Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: same thoughts same look Sam Apr 04, 2009 8:11 pm | |
| [nu am avut inspiratie pt titlu,asta e sugerat de o prietena] so,aici trebuie sa spuneti cu ce personaj anime va asemanati xD[daca aveti unu e bine,daca nu puteti sa puneti mai multi,da nu doar..."eh...avem aceeasi culoare a ochilor"] Me xD: eu ma aseman extrem de mult cu Aisaka Taiga din Toradora. sunt mica de inaltime,nu am sani foarte mari[bine ea nu avea mai deloc da nah],bat lumea,mai ales cu piciorul[cu genunchiul in spate cum face si ea ,mai ales baieti,in fete nu prea dau si sigur nu cu piciorul],mereu vreau sa par mai puternica decat sunt si avem aceeasi culoare a parului[satenul ala deschis ,doar ca acum mam vopsit bruneta] ...si ma rog,cam orice,hehe.bine poate nu e exact la fel dar e destul de aproape xD | |
|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: same thoughts same look Dum Apr 12, 2009 5:32 pm | |
| Cred ca seman cu mai multe O.o':
1. May Wong Din KS Pai... rautacioasa, orgolioasa si ar face orice ca sa fie observata. Probilitatea de a fi ca ea este de 60%. In mare parte ne asemanam, chiar si la cea fizica.
2. Misa Amane Cand imi place ceva cu greu, chiar deloc, nu-i dau drumul. Uneori sunt naiva si prostuta, neserioasa.
3. Sora Naegino Exceptand faptul ca sunt nonsociabila, imi urmez visurile si ma doare nespus de mult cand cineva jigneste persoana la care eu tin foarte mult. | |
|