The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Plecari temporare/ definitive

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D
Plecari temporare/ definitive Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Plecari temporare/ definitive Right_bar_bleue

Warn :
Plecari temporare/ definitive Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Plecari temporare/ definitive Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Plecari temporare/ definitive Empty
MesajSubiect: Plecari temporare/ definitive   Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeSam Feb 07, 2009 9:30 am

Etto... daca plecati in calatorii/ vacante, treburi cu scoala, etc., va rog sa anuntati aici... si daca tot nu mai calcati pe aici sa spuneti ca plecti definitv. Bye ~
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Plecari temporare/ definitive   Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeJoi Mar 12, 2009 7:40 pm

yo ppl @.@,serios acum,pustietatea asta e din cauza scolii?@.@,damn,you have hard schools[or it`s just that i don`t study that much ^^"]not even an hour?c`monn,i miss you T~T.va intoarceti in weekend nu?[vineri i can`t,i have a special dinner...or at least i hope he doesn`t have any problems>.>]pana si backgroundu se simtea singur si a plecat 20
Sus In jos
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Plecari temporare/ definitive   Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeJoi Mar 12, 2009 9:05 pm

pai, nu stiu cat inveti tu, dar eu intru abia de sambata dupa amiaza...pana una alta eu am de invatat petru olimpiada la istorie....plus ca mai particip pe la vreo cateva concursuri...plus ca plec la tara, plus ca mai am si alte activitati pe langa cele obisnuite de la scoala....si curand o sa vina tezele....si va anunt de pe acum, daca ma calific la nationala la istorie, nu ma vedeti pe aici nici in vacanta de Pasti...oricum, daca adminii vor sa mai vada activitate pe acici, ar fi cazul sa ia initiativa in postat....stiu ca la multi le e lene sa deschida topicuri, dar e de doua ori mai usor la un topic pe care l-a deschis cineva, pentru ca primul pas e deja facut^^....off-topic destul...bye, bye
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Plecari temporare/ definitive   Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Mar 13, 2009 3:03 pm

Etto... ai dreptate Darky and Chapp cred ca inactivitatea este cu siguranta din cauza scolii... dar sa revin la ceea ce vroiam sa zic... eu decat in week-endu-uri o sa mai stau pe aici... motiv comun Oo'... o sa incerc sa mai intru macar o data sau de doua ori in timpul zilelor lucratoare, but slabe sanse Xx'... anyway, see ya^^!

P.S.: BG-ul a revenit^^''
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Plecari temporare/ definitive   Plecari temporare/ definitive Icon_minitimeVin Mar 20, 2009 7:11 pm

well, s-a confirmat: plec in vacanta intr-un loc in care n-o sa am net...anyway, I'm going to miss the forum^________^""

X Edit: Deabea astept sa te intorci T.T...
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Plecari temporare/ definitive   Plecari temporare/ definitive Icon_minitime

Sus In jos

Plecari temporare/ definitive
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: TLN Stuff xD :: Other things-
Mergi direct la: