The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Hewo there ^o^ Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Hewo there ^o^ Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Hewo there ^o^ Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Hewo there ^o^ Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 23, Joi Aug 29, 2024 1:00 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Hewo there ^o^

In jos 
+3
Chappy
SinQ
Candilay
7 participanți
AutorMesaj
Candilay
Lool
Candilay

feminin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 30
Oras natal : Bucuresti
Stare de spirit : -_-'
Hewo there ^o^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hewo there ^o^ Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 16/04/2009

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:26 pm

Hehe..so..sa ma prezint.
Numele meu este Diana,dar avand in vedere faptul ca il detest,prefer sa mi se spuna Dia sau DD [ah..se citeste Didi ><,dar nu e Didi cum cred toti,e DD -->porecla pusa by a friend].Sunt din Bucuresti si am 15 ani.De 5 ani de zile sunt fan anime,iar de 1 an sunt fana manga or maybe I should say that I'm manga addicted ^____^.

Sa trec la romanul despre anime...
Sunt o mahou shoujo *magical girl* addictat.Pur si simplu ador partile din aceste anime-uri cand se transforma,se lupta cu diversi monstruleti and stuff^^.Pe langa astea...e singurul gen de anime la care plang >_<,nu stiu de ce,dar imi atinge sufletul intr-un fel destul de profund o.O.
Inafara de mahou shoujo,imi place sa urmaresc si shounen,shoujo amestecat cu romance si drama,vampires si celelalte genuri.Detest anime-urile slice of life din cauza ca sunt prea plictistioare aka nu au pic de actiune ceea ce ma face sa renunt imediat la acel anime -__-'''.
Anime-urile mele preferate sunt D.Gray Man *forever *,Naruto,Blood+,Full Moon wo Sagashite,D.N Angel,Kamikaze Kaitou Jeanne,Ayashi no Ceres,mai sunt si altele,dar acestea imi vin in minte in momentul asta o.o''
In materie de personaje sunt destul de pretentioasa.Sincera sa fiu mai nici un personaj feminim nu m-a impresionat I mean..they're so girly and stuff -_-'',in schimb personajele masculine intotdeauna ma lasa masca @_@.So..my favorites are Kanda from D.Gray Man and Sasuke from Naruto forever ^____^

He he...acum sa trec la manga...
Prima mea manga a fost Vampire Knight (shoujo/romance).Tin minte ca am stat pana la 4 dimineata ca sa ajung cu ea la zi (yeah yeah...it's ongoing ),dar a meritat.
Gen preferat de manga?Shoujo/romance addicted or maybe a freak @_@.Anyway...nu citesc manga din acest gen care sunt siropoase sau prea dulci,de obicei citesc mature or adult or smut sau o combinatie de romance cu drama,ceva picant oricum.Inafara de asta,citesc si celelalte genuri,chiar si yaoi,yuri or hentai.In privinta manga-urilor nu am nici o retinere,citesc ce apuc.
My favorite mangaka is Matsuri Hino and Arina Tanemura ^_^.Deci...I love their art and stories.
My favorite manga are:Vampire Knight,Love Celeb,Pretear,Full Moon wo Sagashite,Kamikaze Kaitou Jeanne,Naruto,Meru Puri,Kare First Love etc.

Alte lucruri despre mine...
Imi place sa fiu intrebata si sa raspund la anumite intrebari,nu am retinere in ceea ce priveste subiectele mai mult sau mai putin "delicate" ca sa le zic asa.
Sunt printre persoanele care detesta rozul >_< si sa nu uit si de persoanele iprocrite si patetice.
In materie de muzica ascult rock.Acum ceva timp ascultam toate genurile exceptand manele si populara,dar de la un timp ma axez numai pe rock pentru ca ma regasesc in el si imi transmite o multime de lucruri ^_^.
Ca hobby-uri am bantuitul forumurilor,sa ma contrazic cu mama,sa tachinez anumite persoane si sa fiu si eu la randul meu tachinata.
Pe langa toate astea...ador anormalul si ma bucur ca fac parte din acest lucru.

A da..sa nu uit^^...for more details in privinta anime and manga...you can look here ^^:

^*^Candilay's Anime List^*^
^*^Candilay's Manga List^*^

So...daca sunt intrebari,just ask and I will answer to you ^____^
Sus In jos
http://animefantasy.smfforfree2.com
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 5:13 pm

Bine ai vent pe forum Cadilay.
Mi-a facut placere sa citesc descrierea ta, ma regasesc si eu pe acolo.
Ne asemanam in mare parte, mai ales partea "...Sunt printre persoanele care detesta rozul >_< si sa nu uit si de persoanele iprocrite si patetice.
In materie de muzica ascult rock.Acum ceva timp ascultam toate genurile exceptand manele si populara,dar de la un timp ma axez numai pe rock pentru ca ma regasesc in el si imi transmite o multime de lucruri ^_^..." ^^'
Have fun si sper sa ramai un membru activ ^^.
Bye.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 7:31 pm

uuu,daca iti zic dudu te superi?[imi place cum suna] 14
btw i`m dee dee:))
geez chiar vroiam sa te intreb care e personaju preferat din d gray man[you took away form me all the fun ~.~].dar din personajele feminine nu e chiar nimeni?cum ar fi cho,sau tipa aia frumoasa de pe vasul cu care au mers mai pe la sfarsitul seriei?[iam uitat numele,sorry^^"]?
~ce ai alege-dungi sau buline?
~ce parere ai de yuuki din VK?
~daca ai putea sa iti alegi orice nume din lume pe care lai alege?
that`s all kiddo.welcome printre noi,we don`t bite hard,we lurve each other,you too si have loads of fun[si nu te supara dar obisnuiesc sa vorbesc jumate engleza jumate romana...alte limbi optional]
Sus In jos
Candilay
Lool
Candilay

feminin

Warn :

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:20 pm

Omg^^...so...thankies in primul rand,in al doilea...Sinta-chan *nu te superi daca iti zic asa nu?* ma bucur ca avem lucruri in comun^^.
Acum...Chappy ^_^...sa iti raspund la intrebati @_@,stai sa nu uit....normal ca nu ma supar daca imi zici Dudu^^...mi-ai mai gasit o porecla =))

Pai din D.Gray Man..personaj feminin care sa zicem ca mi-a placut a fost Lenalee si Cho a fost destul de simpatica,chiar mi-a placut spiritul ei de luptatoare :>.
Hmmm...let's see...mai mult ca sigur buline *bulinele ruleaza @____@*,dungile..uhm..no way...sunt foarte incomode :| in sensu de...iti fura ochii :)).
Yuki din V.K.?E un personaj simpatic,desi uneori m-a enervat destul de rau si asta din cauza ca uneori se comporta asa de imatur,mai rau ca un copil de 5 ani -.-'''
Hmm..nu stiu daca as alege,as prefera sa fiu Unknown XD

Hey..si eu combin engleza cu romana,cred ca e ceva tipic noua :>
Sus In jos
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Hewo there ^o^ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Hewo there ^o^ Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 9:34 pm

`Ey! Weeeeeelllcooooomeeeeeeeeee [m'apucara ] 19
Ma bucur sa vad membri noi pe aici ...... ^__^
So, vad ca ai gusturi bune la animeuri, deasemenea si la manga :> .
Pai, nu scapi de mine fara sa'ti pun intrebari sa sti *mwahaha*
1. Cati la suta iti place Kaleido Star?!
2. Crezi in extraterestrii?![please, don't kill me am ceva cu ei -.-']
3. Iti plac lupii?!
Si cam asta a fost tot... have fun si sport la postat.Ja ne!^^
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:38 am

Welcome in forum happy posting and no spam trec la intrebari
so
1.Ai prieten? descriel asa ca intre fete 13 daca nu atunci gaseste-ti unul sid escriel ^^ 15
2.Cum ai vrea sa mori? e o intrbare care o adresez mereu de ce? imaginatia fieacruia e bogata si e foarte interesant sa afli^^
3.Esti o fire energica si sportiva? 19 mie imi place sportul
4.Iti plac luptele sau anime-urile despre lupte si alte chestii ? 23
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:37 pm

oh yeah....what'z up Candilay....your nick reminds me of the sweetest thing on the earth-->candy:X:x:X.....anyway.....I know you, beacuse your one of my friends on MAL(I'm KIDory, but nevermind).....so, I really like your description....I don't have questions....

nyappy posting, forget about the rules and enjoy everything on the forum....see ya!!!!
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Candilay
Lool
Candilay

feminin

Warn :

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 2:00 pm

Omg omg O_O.Am ramas in urma rau de tot >_<,so...sa raspund la intrebari ^_^

@Topaz: Sanks you ^_^
1.Hmm...Kaleido star mi-a placut si imi place,dar nu pot sa zic ca sunt fana XD,cred ca 45% ^^
2. I won't kill you >:D<.Hehe...uneori stau si ma gandesc ca nu suntem singuri in Univers adica ar fi ceva imposibil XD,deci..da,sa zicem ca cred in existenta extraterestrilor
3. Uh...sunt asa de frumosi.Yep..I like them ^_^

@Hakufu
1.Boyfriend o.O?You got to be kidding me :)).God...am zis ca nu ma mai bag intr-o relatie prea curand,deci nu,n-am...sunt single spre fericirea mea,dar nici nu vreau unu XD
2.Hmm..spanzurata de cablurile de la PC si net ca sa stie lumea ca am fost o PC addicted <33 *bine,exagerez putin la partea cu PC addicted*
3.Energica da,sportul?Hmm...nu prea mai face parte din mine din cauza unor probleme >_<.
4.Haha....sunt foarte tru @_@.Anime-urile cu lupte sunt foarte faine,daca apar si niste bunoci pe acolo O_O

@KIDory O_O...can't believe that I find you here.Oh well...nice to see ya again.N-am vorbit de muult timp O_O.Heh..thanx for the welcome >:D<
Sus In jos
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 4:52 pm

Welcome Candilay^^...Intrebari nu am la ce descriere ai facut acolo O_o"...Happy posting and Ja'ne!^^
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Continut sponsorizat

Hewo there ^o^ Empty
MesajSubiect: Re: Hewo there ^o^   Hewo there ^o^ Icon_minitime

Sus In jos

Hewo there ^o^
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Members zone :: Welcome central-
Mergi direct la: