| Ce ar face...? (game) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Ce ar face...? (game) Joi Ian 29, 2009 9:37 am | |
| In acest joc unul spune ce ar face X daca Y ar... Iar urmatorul user trebuie sa raspunda la intrebare si tot asa Incep eu : Ce ar face Inuyasha daca ar vedea-o pe Kagome sarutandu-se cu Miroku ? | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Joi Feb 05, 2009 8:46 pm | |
| S-ar simti ranit, iar un demon-caine cu sentimente ranite nu-l vad prea dragut... deci cred ca Miroku si-ar lua-o pe cocoasa...
Ce ar face Sango daca ar vedea ca pisicuta ei, Kirara, il prefera mai mult pe Naraku decat pe ea? | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Sam Feb 14, 2009 7:19 pm | |
| Probabil ar incepe sa planga si Miroku, ca un gentlemen, ar consola-o, pana cand i-ar pune mana pe unde nu trebuie si ar incasa-o
Ce-ar face Inuyasha daca Kagome s-ar indragosti de Sesshomaru? | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Sam Feb 14, 2009 8:08 pm | |
| Cred ca s-ar enerva rau de tot...si s-ar lua la bataie cu el :)):
Next: Ce ar face Miroku daca Sango s-ar indragosti de Inuyasha? | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Sam Feb 14, 2009 8:12 pm | |
| s-ar duce sa-i ceara sfaturi lui Inuyasha ca sa stie cum s-o faca pe Sango sa se intoarca la el
Ce-ar face Sango daca Kirara s-ar indragosti de puricele ala...uitasi cum il cheama | |
|
| |
Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Dum Mar 01, 2009 7:16 pm | |
| Cred ca dupa ce ar rade o saprtamana i-ar lua pe amnadoi la bataie sau doar pe Myoga...
Ce ar face familia lui Kagome daca Inuyasha s-ar saruta intamplator cu Sota? O_O' | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Lun Mar 02, 2009 12:16 pm | |
| Ar ramane O.O si l-ar lua la bataie pe Inu.
Ce ar face InuYasha daca Kagome s-ar indragosti de Naraku o.o' ? | |
|
| |
Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Lun Mar 02, 2009 7:53 pm | |
| Cred ca dupa ce ar vomita un an iar apoi ar trimite-o pe Kagome in Japonia (nu inainte sa o injure)si ar astupa fantana si apoi s-ar lua la cearta cu Naraku (S-ar fi bate)
Ce ar face Mirou daca Myoga i-ar jura iubire absoluta? | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Joi Mar 05, 2009 6:22 pm | |
| Ar rade juma' de secol si s-ar refugia, ca de obicei, in *fundul* lui Sango ><.
Ce ar face Kirara daca nu s-ar mai putea transforma in "pisicuta cea mare" ? | |
|
| |
ItzsyBitzsy Heart bit
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 29 Oras natal : ShitzyWorld^^ Karma : Warn : Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) Lun Mar 16, 2009 6:48 am | |
| Cred ca ar fugi disperata la Sango o-o'...
Ce ar face Naraku daca s-ar trezi intr-o dimineata chel =]] ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce ar face...? (game) | |
| |
|
| |
| Ce ar face...? (game) | |
|