Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Perle | |
| | Autor | Mesaj |
---|
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Perle Joi Mar 12, 2009 9:22 pm | |
| aici(ca sa ne mai amuzam umpic) vom pune perle ori de la profesori, ori de la elevi
Elevul: Hi-hidrogenul o fost descoperit de Magelan
Profesorul:Tu chiar crezi ca am 2 ani?!?! Elevu(dand din cap):Da(tot dand din cap l-a spus)
Elevul: Ministrul de extreme al Frantei, Alexandru Walenski...
Elevul:.....Principatele Unite ale Moldovei si Valahiei cu doi domni, doi guverni, doua capitale si doua adunari abstesti(doi guverni=)))
Profesorul: N-ai tu ani de scoala cati am eu de vacanta! Elevul: N-aveti dumneavoastra fire de par in cap cati neuroni am eu.
Elevul: Pe ala il gadila profu' la nota.
Elevul: Imi pulseaza bassu-n gura.
Elevul: Azi ne asculta la sport.
Elevul: Astazi avem o saptaman nasoala.
Elevul: Gaby e chestia aia care se uita la mine.
atatea las pe moment...sper ca a-ti ras cu spor:) | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Perle Vin Mar 13, 2009 3:21 pm | |
| Heh, iubesc perlele :]]... etto, am si eu cateva perle din clasa de la mine, deci:
-Doua rame cand se bat, cu ce se apara :]]? -Astazi n-am mancat de doua zile. -Ma doare adidasu'. -O sa te calc pe cap pana o sa ma usture urechea lombului drept de la capul intern al piciorului din mijloc =]]. -Deja m-i se suie sangele la picioare. -Tata e un om le*bian =]]... -Sunt racit la par, domu'! -Unde te duci? Acasa... De ce ma'? Ca fac pe mine. :)) -Ai sa-mi dai si mie un creion? Nu ma', da' poti sa scri cu limba mea. -Te crezi smardoi? Zice unu' unui sac de box. -Universul se masoara in grade Rihter... asta e zis de BF-ul meu, facea caterinca de una cand o asculta :]]... -Domu', ati auzit de basinometru? Oo' -BF -Cine are sa-mi impumute si mie 10 Ron? [In loc de 1] -Ba' daca iti dau un pumn iti ramane fata imprimata pe pumn! Sau pumnu' meu in moaca ta!
Cam atat^^'... | |
| | | Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Perle Sam Mar 14, 2009 9:36 pm | |
| Hmm...Ce perle dragute...Am ras si vorbesc serios Sa pun si eu... Profu' de mate:Pe cine dam factor comun? Colegu':Pe minus! Porfesoru'(si nu stiu care):Cu cine faceti germana? Colega:Cu Nicoleta Luciu! Profu' de chimie:...Si i-am zis "vezi sa nu-mi iei paru"...(de fapt era maru') Directoru':Tu ce mananci dimineata? Colegu':Poy nu mananc nimic ca ma trezesc la 12... Cam atat ca va spargeti in ras =))(sper >.>) | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Perle Dum Mar 15, 2009 11:16 am | |
| Another... uitati ce perle scoteam noi vineri in ora de mate' O.o': -Ce-ar fi sa existe un tavan tinut in pai? O.o' -O ticnita -Ce-i ala geam fara ferestre? - Idem -Portocala si marul sunt doua sfere cosmice. -Daca i-au eu un 5 ma urc pe tevi.
Si mai era ceva dar nu imi mai aduc aminte ><', anyway, enjoy^^.
P.S.: Funny perlele voastre. | |
| | | ItzsyBitzsy Heart bit
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 29 Oras natal : ShitzyWorld^^ Karma : Warn : Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Perle Lun Mar 16, 2009 6:47 am | |
| hehe.. stiu si eu cateva:
profu: cati ani ai ramas repetent? elev: stiti sa numarati?
profu: m-am facut inteles? elev: aproape...
profu: ce-i ala un neutron? elev: neuron? celula nervoasa | |
| | | SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Perle Sam Mar 28, 2009 1:44 pm | |
| Uitati una... nu stiu sigur daca e perla dar ma rog: Eu il intreb pe domnu' de civica cum se zice la gutuie in engleza... el a zis ca stie cum se spune in franceza... si face el "madam"... deci a inteles "duduie", nu "gutuie"... sincer sa fac pe mine de ras. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Perle | |
| |
| | | | Perle | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |