The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Ati desface firul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Ati desface firul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Ati desface firul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Ati desface firul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Ati desface firul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Ati desface firul? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Ati desface firul? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Ati desface firul? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Ati desface firul? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Ati desface firul? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Ati desface firul?

In jos 
+3
Pandora
BlitzZMay
Lorette
7 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Ati desface firul? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ati desface firul? Right_bar_bleue

Warn :
Ati desface firul? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati desface firul? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 10:03 am

Voi ati desface firul ?
Eu una l-as desface ! Bien intales , numai daca ar fi nevoie .
Nu as desface atat daca nu ar fi ceva grav si s-ar putea rezolva , nu as suporta sa traiesc toata viata cu gandul ca atunci cand o sa mor voi ajunge in iad .
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Varsta : 30
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3
Ati desface firul? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati desface firul? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:36 pm

Pai...acum depinde de situatie.
Luandu-ma dupa personalitatea mea nu asi desface firul dar cine stie in ce ipostaza sa spunem ca asi fi pusa?
In primul rand m-asi gandi la faptul ca voi merge si eu in iad, numai gandul acesta ma sperie.
Sus In jos
Pandora
Heart bit
Pandora

feminin
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 31
Oras natal : Summer Memories
Stare de spirit : Bored

Warn :

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 3:07 pm

Uhm destul de grea intrebare, deci daca as desface firul ne? Ok asta presupune ca mai intai am intrat pe site si am dorit ca cineva sa ajunga in Iad, dar totusi nu as desface firul, pentru ca mie nu imi place sa ma razbun si chestii de genul. Deci categoric nu x.x'
Sus In jos
http://ivory-irony.blogspot.com/
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeDum Feb 15, 2009 7:47 pm

in totdeauna am spus ca razbunarea e dulce....dar prefer sa ma razbun in alte moduri...desi, acum depinde de situatia in care as fi pusa.....daca ar fi o chestie compromitatoare, care sa ma afecteze toata viata, foarte probabil ca as desface ata(in momentul acela sigur n-as mai avea judecata limpede>.<)....dar la fel ca si Caroline, numai gandul de a merge in Iad ma sperie(cumplit uneori)
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeDum Feb 15, 2009 8:09 pm

depinzand de situatie poate as desface firul.asta ar insemna ca trebuie sa fie ceva maret,i mean cu viata mea de acum nu las desface nici din cauza profei de chimie[si credetima,de multe ori miam dorit sa o imping pe scari cu tocurile ei de 10 cm ~.~].adica ar fi idiot sa ajung in iad ca ma inselat iubitu sau ca vezi a luat nota mai mare ca mine si numi place de fata ei/lui>.> ....
Sus In jos
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 10:49 am

Daca m-au adus pina la aceea ca trebuie sa accesez site-ul atunci normal ca o sa desfac firul cum a spus dark_inside_like_a_demon rezbunarea e dulce dar nu vei desface firul de dragul desfacerii ca pur si simplu nu aic e face dar vei plati si tu nu?Iad suna interesant
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 5:59 pm

Uhmm... depinde. Oricum, nu cred ca m-as duce la Ai Enma sa ma rrazbun decat daca ar fi un motiv serios sau grav, no? Probabil ca as trage de fir. Am indrazneala si cred ca daca m-as gandi la persoana respectiva care mi-a facut acel rau mi-ar da un motiv in plus sa trag ata rosie.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Continut sponsorizat

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitime

Sus In jos

Ati desface firul?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: