Care personaj din Death Note esti(quiz II) Joi Mar 05, 2009 7:03 pm | |
| data trecuta mia iesit mello ^^"...oricum nu stiu sigur pe care sal aleg | |
|
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care personaj din Death Note esti(quiz II) | |
| |
|