| Probleme/ Nemultumiri | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Probleme/ Nemultumiri Mier Ian 21, 2009 8:59 am | |
| Aveti ceva probleme pe forum sau cu vrun user? Daca da , postati aici si se va rezolva ! | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Sam Feb 28, 2009 8:58 pm | |
| nu e problema, e doar o intrebare: am informatii diverse despre ce sunt anime-urile, de unde au aparut, genurile anime explicate etc....dar unde ar trebui sa pun articolul?...la ,,Anime in general" nu prea merge, iar la ,,Anime info storyes nici atat"...so, any ideas? | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Dum Mar 01, 2009 11:12 am | |
| Hmm... well cred ca ar fi mai bine sa deschizi la "Anime in general" un topic... sau sa deschid eu un subforum O.O? Sa vedem ce zice si cealalta admina ><' . | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Dum Mar 01, 2009 11:49 am | |
| Well , eu zic sa nu ne mai coplicam cu atatea subforumuri si sa postezi la "Anime in general" >.> | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Dum Mar 01, 2009 11:58 am | |
| Atunci asa sa fie si totusi ai dreptate... nu ne trebuie ditamai subforumul pentru un simplu topic O.O, e mai simplu sa il deschizi la Anime in general^^. Anything? | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Lun Mar 16, 2009 9:25 pm | |
| yeah...mai am o intrebare....la topicurile de genul ,,Top 5.....", mai trebuie sa si argumentam alegerea facuta...nu d ealta, dar altii argumenteaza muuult(cum is eu) iar altii deloc....vreau sa stiu daca e necesar sa argumentam..nu d ealta, dar pierd minute pretioase cu argumentele, parerile, criticile etcO______o""" | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Lun Mar 16, 2009 10:33 pm | |
| Ei bine , nu trebuie neaparat sa argumentezi , poti zice doar topul si padam , padam ! Gata ! Totusi, daca vrei sa mai si argumentezi o poti face . | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Sam Mar 21, 2009 9:26 am | |
| Etto... eu ma gandeam sa si arumenteze. Adica asa este normal, no Oo'? Eu de obicei mai si argumentez alegerea facuta, dar totusi, trebuie un pic sa zici de ce iti place. | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Mar Mar 31, 2009 9:39 am | |
| Pai am si eu o nelamurire 1.De ce nu-mi da voie sa-mi pun virsta?spune ca trebuie sa am minim 99 de ani O_o 2.De ce forumul este in limba rusa?PE mine nu ma deraneaza ca o cunosc dar pentru unii cred ca nu e prea "comod" desi pe forum predomina limba romana
Edit: se pare ca cu virsta merge dar oricum spune ca nu poti dar a puso O_o | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Mar Mar 31, 2009 3:55 pm | |
| rusa?@.@,eu vad in franceza forumul,dar sunt obisnuita cu forumurile si nam probleme[plus ca nu sunt nici asa bata la franceza] still...e o buna intrebare asta someone? | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Mar Mar 31, 2009 5:10 pm | |
| Rusa O.o'... ei bine forumul este in franceza pentru ca am luat tema de pe fr.hitskin, deoarece avea mai multe teme interesante si frumoase x,x'... dar nu inteleg de ce iti apare tie in rusa ><'... iar cat despre varsta O_O WTF? Cred ca este vreo eroare, voi cerceta in legatura cu asta^^'. | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Mar Mar 31, 2009 7:55 pm | |
| Hakufu forumul nu e in niciun caz in limba rusa . Problema cred ca stiu care e....adica , te'am mai vazut pe un forum care era in romana zicand ca la tine aparea in rusa. Si ei bine, la ceilalti useri aparea in romana . Cred ca e ceva de pe la calculatorul tau..sau nu stiu sigur, nu sunt prea buna la informatica.Dar nu e problema de la forum. Intra in profil si uita'te daca e setat in limba romana forumul , daca nu seteaza tu . | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Mier Apr 01, 2009 4:37 pm | |
| Pai nu-i nimic poate chiar e o problema cu calculatorulul meu sau insa in mine oricum multumesc pentru ajutor^^ Si Topaz am rezolvat problema cu setarile de limba in forumul celalat^^ Ja ne ^^ | |
|
| |
Lorette Sunshine
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Mier Apr 01, 2009 5:19 pm | |
| Hakufu... Eu una am intrat in profilul tau din panou si am vazut ca forumul la tine este setat in limba romana .Nu intaleg ce se intampla, forumul nu e setat in rusa @___@ . | |
|
| |
Hakufu Black flower
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri Mier Apr 01, 2009 5:50 pm | |
| Da nu e nimic Topaz se va rezolva cred ca e temporar nu e nevoie sa va impaiati creierul si cu problema asta Se va rezolva Ja ne | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Probleme/ Nemultumiri | |
| |
|
| |
| Probleme/ Nemultumiri | |
|