SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Bad Luck Sam Feb 07, 2009 9:02 pm | |
| Ce parere aveti despre formatia Bad Luck ? Eu cred ca [,] canta destul de bine , chiar imi plac melodiile lor , iar Shu are o voce super ! Trupa este formata din : Shuichi Shindo Fujisaki Suguru Hiroshi Nakano
Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Joi Feb 12, 2009 8:57 pm, editata de 1 ori | |
|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Bad Luck Joi Feb 12, 2009 8:51 pm | |
| Ahm , deci aceasta formatie e chiar bestiala ! Mie imi place mult cum canta si Shuichi are o voce superba , imi place la nebunie cum canta. Cam toate melodiile formatiei sunt frumoase , nu am ce comenta despre Bad Luck..^^ | |
|
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Bad Luck Mar Mar 17, 2009 9:35 am | |
| Waa...Il ador pe Shuichi...Si pe Nakano...E very dragut(scuzati engleromana mea)...Bad Luck e o trupa draguta,mi-a placut in special Glaring Dream care ,sunt sigura ca nu a fost scris de Shuichi XD...Daca ar fi reali as vrea sa treaca prin Romania si as merge pana in Bucuresti daca ar fi nevoie...No problem...Am si pe-acolo rude XD...Si iar deraiem >.>...Ma rog...Ati inteles ideea^^ | |
|