Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 29 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 29 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 30, Vin Noi 22, 2024 12:51 am |
|
| Parere | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Parere Sam Ian 31, 2009 3:30 pm | |
| Ce parere veti despre acest anime?
Excelent! De ce? Pentru ca m-a facut sa rad si pentru ca povestea a fost originala, deloc plictisitoare, personalitatea personajelor a fost foarte bine conturata iar obstacolele si goana dupa mancare si bani a fost ceva ce a dat culoare anime-ului. Coloana sonora si grafica...deloc exceptionale dar destul de potrivite iar atunci cand se strambau personajele eram pe jos de ras. Povestea originala, cu multa actiune, cu intamplari amuzante, cu magie si cateva tone de amuzament de umplutura si gata...reteta perfecta pentru un anime dragut. Mi-a placut foarte mult si este unul ditre preferatele mele. Nota 10 cu felicitari. | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Parere Sam Feb 07, 2009 8:36 am | |
| ~ Grafica super. Seamana un pic cu grafica de la Sailor Moon O.O. Cel mai mult imi place cum este desenat Valgaav si Zel. ~ Poveste originala 100%, n-ai ce zice. Este o poveste impresionanta si draguta cu toate magiile si vrajile acelea XD. ~ Coloana sonora buna. Cel mai mult mi-a placut op de la Sayers Try [sau ceva de genu' ^^'] Am uitat cum o chema pe cea care interpreta si rolul Linei si care canta... ceva cu Megumi Habarashi parca ^^". ~ Comedia este in toi, drama si cateodata stupiditate si exagerari XP, dar asta face anime-ul mai haios. ~ Si ce sa mai zic, este un anime de nota 10+, nu mai am ce comenta, l-as revedea cu placere din nou^^. | |
| | | BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Parere Vin Feb 13, 2009 12:03 am | |
| Desi nu l'am vazut in intregime, pot spune ca e un anime bunicel.Imi place acest anime pentru faptul ca e plin de umor si te indeamna parca ceva sprea aventura.... Ma enerveaza totusi faptul ca are foarte foarte multe serii *fiecare cu cate vreo 200 de episoade x_X* deci cred ca s'a cam lungit cu el. | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Parere Sam Feb 14, 2009 6:45 pm | |
| mdea...as vrea eu 200 de ep. seria...Primele trei serii (first, next si try) au cate 26 de ep fiecare, iar ultimele doua (Revolution si Evolution-R) cate 13 de caciula Parere: Stati sa le iau pe rand. First- poate n-are grafica asemeni lui Kaleido Star, dar mie mi-a placut. Un anime simplu, haios, cu magie, monstrii, amuzament. Au fost cateva faze extraordinare, la care am ras cu lacrimi: problemele de "adolescenta" ale Linei (ca sa nu zic altfel ca ne), stiute asa bine de Gourry (defapt parea ca le stie, ca tot pe ea o intreba), si de Zelgadis (doamne, ce fete pe Zolf si Dilgear la faza asta =))), faza cu Muntii Lacrimei, cand Zangulus a facut descoperirea vietii lui: chelia lui Vrumugun, sau ep. cu Halas (cand facea Lina pe mireasa si-l batu pe-ala in biserica). Sfarsitul superb, cu doua decese (am plans de necaz ca n-a murit Lina...da las ca-i bine ca daca murea nu mai apareau celelalte serii). Next-grafica superba, coloana sonora la fel. Aici au inceput secretele lui Xellos (doamne, ce ganduri ucigase pe Lina cand afla ca nu-i spuse de manuscrisul original al Bibliei Clare. In plus, au fost o gramada de decese: Halcyform, Rubia (ma rog, asta a murit a doua oara), Gaav, Aqua, Phibrizzo, Alfred (varul Ameliei) Saygram, Mazenda, Kanzel, mortii din Sairaag etc. Sfarsitul a fost superb, cu venirea Lordului Cosmarurilor, si apoi faza la care se rade cu lacrimi, cand il pocneste Lina pe Gourry, sau cand ii cade lu' Martina in cap stema lui Zoamelgustar Try-grafica cam slabuta, ca si povestea (nu spun ca nu mi-a placut, doamne fereste). Ideea cu al 5-lea personaj principal, Filia, a fost foarte buna, iar fazele dintre aceasta si Xellos...no comment. Morti si pe-aci prezenti, dragonii antici, aurii (un camp plin de mortaciuni, ce poate fi mai frumos?), iar la final alte cateva tragedii. Totusi, ca la fiecare serie, mi-a placut partea de comedie (mai ales ep cand se trezeste Lina pe o insula si o zapaceste porcu ala majordom pe-acolo cu niste papusi). Revolution-cam scurta, dar cu grafica de nota 10. Aici mi-au placut la nebunie doua personaje: Wiser (doamne, cat am ras cand a arestat-o pe Lina si incerca aia sa-i faca de petrecanie), si Pokota (toti printii din Slayers sunt cu defecte de infatisare). Mi s-a parut interesanta ideea cu renasterea lui Zanaffar (fara sa-si mai imparta sufletul cu careva) precum si aparitia unui personaj din romane, Zuuma. Decese cam putine, pe langa drama din Taforashia, dar macar a dat coltul Gioconda (mai bine ca ma cam enerva) Evolution-R- asta e cam noua, si din 5 ep nu prea pot spune mare lucru. Ideea cu Nama a fost extraordinara (sunt curioasa ce s-ar fi intamplat daca afla Amelia cine era...si afla daca o lasa pe Lina sa continuie cu banuielile ei). Cel mai mult mi-a placut intoarcerea lui Zuuma (nu prea se observa in revolution ca aproape isi pierde mainile). Poate omoara pe cineva pan la sfarsit, nu se stie....M-a parut totusi rau c-a disparut Nama (saraca Lina, a facut o criza de nervi pan la urma din cauza ei)...incepea sa-mi placa faza cu amnezia. - Spoiler:
Nama este defapt Naga, sora mai mare a Ameliei, printesa disparuta din Seyruun de care pomenea Zelgadis in Next
| |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Parere Sam Feb 14, 2009 8:16 pm | |
| Slayers a fost al doilea anime vazut de pe animax O.O' Sincer nu prea ma atras , dar nu mi se pare nici urat ^^ Grafica cam lasa de dorit , dar coloana sonora imi place. Toate melodiile din acest anime sunt superbe , cel mai mult imi place openingul din Try , dar melodiile din filme sunt cele mai grozave ! Ce-mi place cel mai mult la animeul acesta ? Faptul ca e cu magie . Comedie cat cuprinde si multa acctiunea . Totusi , uneori devine cam plictisitor sa-i vad cum calatoresc de colo colo si se lupta cu X sau Y . Hmm...mi-a placut si faptul ca animeu' nu-i love ,nu ca nu mi-ar placea genul acesta de animeuri dar e bine sa existe si unul fara . O.O' | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parere | |
| |
| | | | Parere | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |