SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Hiei vs. Kurama Sam Feb 07, 2009 8:43 pm | |
| O.O'... umm... hard T.T... but ... I think... Kurama XD. De ce? Pentru ca: HieiUn tip dark, dur, rece, cu o putere mare, o inima care a suferit [de aceea e si asa de rece], tine la sora sa. Este destul de frumos si rapid, mai ales in lupte. Gandeste bine dar... | \/ KuramaAre 2 personalitati, dar aceeiasi minte. Imi place mai mult de Youko decat Kurama insusi, ca si corp. Imi place trecutul lui, trandafiri, dar cel mai mult ca gandeste logic si clar. Este puternic, poate nu la fel de mult ca Hiei, but mult mai dulce. Desi eu prefer baietii mai dark XD, aici fac o exceptie. Kurama este foarte hot ca si baiat. Cam atat^^.
Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Sam Mai 09, 2009 12:50 pm, editata de 1 ori | |
|
Li Bai Heart bit
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 29 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Hiei vs. Kurama Dum Feb 22, 2009 5:25 pm | |
| Hm...interesant...dar...Il aleg pe Hiei
Kurama: tipul stapan pe situatie, cu simtul umorului care nu se imbraca prea rau mi se pare ca in parul lui a aterizat o maimuta, lupta bine si atacutile lui reusesc sa ma surprindra, este puternic, este cam infundat de logica, ii sta bine in alb iar personalitatea lui nu se schimba cand ia forma umana, ramanad hotul cel calm si invincibil. Se potriveste cu genul de fara disperata dupa baieti.
Hiei: Un pici musculor caruia ii este frica sa ii spuna surorii sale cine este el cu adevarat, puternic, arata bine, lupta bine si gandeste repede. Gandurile lui Kurama sunt ''live'' dar la el nu s-au dat dar dupa cum actioneaza deduc ca nu este prost, naiv sau altceva si este destul de amuzant. | |
|