The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 24, Joi Noi 21, 2024 7:41 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Ati vrea sa existe site-ul?

In jos 
+2
SinQ
Lorette
6 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Ati vrea sa existe site-ul? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ati vrea sa existe site-ul? Right_bar_bleue

Warn :
Ati vrea sa existe site-ul? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati vrea sa existe site-ul? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Ati vrea sa existe site-ul? Empty
MesajSubiect: Ati vrea sa existe site-ul?   Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 9:52 am

Uneori as vrea sa existe site'ul
Unii chiar ar avea nevoie de Enma Ai si uneori si eu m-as razbuna pe cineva
Anyway...nu m-ar deraja ca site'ul sa existe :>:):
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D
Ati vrea sa existe site-ul? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati vrea sa existe site-ul? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Ati vrea sa existe site-ul?   Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeJoi Feb 05, 2009 8:52 pm

Da
De ce?
Pentru ca unii au nevoie de asa ceva. Eu nu am, dar poate voi avea. Nimeni cu stie ce-ti rezerva soarta intr-o zi XD. Poate ca nu ar fi un lucru bun, dar pentru altii ar fi un Paradis.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Ati vrea sa existe site-ul?   Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:35 pm

Mi-ar placea sa existe site-ul dar cu osingura condite, sa-l gasesc doar eu.Vai, ce m-as mai distra!!!
Uneori zici ca ar trebui sa faci acel lucru dar de fapt e o idee prosteasca.Nu merita pretul vietii tale pentru niste oameni de talie joasa.Hei, viata merge inainte!
Sus In jos
Pandora
Heart bit
Pandora

feminin
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 31
Oras natal : Summer Memories
Stare de spirit : Bored

Warn :

MesajSubiect: Re: Ati vrea sa existe site-ul?   Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 3:09 pm

Anime-ul acesta e doar fictiune, nu exista asa ceva
sunt o multime de site-uri asemanatoare cu cel din anime dar sunt doar creatiile unor oameni care nu au de lucru
dar daca ar exista *am zis daca*, desi e putin probabil tot nu l-as folosi
prefer sa-mi rezolv probemele personal sau pur si simplu sa nu mai tin legatura cu persoana care mi-a facut rau. Deci nu as prea vrea >.>
Sus In jos
http://ivory-irony.blogspot.com/
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

MesajSubiect: Re: Ati vrea sa existe site-ul?   Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeDum Feb 15, 2009 8:14 pm

nu as vrea.daca ar exista site-ul sar intampla exact ca in anime si multi oameni ar muri din niste motive shitty tare,cine stie,poate mi sar intampla si mie sa mor la fel @.@ si chiar sa il accesez eu,as muri pentru o persoana cu care as putea pur si simplu sa incetez sa vorbesc,a carei viata si fapta dupa ce mas calma poate chiar mi sar parea insignificanta.

deci clar nu as vrea,nu ma intereseaza sa ajung in iad,purgatoriul mi se pare delicos :[-(:
Sus In jos
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ati vrea sa existe site-ul?   Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 11:12 am

Si da si nu
Da deorece poti pedepsi pe cei care real trebuie pedpsiti si nu ai iesire din situatie.Poate doar in aceste cazuri as dori ca site-ul sa existe

Nu din simplu motiv ca pentru felacuri poti trimite in iad chair daca nu l-a meritat.O trimit pe profa ca ma enerveaza,o trimit pe aia ca nu-mi place cum ma priveste si ale chestii banale.Din acest punct de vedere nu doresc sa existe
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ati vrea sa existe site-ul?   Ati vrea sa existe site-ul? Icon_minitime

Sus In jos

Ati vrea sa existe site-ul?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Site-ul tau ~
» The best site for anime music
» ~Niste site-uri pour les anime pics~:))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: