The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Interzis persoanelor cardiace

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Hades
Lool
Hades

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 31
Oras natal : Bucuresti -_-'
Interzis persoanelor cardiace Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Interzis persoanelor cardiace Right_bar_bleue

Warn :
Interzis persoanelor cardiace Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Interzis persoanelor cardiace Right_bar_bleue

Data de inscriere : 28/03/2009

Interzis persoanelor cardiace Empty
MesajSubiect: Interzis persoanelor cardiace   Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 11:07 am

Sunt amatoare de mazgaleli ... "desenele" mele sunt jalnice ... dar ma "mandrescu" cu ele xD ...
-->O.o.O
-->Voia sa fie ceva ... non-anime ... o fatza de om .. normal xD[da' arata cam' ca *** :-" ]
-->Kira o.o [personaju' in sine e dragutz ... vai s-amar de desen ...]
-->Setsuna(same here ..)
-->Toshiro Hitsugaya I
-->Toshiro Hitsugaya II
-->Kiba (Wolf's Rain)
-->Un fel de ... jocker ...

-->Rosiel [Asta voia sa fie ... am adaptat putin xD ... putin mai mult ...].Are o fatza ciudata si gatu' apare cam sus o.o ... da' ... mie imi place "chestia" aia de pe fatza [nush cum sa o numesc ... masca ... ma rog xP][cel mai recent xD]

"Enjoy"!
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Interzis persoanelor cardiace   Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 11:21 am

xD. Mai intai iti voi zice greselile
Prima: Ai grija la maini... nu prea au iesit cum trebuie. Una e prea groasa si alta prea subtire Oo'.
2: Nu arata prea rau, nu-mi place parul, buzele sunt aiurea.
3. Nici asta nu arata rau, dar mi se pare ca tu faci parul prea... drept O.o'...
4. Ai hasurat prea "dezordonat".
5. Like it^^
6. Nu strica daca ii puneai un muschi si ii accentuai formele... asa arata ca un slabanog O.o'
7. Place, dar ai grija la hasurat.
8. Aia e mana O.o'? In rest e dragut.
9. Cel mai frumos.

In general lucrezi frumos. Mai ai de lucrat la parti ale corpului si hasurat. Astept urm. desene^^.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Hades
Lool
Hades

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 31
Oras natal : Bucuresti -_-'

Warn :

Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Interzis persoanelor cardiace   Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 11:47 am

-->Un lup
-->Un Phoenix [albastru O.o] (saracu' )
-->Abstract(ciudat sau nu,culmea!imi place!)
-->"Emo" Lady xDD
Acuma urmeaza catastrofele ... deci ... fiti cat mai asprii xDD

--> Something 1
--> Something 2
--> Something 3
--> Something 4
--> O schita stupida
--> Snoopy ...
--> O vaza [e stramba,stiu xDD]
--> Wolf in space xDD

Bonus: "Semnatura mea" xD --> (c) Wolfy xD

Astea ar fi cam toate,daca am uitat ceva,adaug pe parcurs :)

Cosmaruri "placute" :> xDD

C'ya around :)
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Interzis persoanelor cardiace   Interzis persoanelor cardiace Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 1:41 pm

1. Coada prea groasa/ mare. Botul trebuia un pic mai subtire. In rest este chiar nice^^. Este cumva Kiba?
2. Bun, deci am mai vazut undeva/ pe alt forum desenele tale^^. Phoneixul este dragut, dar mai mergea adaugate cateva culori.
3. Looks like fire. Dragut, dar simplu.
4. In sfarsit ceva culori. Desen perfect, imi place tot^^.
5. No face o.o'... in rest corpul este dragut.
6. Sailor Venus fara fata o.o'... deci e clar... te-am mai vazut pe site-ul cu slayers^^. Corp dragut.
7. Degete prea ascutite. Ai putea totusi sa le faci si fata.
8. Mana din dreapta e prea subtire. The same thing.
9. "This profile is set to private." ---> Asta imi spune. Nu am cont pe tagged.
10. Sweet^^.
11. da, e stramba xD. Iti place sa desenezi natura moarta :3 ?
12. Coada aia e prea dreapta... parca ar avea un bat undeva o.o', in rest e superb.
Semnatura: Heh, simpla si kawa^^.

Inca un sfat: Incearca sa nu mai lucrezi dezordonat, sa hasurezi in acelasi sens si sa pui mai multa rabdare. Next pleaseeeee *.* !
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Interzis persoanelor cardiace   Interzis persoanelor cardiace Icon_minitime

Sus In jos

Interzis persoanelor cardiace
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Fan Zone :: Fan Art-
Mergi direct la: