The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 17 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 17 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 23, Joi Aug 29, 2024 1:00 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))

In jos 
+2
Lorette
Dark Pristess
6 participanți
AutorMesaj
Dark Pristess
Lool
Dark Pristess

Numarul mesajelor : 12
Varsta : 30
Oras natal : ~dark palace~
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Right_bar_bleue

Warn :
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 28/03/2009

...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Empty
MesajSubiect: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 6:58 pm

Nyappy!!!!!!!! Iolanda-desu, dar unii imi mai zic Darky sau Miku.15 ani...din Piatra-Neamt...
i luv anime, i luv j-rock si rap si mai tot ce tine de muzica inafara de manele
trupe fav: The Gazette, An Cafe, Miyavi
Anime fav: Gravitation, Loveless, Death Note etc.

daca aveti intrebari just ask....ja^^
Sus In jos
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Left_bar_bleue5 / 1005 / 100...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 7:23 pm

Salut...Miku ! o.o'
Bun venit pe forum ! Sper sa'ti faci cat mai multi prieteni pe aici si sa te distrezi.
Am si eu cateva intrebari:
- citesti manga?daca da , zi'mi cateva manga'uri care'ti plac.
- iti place formatia Golf Mike ?
- crezi in extraterestrii ?
Cam atat , c'ya !
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Dark Pristess
Lool
Dark Pristess

Warn :

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 7:29 pm

arigato Topaz-san si acuma raspunsurile:
- citesti manga?daca da , zi'mi cateva manga'uri care'ti plac.
citesc cand am timp..ex: Nana, Paradise Kiss, Naruto etc.
- iti place formatia Golf Mike ?
nu am ascultat deci nu pot spune nimic
- crezi in extraterestrii ?
niciodata nu poti sti ce se alfa in univers..
Sus In jos
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Left_bar_bleue5 / 1005 / 100...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Right_bar_bleue

Warn :

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 7:33 pm

Okay, mersi pentru raspunsuri.
Inca ceva te rog ^^. Onegai, nu te supara pe mine *puppy eyes* nu'mi place sa mi se zica Topaz-san
=]] . Spune'mi simplu Topaz ^^' sau Topy-chan ca vine de la nick.
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Dark Pristess
Lool
Dark Pristess

Warn :

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeSam Mar 28, 2009 7:35 pm

am inteles, sa traiti! si arigato pentru welcome again...sper sa ma acomodez destulde bine aici si sa fac fata acestor reguli
Sus In jos
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 9:55 am

ohaya Darky-chan......pai, ar trebui sa incep cu faptul ca ai aceeasi porecla ca si mine, adica Darky....din pacate amarate si nejustificate e un nume de alint pe care il am de pe forumuri>.<"....anyway what'z up Doc?....I guess you know that I've dropped by to say the old poetry about nyappy posting, read the rules and so on...

sper ca ai inteles ceva din ce ti-am spus^_^"....distractie placuta pe aici si sper ca ai sa te inprietenesti cu cei de pe aici, inclusiv cu mine:D....

mda, hai sa lamurim ceva, tie iti vom spune Darky, sau mie?-_-"

si mai am o intrebare: ai lista anime pe MAL?.....see ya Miku=o_o=

cam atat...see ya
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Dark Pristess
Lool
Dark Pristess

Warn :

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 3:21 pm

arigato de intampinare..si ca sa nu ne incurcam imi puteti spune Miku...cu Darky sunt obisnuita la orele de desen si nu, nu am lista de anime pe MAL...anyway thank you for everything etc. see ya^^
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 5:17 pm

Se vede ca am lipsit ceva timp^^'...
Hellow :3.
Bine te-am gasit darky^^.
Intrebari:
1. Sare sau zahar o.o' ?
2. Apa sau foc?
3. Citesti manga?
4. Bautura alcoolica preferata O.o'? [Asta daca ai :]] ].
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Dark Pristess
Lool
Dark Pristess

Warn :

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 6:18 pm

tank you again! eto...
1. Sare sau zahar o.o' ?
zahar
2. Apa sau foc?
foc- e si elementul meu preferat
3. Citesti manga?
da..citesc cand am timp
4. Bautura alcoolica preferata O.o'? [Asta daca ai :]] ].
nu ca as bea non-stop, dar la un party: Martini, Jack Daniell's, Red's si cocktail-uri facute de varul meu in special cele cherry
Sus In jos
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeDum Apr 05, 2009 3:35 pm

Yeah...Welcome...Cam intarziat >.<...Mdeah...Eu trebuia sa intarzii ^^"...Bun venit printre noi Miku!Apropo...Prin Piatra-Neamt nu se vorbeste nemteasca sau asa ceva?...So...Intrebari...Aia din stanga...Si...Ne intalnim pe forum^^Ja'ne!
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Dark Pristess
Lool
Dark Pristess

Warn :

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:27 pm

in Piatra-Neamt se vorbeste romaneasca 14 si un fel de moldoveneasca, draga Pucca
Sus In jos
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:42 pm

AH...Poy numele tau imi aminteste de numele Ilona si Ilona stii cine era?Era unguroaica de nu-mi palcea asa mie de ea da' mi-o imaginam foarte frumoasa...Anyway...Iolanda...Ilona...Nu seamana?^^"
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
...:::Blue~Queen:::...
Lool
...:::Blue~Queen:::...

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 27
Oras natal : CeRuL
Stare de spirit : ...spirit?ink nu's moarta :))

Warn :

Data de inscriere : 28/02/2009

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 10:45 am

Seamana umpic dar revenind la ce conteaza :

Iollllllyyyyyy !!! >:d< ..Welcome welcome welcome ...sper sa te distrezi pe aici my sweet daughter ....:-* ..si am eu intrebari:
1.Culori favorite?
2.Best friends?
3. ai iesit din familia mea [adik a noastra ] ? ~sper ca pt asta sa nu primesc BAN ~

nu, nu primensti ban xD
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))   ...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:)) Icon_minitime

Sus In jos

...si aterizez si eu..ce dragut, no?^^:))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Members zone :: Welcome central-
Mergi direct la: