Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Top animals^^ | |
| | Autor | Mesaj |
---|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Top animals^^ Sam Mar 21, 2009 1:40 pm | |
| Heh, nu mai am vazut un subiect de genul asta, dar sper sa merga. Lupul Iubesc fiintele astea de mica. Imi place tare mult haina lor de blana si cum se comporta in societatea lor. Au o ierarhie foarte dezvoltata, nu sunt foarte sociabile, dar traiesc in haite de cel mult 20 de membrii si au o ferocitate mare. Ador glasul lupulor care canta la luna plina, desi e cam scarry. Tigrii belgieni In special cei albi. Dispun de o ferocitate imensa si sunt foarte buni vanatori, vanad in grupuri. Urasc hienele, ca si mine, au o blana superba si isi ingrijesc puii cu mare atentie. Ragnetul pe care il produc este chiar infricosator, mai ales cand isi arata coltii. Aligatorii/Crocodilii Pai sunt cele mai apropiate fiinte de dinozauri, cum sa nu-mi placa? Cred ca sunt cele mai feroce animale de pe Terra. Nonsociabile, chiar niste masini de ucis, vanator innascuti si mamele crocodil adevarati criminali. Terifiant! Oo' Iepurasii Me love it! Asa de mici si pufosi, mai ales cei albi si negri @.@, sunt adorabili. Iubesc topaitul lor, vreau si eu unul T.T"... Etc. O.................O' imi plac aproape toate animalele de pe Terra, in special felinele mari si pradatorii. | |
| | | Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Top animals^^ Mier Apr 01, 2009 6:54 pm | |
| 1.Tigrii siberieni sunt unii din cei mai mascati asa sa spun si mai frumosi desi si Tigrii belgieni sunt frumosi eu ii prefer pe cei siberieni,ador sa priivesc cum se tavalaesc in zapada par asa de amuzanti dar ca-s periculosi in general iubesc felinele dar cel mai mult tigrii siberieni si grasi
2.Lupii O poveste lunga nu-mi plac lupii slabanogi si vai de capul lor,prfer lupii albi au o frumusete aparte mai ales culoarea interesanta a ochilor
Mai departe ar continua dar nu-s animale dar niste vietai mitologice | |
| | | Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Top animals^^ Mar Apr 14, 2009 1:23 pm | |
| tehe...adooor cam orice animal,nu as putea spune de unul preferat,dar sa incerc xD: Vulpile polareador animalele albe si pufoase in special,si vulpea polara chiar asa este.imi place,la vulpi in general,faptul ca desi sunt animale salbatice au gratie,stil,acel ceva,acea stralucire care te face sa le privesti. ~altceva,merg pe acelasi stil,deci ador felinele...tigrii albi in special. nu stiu,chiar ma fascineaza ca indiferent daca sunt niste pisici vagaboante de pe strada,pisici de rasa,sau pradatori in savane,au gratie,maretie,blanaaa ^.^,si se dau asa pe langa tine,naisu ^.^ | |
| | | Doppelganger Lool
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 31 Oras natal : Timisoara Karma : Warn : Data de inscriere : 25/04/2009
| Subiect: Re: Top animals^^ Sam Apr 25, 2009 10:26 pm | |
| Cainii ~ ii ador,sunt asa dragalasi ^^ cel mai mult imi plac Husky :X:X:X:X Tigrii/panterele ~ sunt absolut grozave :X:X:X:X Papagali ~ ii ador,mai ales daca si vorbesc ^^ | |
| | | Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Top animals^^ Lun Apr 27, 2009 10:17 am | |
| Catelusii~ Ii ador,pur si simplu....In special pe fostu' caine a lu' bunica..Era un Rot-wieler(Huh...Nu stiu cum se scrie ~~")foarte dragut si prietenos daca stiai cum sa-l faci sa-ti fie prieten^^...Acu il are pe Bumbac(Bunicamea obsinuieste sa dea nume ciudat,la fel ca mine)...Mai avea un pikinez care a murit... Perusii~ Hai sa nu se supere nenea de pe frigider...Sa zicem ca sunt draguti,pacat dragu' de pe frigider ciripeste prea mult si a devenit desteptatoru' meu din weekend(Ma trezesc la 9,in fiecare weekend dimineata din cauza lui...) Iepurasii~ Am avut unul,alaltaieri a fost dus la sat XD...Ce bine,ce bine!Am scapat de o povara...Dar sunt draguti,doar daca n-ar face mizerie unde nu trebuie... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Top animals^^ | |
| |
| | | | Top animals^^ | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |