Hehe..so..sa ma prezint.
Numele meu este Diana,dar avand in vedere faptul ca il detest,prefer sa mi se spuna Dia sau DD [ah..se citeste Didi ><,dar nu e Didi cum cred toti,e DD -->porecla pusa by a friend].Sunt din Bucuresti si am 15 ani.De 5 ani de zile sunt fan anime,iar de 1 an sunt fana manga or maybe I should say that I'm manga addicted ^____^.
Sa trec la romanul despre anime...
Sunt o mahou shoujo *magical girl* addictat.Pur si simplu ador partile din aceste anime-uri cand se transforma,se lupta cu diversi monstruleti and stuff^^.Pe langa astea...e singurul gen de anime la care plang >_<,nu stiu de ce,dar imi atinge sufletul intr-un fel destul de profund o.O.
Inafara de mahou shoujo,imi place sa urmaresc si shounen,shoujo amestecat cu romance si drama,vampires si celelalte genuri.Detest anime-urile slice of life din cauza ca sunt prea plictistioare aka nu au pic de actiune ceea ce ma face sa renunt imediat la acel anime -__-'''.
Anime-urile mele preferate sunt D.Gray Man *forever *,Naruto,Blood+,Full Moon wo Sagashite,D.N Angel,Kamikaze Kaitou Jeanne,Ayashi no Ceres,mai sunt si altele,dar acestea imi vin in minte in momentul asta o.o''
In materie de personaje sunt destul de pretentioasa.Sincera sa fiu mai nici un personaj feminim nu m-a impresionat I mean..they're so girly and stuff -_-'',in schimb personajele masculine intotdeauna ma lasa masca @_@.So..my favorites are Kanda from D.Gray Man and Sasuke from Naruto forever ^____^
He he...acum sa trec la manga...
Prima mea manga a fost Vampire Knight (shoujo/romance).Tin minte ca am stat pana la 4 dimineata ca sa ajung cu ea la zi (yeah yeah...it's ongoing ),dar a meritat.
Gen preferat de manga?Shoujo/romance addicted or maybe a freak @_@.Anyway...nu citesc manga din acest gen care sunt siropoase sau prea dulci,de obicei citesc mature or adult or smut sau o combinatie de romance cu drama,ceva picant oricum.Inafara de asta,citesc si celelalte genuri,chiar si yaoi,yuri or hentai.In privinta manga-urilor nu am nici o retinere,citesc ce apuc.
My favorite mangaka is Matsuri Hino and Arina Tanemura ^_^.Deci...I love their art and stories.
My favorite manga are:Vampire Knight,Love Celeb,Pretear,Full Moon wo Sagashite,Kamikaze Kaitou Jeanne,Naruto,Meru Puri,Kare First Love etc.
Alte lucruri despre mine...
Imi place sa fiu intrebata si sa raspund la anumite intrebari,nu am retinere in ceea ce priveste subiectele mai mult sau mai putin "delicate" ca sa le zic asa.
Sunt printre persoanele care detesta rozul >_< si sa nu uit si de persoanele iprocrite si patetice.
In materie de muzica ascult rock.Acum ceva timp ascultam toate genurile exceptand manele si populara,dar de la un timp ma axez numai pe rock pentru ca ma regasesc in el si imi transmite o multime de lucruri ^_^.
Ca hobby-uri am bantuitul forumurilor,sa ma contrazic cu mama,sa tachinez anumite persoane si sa fiu si eu la randul meu tachinata.
Pe langa toate astea...ador anormalul si ma bucur ca fac parte din acest lucru.
A da..sa nu uit^^...for more details in privinta anime and manga...you can look here ^^:
^*^Candilay's Anime List^*^^*^Candilay's Manga List^*^So...daca sunt intrebari,just ask and I will answer to you ^____^