| ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dark Pristess Lool
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 30 Oras natal : ~dark palace~ Karma : Warn : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Sam Mar 28, 2009 6:58 pm | |
| Nyappy!!!!!!!! Iolanda-desu, dar unii imi mai zic Darky sau Miku.15 ani...din Piatra-Neamt... i luv anime, i luv j-rock si rap si mai tot ce tine de muzica inafara de manele trupe fav: The Gazette, An Cafe, Miyavi Anime fav: Gravitation, Loveless, Death Note etc.
daca aveti intrebari just ask....ja^^ | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Sam Mar 28, 2009 7:23 pm | |
| Salut...Miku ! o.o' Bun venit pe forum ! Sper sa'ti faci cat mai multi prieteni pe aici si sa te distrezi. Am si eu cateva intrebari: - citesti manga?daca da , zi'mi cateva manga'uri care'ti plac. - iti place formatia Golf Mike ? - crezi in extraterestrii ? Cam atat , c'ya ! | |
|
| |
Dark Pristess Lool
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 30 Oras natal : ~dark palace~ Karma : Warn : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Sam Mar 28, 2009 7:29 pm | |
| arigato Topaz-san si acuma raspunsurile: - citesti manga?daca da , zi'mi cateva manga'uri care'ti plac. citesc cand am timp..ex: Nana, Paradise Kiss, Naruto etc. - iti place formatia Golf Mike ? nu am ascultat deci nu pot spune nimic - crezi in extraterestrii ? niciodata nu poti sti ce se alfa in univers.. | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Sam Mar 28, 2009 7:33 pm | |
| Okay, mersi pentru raspunsuri. Inca ceva te rog ^^. Onegai, nu te supara pe mine *puppy eyes* nu'mi place sa mi se zica Topaz-san =]] . Spune'mi simplu Topaz ^^' sau Topy-chan ca vine de la nick. | |
|
| |
Dark Pristess Lool
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Sam Mar 28, 2009 7:35 pm | |
| am inteles, sa traiti! si arigato pentru welcome again...sper sa ma acomodez destulde bine aici si sa fac fata acestor reguli | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Dum Mar 29, 2009 9:55 am | |
| ohaya Darky-chan......pai, ar trebui sa incep cu faptul ca ai aceeasi porecla ca si mine, adica Darky....din pacate amarate si nejustificate e un nume de alint pe care il am de pe forumuri>.<"....anyway what'z up Doc?....I guess you know that I've dropped by to say the old poetry about nyappy posting, read the rules and so on...
sper ca ai inteles ceva din ce ti-am spus^_^"....distractie placuta pe aici si sper ca ai sa te inprietenesti cu cei de pe aici, inclusiv cu mine:D....
mda, hai sa lamurim ceva, tie iti vom spune Darky, sau mie?-_-"
si mai am o intrebare: ai lista anime pe MAL?.....see ya Miku=o_o=
cam atat...see ya | |
|
| |
Dark Pristess Lool
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Dum Mar 29, 2009 3:21 pm | |
| arigato de intampinare..si ca sa nu ne incurcam imi puteti spune Miku...cu Darky sunt obisnuita la orele de desen si nu, nu am lista de anime pe MAL...anyway thank you for everything etc. see ya^^ | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Mar Mar 31, 2009 5:17 pm | |
| Se vede ca am lipsit ceva timp^^'... Hellow :3. Bine te-am gasit darky^^. Intrebari: 1. Sare sau zahar o.o' ? 2. Apa sau foc? 3. Citesti manga? 4. Bautura alcoolica preferata O.o'? [Asta daca ai :]] ]. | |
|
| |
Dark Pristess Lool
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Mar Mar 31, 2009 6:18 pm | |
| tank you again! eto... 1. Sare sau zahar o.o' ? zahar 2. Apa sau foc? foc- e si elementul meu preferat 3. Citesti manga? da..citesc cand am timp 4. Bautura alcoolica preferata O.o'? [Asta daca ai :]] ]. nu ca as bea non-stop, dar la un party: Martini, Jack Daniell's, Red's si cocktail-uri facute de varul meu in special cele cherry | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Dum Apr 05, 2009 3:35 pm | |
| Yeah...Welcome...Cam intarziat >.<...Mdeah...Eu trebuia sa intarzii ^^"...Bun venit printre noi Miku!Apropo...Prin Piatra-Neamt nu se vorbeste nemteasca sau asa ceva?...So...Intrebari...Aia din stanga...Si...Ne intalnim pe forum^^Ja'ne! | |
|
| |
Dark Pristess Lool
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Sam Mai 23, 2009 9:27 pm | |
| in Piatra-Neamt se vorbeste romaneasca si un fel de moldoveneasca, draga Pucca | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Vin Iun 05, 2009 7:42 pm | |
| AH...Poy numele tau imi aminteste de numele Ilona si Ilona stii cine era?Era unguroaica de nu-mi palcea asa mie de ea da' mi-o imaginam foarte frumoasa...Anyway...Iolanda...Ilona...Nu seamana?^^" | |
|
| |
...:::Blue~Queen:::... Lool
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 27 Oras natal : CeRuL Stare de spirit : ...spirit?ink nu's moarta :)) Karma : Warn : Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Lun Iun 22, 2009 10:45 am | |
| Seamana umpic dar revenind la ce conteaza :
Iollllllyyyyyy !!! >:d< ..Welcome welcome welcome ...sper sa te distrezi pe aici my sweet daughter ....:-* ..si am eu intrebari: 1.Culori favorite? 2.Best friends? 3. ai iesit din familia mea [adik a noastra ] ? ~sper ca pt asta sa nu primesc BAN ~
nu, nu primensti ban xD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) | |
| |
|
| |
| ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) | |
|