SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Clannad Sam Mai 09, 2009 5:33 pm | |
| Clannad ●Genres: Drama, Comedy, Psychological, Romance ●Episodes: 22 + 2 special episodes ●Year: 2007 ●Status: First Season Iata ca fanii Air si Kanon2006 au parte de o a treia serie – Clannad – astfel avem de-a face cu o trilogie a iubirii, prieteniei si misterului. Povestea din Clannad se invarte in jurul lui Tomoya Okazaki, un tanar maturizat inainte de vreme din cauza problemelor familiale. Prezenta lui pozitiva atrage in jurul sau diferite personaje feminine (insa fara nicio legatura cu genul harem) cu care se va imprieteni si care ii vor schimba perspectiva asupra vietii. Asa cum ne-au obisnuit seriile produse de Key, nici Clannad nu duce lipsa de mister, revelat pe parcurs, pastrandu-se astfel o reteta de succes. P a r e r e~p e r s o n a l a Pot sa zic ca am plans la anime-ul asta de am rupt. Am vazut si anime-ul si filmul, amandoua sunt excelente. Grafica este superba, ochii personajelor m-au captivat. Coloana sonora draguta si ea, iar povestea originala. Mi-a placut la nebunie, au fost momente in care am ras cu siroaie si am plans cu "fluvii". Un anime de nota 10, vi-l recomand. (Dango, dango, dango... it's a big familly^^') | |
|
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Clannad Dum Apr 04, 2010 3:43 pm | |
| oh daaaa,am plans la animeul asta T~T. il recomand tuturor fanimol drama/romance si chiar comedy[serios,momentele Okazaki-Sunohara sunt dementiale] Clannad e un anime care ma facut si sa rad si sa plang,si prima serie si a 2a si filmul.Ca un anime care se respecta a2a serie a fost mai buna,dar nu recomand sub nicio forma sa urmariti ultimul episod din seria a2a-pentru mine a stricat tot >.>"". are o grafica buna,personajele sunt foarte dragut desenate si totul e consistent in animeul asta,nu se uita niciun detaliu.Si ce sa mai zic de sowndrack fara de care nu ar mai imprima acelasi sentiment [si acum mai plang uneori cand ascult endingul :dango,dango,dai kazoku ^.^] o ador pe Nagisa ^.^ e unul din personajele mele anime preferate.e asa de draguta si iubitoare ^.^ si pe langa asta e nascuta pe 24 decembrie ca si mine ->nu imi plac cele doua specialuri din simplul fapt ca eu sunt un diehard fan al cuplului nagisa-tomoya,dar ele sunt perfecte pentru cei care ar fi vrut la tomoya sa ajunga cu kyou sau tomoyo[guh] oricum va ramane mereu unul din preferatele mele si chiar le voi pastra pe dvd-absolut tot legat de clannad! | |
|
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Clannad Mier Mai 19, 2010 10:38 pm | |
| Well eu am inceput sa-l privesc am privit un AMV si mi-a placut mult.........dupa cum vad este unanime super....numaidecit il voi viziona pina la sfirsit | |
|