The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Slalom printre forumuri... Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 23, Joi Aug 29, 2024 1:00 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Slalom printre forumuri...

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)
Slalom printre forumuri... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Slalom printre forumuri... Right_bar_bleue

Warn :
Slalom printre forumuri... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Slalom printre forumuri... Right_bar_bleue

Data de inscriere : 14/03/2009

Slalom printre forumuri... Empty
MesajSubiect: Slalom printre forumuri...   Slalom printre forumuri... Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 7:46 pm

Eh...Asta-i...

So...I'm new here...Dar de fapt nu sunt aici sunt acasa..My name...Stati ca n-am salutat ...Buna!Numele meu e Raluca,am 13(God >.>) si sunt din Timisoara(mandria mea sa-i aflu istoria candva pe vremea asta ca doar nu dau 5 lei degeaba...)...Deci...Ce sa zic?Sunt o mega-fana Dj Project si Bleach(m-am luat de manga ca la episoade n-am rabdare)...Deci nu le stiu pe toate.Ascult orice gen de mzuica,mai nou rock o.O...Da' nu-s emo-ista si nici rock-er nebun care da din cap pana ii zboara de pe umeri(scuzati nesimtirea...N-am nimic cu rockerii de pe forum )...Urasc manelele si manelistii precum prostia in persoana...Seems like my brother...I'm addicted to Radio Zu...And...Ja'ne!Fac descrierea prea lunga fuck you life
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Slalom printre forumuri... Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Slalom printre forumuri... Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Slalom printre forumuri...   Slalom printre forumuri... Icon_minitimeSam Mar 14, 2009 9:51 pm

Membru nou 8 ce ma bucur !
Asa , revenind la subiect: welcome here Pucca! Sper sa te distrez pe forum . Am o intrebare: crezi in extraterestrii? Eto...nu te speria , am eu ceva cu extraterestrii,cred in ei =]] . Btw , i like your nick <3
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Slalom printre forumuri...   Slalom printre forumuri... Icon_minitimeDum Mar 15, 2009 10:19 am

oooooooh yeah,inca un bleachtard aici 19
bun venit,sper sa te simti bine printre noi,poate reusim sal mai animam ~.~
q`s:
1.care e cuplul anime preferat?
2.esti genul de persoana care se enerveaza repede?
cam atat,and sorry ca nu am postat aseara cand am vazut aici,dar imi era asa lene incat nici sami fac baie nu aveam chef[i was this close || of going to bed instead]
pai astea fiind spuse, ne mai vedem pe aici ^.^
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Slalom printre forumuri...   Slalom printre forumuri... Icon_minitimeDum Mar 15, 2009 11:08 am

Nyaaa happy to see you^^!
Etto, happy posting & this stuff xD... acomodeaza-te repede si posteaza cu creier^^...
Q.:
1. Fav. color?
2. La ce te gandesti cand ridici privirea spre cer Oo"?
3. Animalul pref. ?
^^Cam atat, see ya xD.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Slalom printre forumuri...   Slalom printre forumuri... Icon_minitimeDum Mar 15, 2009 6:38 pm

Waw!Mersi pentru intampinare 15 Trebuie sa raspund la intrebari? >.>...Ok...

Topaz...
De ce sa nu cred?Nu ma localizez printre ei? >.>...Desi nu stiu unde mi-e OZN-ul(l-a vazut cineva?)...Si sa nu deraiem ca trenu'...Firesste ca eu cred in ei!
Chappy...
1.Jur ca nu stiu...Mayama vs. Rika XD
2.Ma enervez daca ma enereveaza cineva dar nu sunt o descreierata^^
SintaX_Dev....
1.RozZzZzz
2.A...De ce sunt om? o.O
3.Catzelul^^

Ja'ne!
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Slalom printre forumuri...   Slalom printre forumuri... Icon_minitime

Sus In jos

Slalom printre forumuri...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Members zone :: Welcome central-
Mergi direct la: