dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Sakura - Sasuke Mier Mar 04, 2009 9:03 pm | |
| ideea topicul e simpla, cat la suta preferati pe Sakura si cat la suta pe Sasuke?(putin lame topicul...dar eh...mie mi se pare ok).....atentie!!...includem aici si Naruto Shippuden...so, me's first....
eu il prefer pe sasuke 100%...este unic prin felul sau de a fi...iar moartea parintilor e o amintire ce nu as vrea sa o am.....e frumos, puternic, rece....chiar daca isi parasesti toti prietenii si pleaca din satul Konoha tot preferatul meu ramane...e inteligent si crud...rapid si agil
sakura 25%...ma consolez cu faptul ca nu mai e aceea umplutura care are doar o buna perceptie asupra chakrei....e puternica(forta ei bruta chiar face minuni), inteligenta, draguta si la fel de impulsiva, dar urasc faptul ca are par roz....desi e buna combinatia verde-roz^^ | |
|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Sakura - Sasuke Joi Mar 05, 2009 6:28 pm | |
| Note: I'm not a big fan o_o'Sasuke
Etto... Sasuke este cu totul altfel fata de ceilalti baieti. Puternic, dragut, agil, rece si dur. Trauma lui din copilarie l-a schimbat total. Sasuke pare genul meu de baiat xD, dar nu este. Cel mai mult nu-mi place ca si-ar parasi prietenii in orice clipa, chiar daca stiu ca in adancul sufletului sau l-ar durea. Cateodata i-a decizii pripite... deci il prefer 35%.
Sakura
Hmm, o smiorcaita in prima serie, gura-casca-limba dupa Sasuke si nu foarte puternica. Imi place mai mult de ea in "Shippuden", devine mai puternica. Ca aproape toata lumea urasc parul ei ><'... este un roz prea deschis... nici macar verdele acela nu-mi placa, chiar daca este culoarea mea preferata, nuanta aceea este aiurea o.o'... o prefer 15%. | |
|